Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 14 vasario 2017 - 07:03
Labuka 4u.gif
Paros desertas toookio dydžio, kad netelpa į ekraną. Kadangi esu smaližė, man lb prie kavos tinka, ačiū biggrin.gif
Mačiau FB Frau ekskursiją, gerai, kad LT tokiai grožiais nelepina prekybininkai, būtų man kaput.
Norėčiau viendienių, turiu tik oranžinių pilnavidurių. Pavasarį perkelsiu į pastovią vietą,
Nu ką, mano senberniui Kristaus metai šiandien, nesitiki ir man, laikas nelaukia.
Visas jaunikles su širdelių diena 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 14, 07:28)
Labuka  4u.gif
Paros desertas toookio dydžio, kad netelpa į ekraną. Kadangi esu smaližė, man lb prie kavos tinka, ačiū  biggrin.gif
Mačiau FB Frau ekskursiją, gerai, kad LT tokiai grožiais nelepina prekybininkai, būtų man kaput.
Norėčiau viendienių, turiu tik oranžinių pilnavidurių. Pavasarį perkelsiu į pastovią vietą,
Nu ką, mano senberniui Kristaus metai šiandien, nesitiki ir man, laikas nelaukia.
Visas jaunikles su širdelių diena  4u.gif  biggrin.gif

Pastebėjau Merri, kad tau dažnai gražūs vaizdai netelpa į ekrana tongue.gif

Tai tą tavo senbernį biggrin.gif su gimtadieniu smile.gif

O kodel tik jaunikles bigsmile.gif , va aš ne jau niklė, o jau pasveikinta esu savo Valentino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 14, 08:12)
Pastebėjau Merri, kad tau dažnai gražūs vaizdai netelpa į ekrana tongue.gif

Tai tą tavo senbernį biggrin.gif su gimtadieniu smile.gif

O kodel tik jaunikles  bigsmile.gif , va aš ne jau niklė, o jau pasveikinta esu savo Valentino  wub.gif

ačiū ačiū 4u.gif
FB pažiūrėjau, sūnaus buvusiosios panos jau apsivaikavusios, aišku nuo kitų biggrin.gif
Lyžuka, teisingas pastebėjimas biggrin.gif
Kaupiuosi kilt iš lovos, nu tyngiu kaip nežinia kas. Taip gerai mudviem su katuku. Ir eiti niekur nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 14, 08:23)
ačiū ačiū  4u.gif
FB pažiūrėjau, sūnaus buvusiosios panos jau apsivaikavusios, aišku nuo kitų  biggrin.gif
Lyžuka, teisingas pastebėjimas  biggrin.gif
Kaupiuosi kilt iš lovos, nu tyngiu kaip nežinia kas. Taip gerai mudviem su katuku. Ir eiti niekur nesinori.

Tai ka Merri ruošk torta mirksiukas.gif

Kaip ten sako vyrą metai puošia, o moterį ne , čia del nevedusiu smile.gif
Atsakyti
Labas
Meri sunaiteliui 4u.gif
Para skanybe didele idejo, kad visom uztektu biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Merii,sunu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jei dar vakar sakiau,kad mes nesvenciuam valentinkes,bet siandien ryte radau didziausia puokste raudonu roziu wub.gif

Man ir daznai netelpa i ekrana biggrin.gif Jei per kompa ziuriu..O per telefa net ta pati fotke neistampyta buna...Net nezinau kodel...Bet kai as dedu fotke,paziuriu,kad jos dydis butu iki 1000x1000,tada telpa neistampyta fotke...
Atsakyti
tAIGI NEMAČIAU, KAD TOKĮ VAIZDELĮ ĮKĖLIAU. JAU MAN VISAI NEGAILA bigsmile.gif

Reikia greičiau 12 postų prirašyti, permes į kitą puslapį ax.gif

Meri, sveikinimai mamai ir sūnui. Alia tokią dieną gimęs, o meilės reikaluose atsargus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 14 vasario 2017 - 13:08
QUOTE(Para @ 2017 02 14, 12:52)
Meri, sveikinimai mamai ir sūnui. Alia tokią dieną gimęs, o meilės reikaluose atsargus g.gif  biggrin.gif

Kur skirta, niekur nedings. Dabar ir panos neskuba tekėti, gimdo vyresnės. Galų gale pilna su gatavais vaikais.
Užsakiau teises pagaliau. Nusipirkau ko reikėjo, pašėriau bankus, tik siūlų neradau gražių.
Oras lauke pavasariškas. Katinai ant kiemo teritorijomis dalinasi. Gražu žiūrėti, po žiemos stori, pūkuoti. Bet kiek patinų, nžn ar leisiu savąjį, baisu.
Atsakyti
Tylim? Darbuojatės. Užsisakinėju sėklas ax.gif Einu į lenkus sklepus, reikia užsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
Meri, taviškiui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Parq, rodykis, iš kur užsisakinėji. Gal aš prisijungsiu.
Atsakyti