Meri, tai dabar jau atsipūtusi sėdėsi.
Važiavau popiet per miestą, net bloga pasidarė. Mano pežas labai blogai šaldo orą , kažkoks kvapas , jei jungiu. Tai dažniausiai maunu langus prasidariusi su vėjeliu. Na bet mieste tarp mūrų , stovint kamščiuose - numirti galima. Žadėjau užlėkti, Lyžuka, tavo siuntinuką paimti, bet neužteko jėgų. Nuvarysiu ryt iš ryto.
Mes vakar buvom Mažeikiuos, tai prie Norfos pardavinėjo lietuviškas braškes po2.5, lenkiškas po 1.
Vakar pati skyniausi - po 1,5. Bet labai greitai su dukra privarėme 17 kg.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 19, 21:39)
Meri, tai dabar jau atsipūtusi sėdėsi.
Važiavau popiet per miestą, net bloga pasidarė. Mano pežas labai blogai šaldo orą , kažkoks kvapas , jei jungiu. Tai dažniausiai maunu langus prasidariusi su vėjeliu. Na bet mieste tarp mūrų , stovint kamščiuose - numirti galima. Žadėjau užlėkti, Lyžuka, tavo siuntinuką paimti, bet neužteko jėgų. Nuvarysiu ryt iš ryto.
kai pasiimsi pranešk, o tai man jau buvo atvejis kai panašus siuntin ukas pragulėjo pas ji ar ne menesi, nes kažkas pasiimt pamiršo , o aš irgi nepaklausiau veliau
Sveikos
Sapniuk, su gimtadieniu
Labas
grizau is sporto, reik kazkuo, valgymu darymu uzsiimt, vakare drauges uzsuks.
Su gimtadieniu Sapniuk,
Sapniuk,
grazaus gimtadienio!!!Smagios sventes!!!
grazaus gimtadienio!!!Smagios sventes!!!
Sapniukai, su gimtadieniu
Džiaukis gyvenimu ir kitus džiugink
Džiaukis gyvenimu ir kitus džiugink