Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Luety @ 2019 06 16, 21:43)
Nes irgi abu dozuojam darbo valandas.Atsikeliam,kava,jei man ne sporto klubas,iskart i soda,2-3 val,pasedim pasigrozim padarytu ir namo,pusryciu valgyt,jei norisi i pavakare,vel 2-3 val su pasisedejimais ir namo.Dazniausiai uztenka vieno karto dienoj,bet dabar,kai rencia nameli-pasiure,tai jis vaziuoja 2x,o as isvis neturiu ko ten veikt siuo metu,tai nevaziuoju i ta veja.
Nesupratau principo.Nuleidi vistuka zemyn galva i ta inda,galva islenda?O kas toliau?

Su peiliu per kakliuką. Apačioj stovi kibiras kraujui. Toj tūtėj svoris spaudžia žemyn, nesusimuša sparnų. Nebūna mėlynių. Kai įdedi, višta ramiai būna. Nesiblaško. Atsineša glostydamas. Miršta be streso ir staigiai.
Atsakyti

Truputis laukinės gamtos. Tokie ateina ne tik druskos, bet ir daržų patikrinti :)

https://www.facebook...08633526680778/

Atsakyti
Sveikos smile.gif

kuom daugiau miegu tuom daugiau noriu, ryte neina akiu praplėšti, o dar paankstino darbo laiką nuo 7 val verysad.gif

aha įkelkit į fb tokias giljotinas, bus kaip man su kurmių spastais biggrin.gif

IK rožynai wub.gif o natūroje tris kart turbut dar įspūdingiau bigsmile.gif

gavome lietučio irgi pliusas smile.gif

čia maniškes, vienas mano akims žiūrint geriausiu deriniu smile.gif
https://scontent.fku...amp;oe=5D7C3B79

dar labai gražiai atrode veronika melyna su baltomis, ale po persodinimo pamiro ji man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 birželio 2019 - 06:48
Labas

nuo ates 42 giljotinos atsisakau vistu auginimo visam siam gyvenimui blink.gif As jautri tokiems dalykams.

Lyzuka, turiu tokiu leliju su ruzavais pakrasteliais, bet pas mane dar nezydi, siaure.

Teko nakti basikom ir su naktiniais begt rubu nuo virves susirinkt, kai isgirdau lietu.
Atsakyti
aš taip begau iš šeštadienio į sekmadieni smile.gif, o dar kaip vejas ūžavo per kambarius biggrin.gif
Atsakyti
Sapniukai, jeigu pati jautri, nešk kokiam kaimynui nugalabyti.
Kažkada mes pirmus kalakutus irgi su samdomais kileriais galabijome. Pirmiausia atėjo toks buvęs zekelis, pas mane vis dirbdavo. kadangi kalėjęs už gyvasties atėmimą, tai pagalvojau, viena galva daugiau ar mažiai, koks gi skirtumas. bigsmile.gif Atsiveda jisai savo sūnėną, tokį peršviečiamą bernaitį. Sako, va, kalakutą palaikys. Na, OK. Išvedu jiems kalakutą ( o buvo tokie po 20 kg) ir liepiu vestis į parkelį, nes vaikai maži buvo, dar pamatys ko nereikia. Išsiveda. Po kelių minučių grįžta abu didžiavyriai, nešasi begalvį kalakutą. Vienam pakraujavusi akis, kitam iš nosies kraujas bėga.
Susirūpinau, gi mano samdiniai į mūšį su kalakutu buvo mesti. Pasirodo, klipata sūnėnas laikė paukštį, o dėdulė kirto galvą. Kalakutas nesutiko geruoju atsisveikinti su gyvybe, ištrūko iš laikytojo glėbio, mostelėjo sparnu iš visų jėgų, įstatė fanarą kileriui. Perpykęs budelis tvojo į dantis pagalbininkui. Po dvejų dienų vėl šaukiamas budelis. Prisistatė su 7 pagalbininkais. Tie sustojo tvorele palei aptvarą, kas su kastuvu, kas su šake. sakytum , kardadantį tigrą iš aptvaro reikia išginti. Tą kartą kileris neturėjo taiklios rankos, nukirto tik pusę galvos. Pusgalvis ( pasirodo, galima gyventi ir su puse smegenų , ne visiems jos reikalingos) kalakutas pasileido laukais. Kaip tik laukė dvi pešėjos. Išvijo lauk nesėkmingai karjerą pradėjusius budelius ir nuo to laiko viens du abi nukerta galvą gražiausiai.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 06 16, 19:51)
Su peiliu per kakliuką. Apačioj stovi kibiras kraujui. Toj tūtėj svoris spaudžia žemyn, nesusimuša sparnų. Nebūna mėlynių. Kai įdedi, višta ramiai būna. Nesiblaško. Atsineša glostydamas. Miršta be streso ir staigiai.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 17, 11:16)
Sapniukai, jeigu pati jautri, nešk kokiam kaimynui nugalabyti.
Kažkada mes pirmus kalakutus irgi su samdomais kileriais galabijome. Pirmiausia atėjo toks buvęs zekelis, pas mane vis dirbdavo. kadangi kalėjęs už gyvasties atėmimą, tai pagalvojau, viena galva daugiau ar mažiai, koks gi skirtumas. bigsmile.gif Atsiveda jisai savo sūnėną, tokį peršviečiamą bernaitį. Sako, va, kalakutą palaikys. Na, OK. Išvedu  jiems kalakutą ( o buvo tokie po 20 kg) ir liepiu vestis į parkelį, nes vaikai maži buvo, dar pamatys ko nereikia. Išsiveda. Po kelių minučių grįžta abu didžiavyriai, nešasi begalvį kalakutą. Vienam pakraujavusi akis, kitam iš nosies kraujas bėga.
Susirūpinau, gi mano samdiniai į mūšį su kalakutu buvo mesti. Pasirodo, klipata sūnėnas laikė paukštį, o dėdulė kirto galvą. Kalakutas nesutiko geruoju atsisveikinti su gyvybe, ištrūko iš laikytojo glėbio, mostelėjo sparnu iš visų jėgų, įstatė fanarą kileriui. Perpykęs budelis tvojo į dantis pagalbininkui. Po dvejų dienų vėl šaukiamas budelis. Prisistatė su 7 pagalbininkais. Tie sustojo tvorele palei aptvarą, kas su kastuvu, kas su šake. sakytum , kardadantį tigrą iš aptvaro reikia išginti. Tą kartą kileris neturėjo taiklios rankos, nukirto tik pusę galvos. Pusgalvis ( pasirodo, galima gyventi ir su puse smegenų , ne visiems jos reikalingos) kalakutas pasileido laukais. Kaip tik laukė dvi pešėjos. Išvijo lauk nesėkmingai karjerą pradėjusius budelius ir nuo to laiko viens du abi nukerta galvą gražiausiai.

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif hah.gif hah.gif Nuo kedes vos nenukritau!Ko tik nebyuna gyvenime! biggrin.gif biggrin.gif

Labos,

buvau sode,silta pas mus,atrodo kad turiu pradzia maro pomikuose,bet reik dar isitikint rimciau. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 06 17, 15:54)
doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  laugh.gif  laugh.gif  hah.gif  hah.gif Nuo kedes vos nenukritau!Ko tik nebyuna gyvenime! biggrin.gif  biggrin.gif

Labos,

buvau sode,silta pas mus,atrodo kad turiu pradzia maro pomikuose,bet reik dar isitikint rimciau. wub.gif  wub.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Oi, merginos, aš amžinai užsiraunu ant tokių nuotykių, kad žmonės netiki.Kaip ir priklauso, pakliuvau į šeimą, kuriems jūra iki kelių ir nutinka dar keistesni dalykai. Pvz, kaip reaguotum, jeigu valgant kiaušinį jis tau burnoje sprogsta ?

Velniava, pratupėjau pusantros valandos kamščiuose. Važiavau į Kėdainius, o ten pusė kelio- tikrąja žodžio prasme pusė. Kelio remontas maždaug 25 km atkarpoje, gal 6 šviesoforai, laukimas prie kiekvieno po 10 min. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 17, 18:21)
Oi, merginos, aš amžinai užsiraunu ant tokių nuotykių, kad žmonės netiki.Kaip ir priklauso, pakliuvau į šeimą, kuriems jūra iki kelių ir nutinka dar keistesni dalykai. Pvz, kaip reaguotum, jeigu valgant kiaušinį jis tau burnoje sprogsta ?

Velniava, pratupėjau pusantros valandos kamščiuose. Važiavau į Kėdainius, o ten pusė kelio- tikrąja žodžio prasme pusė. Kelio remontas maždaug 25 km atkarpoje, gal 6 šviesoforai, laukimas prie kiekvieno po 10 min. blink.gif

Tai dėl sprogusio burnoje kiaušinio net į Kedainius važiavai hmm.gif
Atsakyti
Į Kėdainius lėkiau chemijos.
Dieve, kaip sausa. blink.gif Šiandien truputį užėjo lietaus, 3 mm , per pusdienį vėl išpustė. Šitokia baisi sausra buvo tik vienais metais, ar ne 1994 .
Atsakyti
įdomu kaip tas kiaušinis gali sprogti burnoje tongue.gif, girdejus tik esu, kad negalima kiaušiniu mikrobangeje kaitinti, tipo sprogsta mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti