Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 14, 15:51)
Meri, taviškiui  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Parq, rodykis, iš kur užsisakinėji. Gal aš prisijungsiu.

Tai aš jungiuosi prie Gintos ax.gif O sėklų užsisakiau iš e-seklos.lt

Dar daugiametėse norėsiu 3 vazonų gėlių ir bus šiems metams kvit bigsmile.gif Bandau būti kuklesnė rolleyes.gif
Atsakyti
Jungsiuosi ir aš prie jos. Vienadienių reikia.
Na, tai visos švenčiate?
Atsakyti
sveikos,
aš Jus MYLIUUUU wub.gif wub.gif

švenčiantiems 4u.gif 4u.gif

gėlių ir dovanų negavau, bet apturėjau labai malonų ir neskubantį pasivaikščiojimą mūsų senamiesčių, visai netyčia papuolėm į Jonų bažnyčioj vykusią vargonininkų repeticiją-klausėm išsižioję, nes garsas ir jo spalvos įspūdingos wub.gif tad dovanų man nebereik biggrin.gif

mačiau Frau ekskursiją po orchių rojų wub.gif

IK prašysiuos Tavųjų kolekcinių sinevadų sėkliukių ax.gif man jie gražūs, turiu kelis bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
su širdelių diena wub.gif

mano valentinas vakar apdovanojo,sakė visom pavasarinėm progom dovana,vėliau tik gėlių gausiu biggrin.gif
ir dabar į gėlinukę nulėkė,mažoji išgirdus,kad telefonu kalbam garsiai pasvarstė ar ir mergaitėm seneliai gėles dovanoja,tas neturi kur dėtis,bus valentinas biggrin.gif

prasitryniau visą dieną,valgymų yra,nieko nedariau,dulkes nubraukiau ir žiūrim multikus

Atsakyti
O aš šiandien maksimoje baltų serenčių sėklų ieškojau. Patinka man jie.
Skambino dėl darbo, bet jau nežinau ar noriu toliau dirbti pagal profesiją, gal ką paprasčiau, vistiek kaip vyresnio amžiaus, kažką daugiau minimumo nemokės. Pagooglinau, įmonė pasirodė įtartina, trys darbuotojai, o prisirašę veiklos visam šimtui. Tai kaip kiti, gal nelegalai? Tai gal ir nėra ko vargintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 14, 23:44)
O aš šiandien maksimoje baltų serenčių sėklų ieškojau. Patinka man jie.

pas mane tokios https://www.amazon.d...e Tagetes weiss

gera gėlė,lengva priežiūra,ilgai žydi,išsikeroja,gali užsodint visus negražius kampus biggrin.gif

paminėjom valentinkę,gavom rožių,pamaitinom sveikintojus,o dabar kas sau,du kompuose,vienas tv žiūri,viena lovoj katalogus varto,man kosmetiką renka biggrin.gif ,o šunė parpia ,geras vakaras,ramu biggrin.gif

nežinojau,kad nuo vyro tašę gausiu dovanų,užsisakiau pati,tai gerai,kad ne tą pačią biggrin.gif

išsitraukiau sėklas,pagal pakelius dar keliem metam į priekį,bet,kad nieko tokio neketinu sėt,o prisipirkau pernai kaip dūra ax.gif
dar pomidorus peržiūrėt,bet pirma atrinkt kur kokie...,smagu padėliot biggrin.gif
Atsakyti
Para ir Ate,kuri siuntėt pomidorų sėklas geltonuose popieriukuose? perlenkti,užrašyta ir aprašyta ant jų,be maišiukų,tai va ten buvo -žali dryžuoti vyšniukai,labai saldūs
kadangi jie buvo vieni iš einamiausių,tai zysiu,prašysiu ir maldausiu kelių sėkliukių,jei galima,plyyyyz ax.gif 4u.gif
ir abi siuntėt Fejerverką,tai jei prisipažinsit kuri galit pavaišint keliom sėkliukėm,tai irgi zysiu,prašysiu ir maldausiu oro_buckis.gif ,nes šito pernai sėjau pati,dukrom po dvi sėklas daviau ir šiemet turiu tik vieną sėkliukę unsure.gif
o šiaip turiu dar visokių,nes net ne visus pernai sėjau,šiemet išbandysiu kelis nesėtus,o favoritų sėsiu po kelis kiekvieno,tiksliau auginsiu po kelis daigus,sėt reikia daugiau,buvo po vieną -du praradimus

Ate,iš paprikučių sėkliukes išrinkau,pavadinimų nesakei,nežinau kur kas,tik pagal spalvą užsirašiau,tai kurios kiek sėt,nes jau ko gero laikas? unsure.gif kuri ne baisiai aštri? aš jų žalių neragavau,sudėjau į padažą,su pomidoru viriau,nėra jis aštrus dabar,daugiau nieko neraukiu apie paprikas ax.gif

ir ką galit apie pomidorą Podsniežniką pasakyt? nerandu nieko apie jį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 15, 00:04)
Para ir Ate,kuri siuntėt pomidorų sėklas geltonuose popieriukuose? perlenkti,užrašyta ir aprašyta ant jų,be maišiukų,tai va ten buvo -žali dryžuoti vyšniukai,labai saldūs
kadangi jie buvo vieni iš einamiausių,tai zysiu,prašysiu ir maldausiu kelių sėkliukių,jei galima,plyyyyz  ax.gif  4u.gif
ir abi siuntėt Fejerverką,tai jei prisipažinsit kuri galit pavaišint keliom sėkliukėm,t

ir ką galit apie pomidorą Podsniežniką pasakyt? nerandu nieko apie jį  unsure.gif

Laba, tai jeigu lipnus perlenktas lapelis, galejau siųsti as, bet lyg neturiu dryzuotu vyšniuku. Neatsimenu, gal Ate šviesesne galva. Del fejerverko reik ziuret stalčiuke ka turiu. Savaitgalî perziurejau seklas, tai neberadau savo mylimiausios Valensijos, negi neprisirinkau seklu blink.gif Šiemet tik puse šiltnamio pomidoru sodinsiu. Nebesuvalgom visu, pilnas rusys dar koncervu unsure.gif Misliju ka kitoj pusej sodinti, papriku irgi nebenori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 vasario 2017 - 07:01
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Para, moliūgus,melionus augink šiltnamyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Įtariu, kad šis katukas neleis daigų pačiai augintis, o nuo jo paslėpti neturiu kur. O gaila, pomidorų iš Ate visai norėčiau. Ką čia sumyslit protingo?
Man jau lomkės, norisi ko žydinčio. Dabar kamelijų žydėjimo pikas, bet nesisekė kiek bandžiau su jom, nors ir noriu. Gal vėl bandyt?
Atsakyti
Pas mane su gėlėm irgi kažkoks gaunasi šakr makar, langai aprauta, o kažkokiu grožiu kaip ir nera, reiks pavasarį daryt atranka, ka pasilikt, ka dovanot, o ka ir atjaunint smile.gif

IK žinau , kad labai išsamiai buvai aprašius meliono auginimo, kaip geneti ir kiek stiebu palikti , primink jei ka mirksiukas.gif , gaila, tada nenusikopinau verysad.gif, galvoju paleist juos tarp pomidorų rolleyes.gif , kažin gera čia mintis ? unsure.gif

O šita bairį darot:

kaip apsaugoti pomidorų daigus nuo ligų.Aš tai darau kiekvieną pavasarį..Norėdami pomidorų daigus apsaugoti nuo virusinių ligų,
pomidorus, užauginusius pirmąjį tikrąjį lapelį, nupurkškite liesu pienu: sumaišykite po 1 stiklinę vandens ir lieso pieno, į gautą mišinį įlašinkite 1—2 lašus jodo.

čia iš fb temelės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 vasario 2017 - 11:15
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 15, 10:02)
Labas rytas.

už pusryčius tokioj vietoj atsiduočiau nedraugavus ax.gif ,jau lomkės ,iki kelionės dar 90 dienų....

Para,perlenkti lapukai,tada bus taviškės,nes kitas fasavimas buvo į mažyčius maišiukus

aš lyg nesėjus Valensijos,likę sėkliukės,galiu atsiūsti,nes dar daug neišbandytų turiu,prisiuntėt visokiausių,o šiltnamio papildomo tai neparūpinot biggrin.gif
sėsiu patikusius ,o iš nebandytų po vieną daigą,bet irgi tik kelis,pas mus sunkiai su naujienom,vyrui raudoni,sūnui ir man geltoni,bet visiem plonaskūriai,saldūs turi būti,išimtis fejerverkai ir tie mazgiai žali ir geltoni,žali dėl saldumo,geltoni derėjo kaip išprotėję,irgi skanūs,iš mašinos į šiltnamį ir saujom braukėm
Beduino gražūs augalai,bet derliaus tik paragavimui,pirmi susirgo,nunyko,pimpiai irgi šeimynai įspūdžio nepadarė,skystimo mažai,persikai,garbaniai tlakalutlos -neištariu tai neparašysiu biggrin.gif irgi be efekto
dar patiko raudoni į mažas saldžias paprikas panašūs,dėžutės tokios,nors ir tušti,bet skanūs
buvau susižymėjus patikusius,dar neatrinkau kur kokie

prikėlė dar vienas valentinas,ėjo pro šalį,tai aplankė,sakė gėlių nebus per daug biggrin.gif

kaupiuosi lyginimui,panašu,kad teks,jokia fėja neaplanko biggrin.gif
Atsakyti