Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, tai dabar jau atsipūtusi sėdėsi. 4u.gif

Važiavau popiet per miestą, net bloga pasidarė. Mano pežas labai blogai šaldo orą , kažkoks kvapas , jei jungiu. Tai dažniausiai maunu langus prasidariusi su vėjeliu. Na bet mieste tarp mūrų , stovint kamščiuose - numirti galima. Žadėjau užlėkti, Lyžuka, tavo siuntinuką paimti, bet neužteko jėgų. Nuvarysiu ryt iš ryto.
Atsakyti
Mes vakar buvom Mažeikiuos, tai prie Norfos pardavinėjo lietuviškas braškes po2.5, lenkiškas po 1.
Atsakyti
Vakar pati skyniausi - po 1,5. Bet labai greitai su dukra privarėme 17 kg.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 19, 21:39)
Meri, tai dabar jau atsipūtusi sėdėsi. 4u.gif

Važiavau popiet per miestą, net bloga pasidarė. Mano pežas labai blogai šaldo orą , kažkoks kvapas , jei jungiu. Tai dažniausiai maunu langus prasidariusi su vėjeliu. Na bet mieste tarp mūrų , stovint kamščiuose - numirti galima. Žadėjau užlėkti, Lyžuka, tavo siuntinuką paimti, bet neužteko jėgų. Nuvarysiu ryt iš ryto.

kai pasiimsi pranešk, o tai man jau buvo atvejis kai panašus siuntin ukas pragulėjo pas ji ar ne menesi, nes kažkas pasiimt pamiršo tongue.gif, o aš irgi nepaklausiau veliau bigsmile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Sapniuk, su gimtadieniu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 birželio 2019 - 07:58
oro_buckis.gif

Labas

grizau is sporto, reik kazkuo, valgymu darymu uzsiimt, vakare drauges uzsuks. flirt.gif
Atsakyti

Su  gimtadieniu Sapniuk,

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 06 20, 17:18)
<p>Su  gimtadieniu Sapniuk,</p>

sapniuk su svente.
Atsakyti
Sapniuk, su bimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
Sapneli, gražaus gimtadienio. Meilės, draugystės, norėjimo ir galėjimo.

Lyžuka, ačiū. Pasiėmiau dovanėlę. Nereikėjo išlaidauti. Bet labai tiko ir patiko. 4u.gif
Atsakyti
Sapniuk,

grazaus gimtadienio!!!Smagios sventes!!!vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sapniukai, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Džiaukis gyvenimu ir kitus džiugink 4u.gif
Atsakyti