Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nu ką mergaitės biggrin.gif mušam rekordus 30 o jau 9 vakaro
Atsakyti
Pas mane vėsiau tik +24
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 12, 07:22)
Alūnes ten smile.gif, koks gražus man jų žydėjimas toks perregimas ore  mirksiukas.gif

ta proga atsiminiau kitą pasakymą, jei tau > 50 metų ir ryte atsikėlus nieko neskauda tai ko dardaugiau reikia iš gyvenimo biggrin.gif, o jei tau > 80 m ir ryte neskauda apsičiupinėk ar tau jau ne rojuje biggrin.gif

Labutes vakare,

pas mus vel lijo visa diena ramiu lietuciu ir ryt rodo lietu.
O pas mus sako,jei tau virs 50 ir tau niekur neskauda,isignybk ar nesi mires. ax.gif
Lyzuka,geles nuostgabios.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 12, 12:53)
man tos pakeltos lysves niekad nepatiko, gerai takeliai gražūs, baltais akmenukais išpilta, o tai kaip sukasti arba papurenti, negi jau taip ir nepribyra tada žemių į juos?

įdomu kokios čia slyvos dabar prekyboje yra, na IKI tai tikrai pernykštes, nes prie kauliuku taip keistai nurudę, o rimi tai gražios sultingos, negi čia šiu metu jau bus?

Nevarykit ant tu pakeltu lysviu biggrin.gif biggrin.gif labai grazu,patogu,kast nereikia,mano zeme puri,turiu ta trinagi toki iranki,ikisu,pasuku ir tvarka.Bet svaru,takeliai ispilti medzio drozlem,zemes neissisklaido ir musu klimato salygomis labai puiku,nera musu pajuryje karsciu alsinanciu,tik pernai turejom tokius per 17 metu gyvenimo cia.O kai nebegrazu tarpulysviuose,susimina,uzsivezam nauju medzio drozliu ir vel grazu ir kvepia ir zple neauga.Va kaip gerai man pakeltos lysves. tongue.gif
Atsakyti
Lady, gal tavo termometras sugedęs. Atrodo, visoje Lietuvoje virš 30.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 12, 22:30)
Lady, gal tavo termometras sugedęs. Atrodo, visoje Lietuvoje virš 30.

Jau atšalo tik 🤣 25
Atsakyti
Luety, matai kaip kam, tau pasiteisino kitiems ne mirksiukas.gif

na ką kepam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

jau puse siltnamio nuravejau. Drauge 6.30 pasveikinau su gimtadieniu, norejau but pirma, bet pasirodo vyras, grizes is komandiruotes, 5 val. paskambino. Bet antra vieta irgi prizine. Vyras sode nuo 6, ot laikai Lietuvon atejo, tiksliau karsciai.

Puse 10 einu sportuot, o paskui ofise troboj ant sofkes. Kazkaip reik atkentet situos karscius, nesiekus ligonines.

Pietus padariau vakar vakare, atsidarius visus langus ir duris, kad diena dusniako nesidaryt.

Visom geros dienos, neiskepkit ir neisgaruokit.
Atsakyti
Laistau laistau laistau . Vandens spaudimo vakarias nebūna, tada purkštukai vos siusioja.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 13, 10:02)
Laistau laistau laistau . Vandens spaudimo vakarias nebūna, tada purkštukai vos siusioja.

apart šiltnmaio ir kai kurių nusipelniusių gyventi geriau biggrin.gif augalų nieko nelieju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 13, 10:05)
apart šiltnmaio ir kai kurių nusipelniusių gyventi geriau biggrin.gif augalų nieko nelieju  mirksiukas.gif

laba diena.
is plansetes rasau tau su klsidomis.
palaisciau kas imanoms ir msusime vel sodybon.
likau be miego suni nusivezeme tai likaube miego.pravaiksciojo visa nakti.pabandeme uzdaryti i ukini kilo panika turi klaustrafobija.
mausime vel maudytis vanduo pasaka kad ir is saltiniu isteka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 birželio 2019 - 11:47
sutvarkiau siltnamius jau beveik miskas buvo.
issitraukiau is saldiklio sula virsuje grynai cukrus bet gerai dabar kai karsta.
tai sostine gavo lietaus mes kaip visada.
marti ispanijoje vaiksto su striukemis plius 22 tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 birželio 2019 - 16:07
Niaukstosi, vėjas pakilęs, gal ir mums koks lašas klius biggrin.gif
Visą dieną 40 tempėje atidirbau, žmonių ne kažkas, bet tas buvimas užmušantis. Greičiau baigtusi ta afrika ax.gif
Atsakyti