Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(siena @ 2016 12 11, 19:28)
Kur sniegas?Pas mus lyja.Bjauriai.

Siaureje rolleyes.gif uzsisakem su Is kaimo sniegelio pries sventes nail.gif

Ziurineju grupini.lt Niekaip nesuprantu kainu. Lyg ir akiniu nereikia. I uzsieni isvaziuot kelioms dienoms pigiau nei LT. Ar cia lietuvaiciai verslininkai visiems darbuotojams algas europines moka g.gif uztat taip brangu LT poilsiaut. Gerasirdziai verslininkai?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 11 gruodžio 2016 - 19:45
marazmas kažkoks su SM paskutiniu metu,išvien eror paišo unsure.gif ,atrodo neveikia,vėliau pasižiūriu,o ten jau rodo ką papisalinus,seubas

visu garsu tris kartus praklausiau ,,lady in red,, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 11 gruodžio 2016 - 20:13
Labuka
Ir pas mane sniego yra,kaip rytoj bus matysiu,nes paskutiniu metu vieną dieną braška,kitą dieną teška
Partijukė burokėlių čipsų išdžiūvo,kadangi skūpa,tai džiovinu ant boilerio,vis neatitaikau prieskonių,kurie man derėtų su burokėlių skoniu
Atsakyti
sulaukiau pagrindinio vertintojo,tai dabar jau vienbalsiai visi už troškinį šernienos,neliko nei gramo,o kepto dar guli kąsniai,šunę lepinu biggrin.gif
troškinys su pomidorais,toks ,,a la itališkas,, ,mėsa jaučiasi,kad sausoka,vien raumuo,bet kai su padažu,tai visumoj neblogai,to ir aš valgiau,kvapo jokio,tinka bazilikas,česnakas,pomidorų rūgštelė

išėjau iš dušo ir kritau... ,svetainės ir virtuvės neįveikiau šiandien,rytoj pailsėsiu,poryt pabaigsiu,ne taip baisu kaip miegamojo paloviai ir spinta,o ir užuolaidos išskalbtos neseniai,spintelės sutvarkytos,tai tik pavalinėt ,dulkes nupūst ax.gif

vakar eglutę išsinešė dukra,ji mažos norėjo,o aš didelės noriu,ryt nueisiu pasiieškot didesnės

dar dvi savaitės iki atostogų,tyrimą atlaikyt,o tada jau ramybės savaitė... ,svajonėse ko gero unsure.gif

iki gimšiaus lygiai mėnesis,visai nenoriu nieko ta tema
Atsakyti
Labas rytas
Frau pas tave tikriausiai sterilu kaip operacinėj,vis šveiti ir šveiti visus pašalius
Ui kaip darban nenoriu,po pietų dirbti geriau,nes ramesnė aplinka,bet ryte nėr kada dūsaut kad nenoriu,atsikeli ir pirmyn į darbą
Atsakyti
Labukas

Kur Ingrida su pusryciais?
Atnesu vietoj jos ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Del to ERROR tuoj teks kraustytis i nauja versija,nes senoji nebepaveza...

Siandien laisvadienis..PAskaitau,kaip jus cia namus sveiciat,galvoju gal ir manreiktu bent per langus prabegt ax.gif Bet va MB miega po darbo,nelabai noriu barskintis...O atsikels,atsiras milijonas kitu reikalu biggrin.gif JAuciu taip ir liks iki pavasario biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2016 12 12, 11:15)
Frau pas tave tikriausiai sterilu kaip operacinėj,vis šveiti ir šveiti visus pašalius

Ui kaip darban nenoriu

oi nea,iki sterilumo toli,o ir nenorėčiau gyvent taip biggrin.gif ,tiesiog,gyvenu su dviem kuitikais,maikė į kairę,kelnės į dešinę,jeigu reikia sulankstyt,tai būna apsukta apie ranką ir įkišta kur giliau,tvarka ... ,pastovi savaitę taip,tada nervai neišlaiko ir sutvarkau,bet čia ne pastoviai,dažniau tik parėjauju ir susitvarko,na bent jau jaunėlis biggrin.gif ,senelis sakė jam ir susisukę skudurai gerai,niekas nemato

dulkes valau savaitgaliais,gėles valau - laistau dar rečiau,tai ir susikaupia... ,veidrodžius ir langus apipaišo dvi rankytės ir viena nosytė -šitoji,tai šunės,atsiremia į stiklą nosim,lieka dėmė,per kurį laiką jau visa juosta nosiukų biggrin.gif

tankiau tik grindis pravalom,nes šunės prineša žemių iš kiemo,o ir taip greit matosi,kilimų nėra,nesinori braidyt po trupinius

aš irgi darban nenoriu,o teks ... ši savaitė nesmagi,nes dirba visas kolektyvas,devyniese maždaug 30 kv.m patalpoj be langų... ,o kai atidaro gerkles ir visi pasakoja,o niekas nesiklauso,tai padėk dieve,kaip iš turgaus pareinu,galvoj skamba
kita savaitė ramesnė,keturiese dirbsim,trys ruskai susikalbam ir ramūs,o vokietis priverstas tylėt,nes žino,kad kitaip nebus biggrin.gif

usio,kavą susileidau,keliu dupą ir slenku darban ,bent jau nelyja kol kas ,iki mergelikės 4u.gif
Atsakyti
Namie be interneto,tai ir be pusryčių. ax.gif
Cikas mano su šešiais lapais,nieko jam nereikia antrais metais persodinau į didesnį vazoną ir vsio. ax.gif Nesuprantu dėl ko jis toks brangus būna nei kažkokio vaizdo,nei žiedo? bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
Siena, sniegas pas mus ir gerai pašalę, nes ryte nei auto, nei autobusai į taurakalnį neįvažiavo-ledas unsure.gif
vakare gal slides laukan išsinešiu pravėdint biggrin.gif

kur man rast tarnaitę, kad namus iškuoptų kol pati knygą skaitysiu, a? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 12, 15:09)

kur man rast tarnaitę, kad namus iškuoptų kol pati knygą skaitysiu, a? biggrin.gif  biggrin.gif

Duok visiems namiškiams po knygą ir niekas nematys tos laikinos betvarkės,o baigę skaityt tik šmaukšt ir apsitvarkot visi.Dar gal namuose neskaitančių yra, galėtų jie apsikuopti,o tu kada be eilės į žūklę išleisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 12, 11:09)

kur man rast tarnaitę, kad namus iškuoptų kol pati knygą skaitysiu, a? biggrin.gif  biggrin.gif

Tik pinigus moket,oi kiek tvarkytoju atsiras mirksiukas.gif Cia UK gana populiari paslauga,tikrai nemazai kas samdos,kad sutvarkytu namus..Yra vienkartiniu paslaugu,yra kur kas savaite ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai, Giega, sakai, tik turėk pinigų, nieko tvarkyti nereikėtų.
Mūsų ofisą kartą savaitėje tvarko. Jei mes moterys kažkiek nepavalytume, moteriškė galą gautų bevalydama. jau ir dabar gaila žiūrėti, šitiek ploto per dvi valandas turi spėt. Na už tiek firmai moka, kiek ji gauma nežinom, bet mačiau sąskaitą 50 eur.
Atsakyti