Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2019 06 13, 19:46)
Niaukstosi, vėjas pakilęs, gal ir mums koks lašas klius  biggrin.gif
Visą dieną 40 tempėje atidirbau, žmonių ne kažkas, bet tas buvimas užmušantis. Greičiau baigtusi ta afrika  ax.gif

Po tiek aš jau nebe paeiciau unsure.gif
Atsakyti
mane su nasilkom isnestu, arba priekin kojom biggrin.gif

Debesys juodi, vejas baisus, o lietaus ner.
Atsakyti
Meri, tu ne motera, o Terminatorius. Karštyje nesusileidi, ugnyje nedegi, šaltyje irgi gyva bigsmile.gif
Kažkas panašaus į menką lietų užėjo. Gal dar nuo Kėdainių koks debesiukas ateis.
Atsakyti
kažkiek matosi naktį pakrapinta ir tiek žinių...riektu bandyti žolę pjauti o tuoi labiau šiltnami lieti, šito jau tikrai gamta nepalies biggrin.gif, bet kaip nera vakarais jėgų...baisu

Sveikos, gerai kad penktadienis ryt išsimiegoti bandysiu jei pavyks, nes ryt sūnus bandys technikines pervaryt mašinu, o žinot kaip su vyrais ta paduok, ana atnešk...

https://scontent.fku...amp;oe=5D9B8B8F

nelaistymo rezultatas, žiedai iš lapų neišlenda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 birželio 2019 - 07:32
Ingridos nera. Nieks batviniu nepatieke. Tai biski siltojo klimato vaizdeliu duosiu. Tai grotesko stilius , prasau nesisiaubinti labai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aqua, reikėjo didesnes kelti, nedatraukiam jau kas ten groteskiško smile.gif
Atsakyti
As mandagiai ,kad puslapio netampyt .
Ant paveikslelio paspaudus atsidaro atskiram lange ir pasididina
Atsakyti
Labas rytas
Vakar su protu palijo,aišku vėjo buvo,bet irgi su protu,bulbes vienoj vietoj priguldė,lyg kas būtų su ranka prabraukęs,o šiaip normaliai
Atsakyti
Alta, širdį suspaudė, kaip užsimaniau į pietus. Kur virš galvų kabo vynuogių kekės ir kieme ilsisi amforos. wub.gif
Atsakyti
tai lietuvoje irgi silta , svelniai tariant.
Bet visgi ten kur gyvenu yra kitaip. Ne tik dirvozemis keturis kartus derlingesnis, bet kazkaip kitaip.Nemoku net paaiskint ,tarsi kazkoks atminties ir ziniu naturalus saltinis. Bet cia jau reikia archeologu megeju but ,kad ta dziaugsma suprastum.Na o auksti darzininkystes pasekimai tai kaip bonusas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 06 14, 07:20)
Ingridos nera. Nieks batviniu nepatieke. Tai biski siltojo klimato vaizdeliu duosiu. Tai grotesko stilius , prasau nesisiaubinti labai

Labos,

nu viskas patinka,augalai veslus,grazu,mnu bet jau driezu tai jau niekaip,man net baisu ziuret i ji.Ar cia jie laisvai taip gyvemna,ar cia namie boviniesi su jais?

Siandien sportklubi darem pratimus su koja uzkelta ant kedes,kazkaip uzkluvo nuimamnt,kaip skeliau ant zemes,galva i siena subarskejo,kaip kubilas,galojau,kad isves mane su greituke,nors man nieko mneatsitiko,tik isgasdinau koleges ir pati issigandau,bet trenere tai baisu kaip issigando.Dubce tik ir petys kiek skaudoki,o visa kita tvirtesni nei as galvojau turinti.
Siandien nebelyja,bet ir saules nera,o jos taip reikia braskem ir pomidorams.Konkolai didziausi,o sirpt nesirpsta.Atsiuskit nors kiek mums. wub.gif
Atsakyti
Luety imk 4u.gif mirksiukas.gif jei ir nepadės, tai bent jau nepakenks smile.gif

šiandie jau vesiau kažkaip smile.gif užtat kojos kaip kalades nuo visu tu gerimu verysad.gif
Atsakyti