Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2019 06 09, 22:14)

Pas mane ateina močiūtės sau skaityti pasakų pirkt arba spalvinimo knygelių. Jaučiu ir man bus tas pat  biggrin.gif

Čia rimtai ? tomato.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau geriau po sunkvežimiu pulsiu, nei spalvinsiu knygeles.

Adeniumas auga nepersodintas, žiemą vasarą ant pietinės palangės, palaistomas , kai tinginė šeimininkė prisimena. Gal [pajuto gimtąją dykumą.? Žiūriu, ir antra šaka jau bus su žiedais.

Rinkome akmenis. Aš už traktoriaus vairo ( užmušiu tą ryžą bobą, buvusią švietimo ministrę, vaikams mokslus pailgino). Vos dantys neišbyrėjo, kai ant greičio reikėjo traktorių nuvaryti-parvaryti per duobes. Gi aš, su technika nedraugaujanti, surandu jame iš devynių tik tris bėgius : pačią greičiausią, palėtintą ir atbulinę doh.gif
Atsakyti
knygeliu spalvinimas yra vienas iš psichoterapijos užsiėmimų mirksiukas.gif skirtų suagusiems...čia rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 10, 11:49)
knygeliu spalvinimas yra vienas iš psichoterapijos užsiėmimų  mirksiukas.gif skirtų suagusiems...čia rimtai  bigsmile.gif

smegenu lavinimui, kas nenori kalbu mokytis ir zoles rukyti.

Labas

mane nuo tu paskirtu vaistu taip migdo, kad miegociau visa diena, net valgyt nereiktu.
Pasiskambinau i seimos klinika registruotis pas daktare, dave talona rytdienai blink.gif Kaip cia neiskept, nenubloguot reiks per toki karsti. Veliau nebuvo vietu ir daktare atostogu iseina.

Meri, visus vaistus raso 3 men. tik raminancius menesiui.

Permylejau as tavo adeniuma unsure.gif toks grazuolis buvo.
Atsakyti
Aš geriau žolę rūkysiu. Ne man ta brandi vaikystė. biggrin.gif

Man reikės ryt į miestą pavaryti. Kaupiuosi drąsos per tokį karštį.

Laistau nuo ryto iki vakaro. Tiksliau, purkštukai laisto. blink.gif
Atsakyti

IK neteks tau žolės rūkyti, daržuose savuose kuisiesi iki mirties :) Čia daugiau mieste gyvenantiems senukam.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 10, 09:05)
Čia rimtai ?  tomato.gif  Jau geriau po sunkvežimiu pulsiu, nei spalvinsiu knygeles.

Adeniumas auga nepersodintas, žiemą vasarą ant pietinės palangės, palaistomas , kai tinginė šeimininkė prisimena. Gal [pajuto gimtąją dykumą.? Žiūriu, ir antra šaka jau bus su žiedais.

Rinkome akmenis. Aš už traktoriaus vairo ( užmušiu tą ryžą bobą, buvusią švietimo ministrę, vaikams mokslus pailgino). Vos dantys neišbyrėjo, kai ant greičio reikėjo traktorių nuvaryti-parvaryti per duobes. Gi aš, su technika nedraugaujanti, surandu jame iš devynių tik tris bėgius : pačią greičiausią, palėtintą ir atbulinę 

Labos,

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai smagiai susiskaite,net nusijuokiau balsu.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 10, 09:49)
knygeliu spalvinimas yra vienas iš psichoterapijos užsiėmimų  mirksiukas.gif skirtų suagusiems...čia rimtai  bigsmile.gif

As jau geriau neriu,mezgu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O pas mus lyja visa dioena,net amber warning paskelbtas,reiskia vidutine gresme potvynio.Ryt sauleta zada,o ketvirtadieni vel lietu.Po to rodo atsilima.Nu but gerai,nwes sedziu su kojinem ir megztiniu apsitulojus,o jus kepat.Bukirt zmones,dalinames tuo geriu per puse.

Atsakyti
na piešimas irgi ne man tuo labiau kur nera laisves pasireikšti fanatzijoms biggrin.gif

Princesė Anne
https://scontent.fku...amp;oe=5D887158

o čia prašau pagalbos labiausia IK ir kitų kas žinot, kuom gelbeti:

https://scontent.fku...amp;oe=5D52584A

pernai del tokio ar pan dalyko po pirmo žydejimo nukrito puses ročiu lapai ir atsigavo jau tik velyva rudeni verysad.gif....ir aplamai nesuprantu ko cia jau antri metai visoskios zarazos jas taip pradejo pulti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 birželio 2019 - 06:53
Princesė Ana dar nežydi pas mane, tik pilna pumpurų.
Pažeidimų atveju, panašu į voratinklinę erkę. Tuo labiau, kad jai sąlygos plisti - idealios. Purkšti reikia Vertimecu. Jeigu neturi, kaip nors suorganizuosiu persiuntimą. Arba paprašyk, parveš iš lenkų. Ten jo pavadinimas Vertigo , dar keliais pavadinimais. Įsivesk į guglę veiklioji medžiaga Abamektin , pasiieškok. Neturiu kada, lekiu į miestą.
Atsakyti
Dar gali vadintis valmec , mebenvet granulat ,buna vet vaistinese netgi.Na tiksliau buvo seniai. Abemectinas ieina i labai daug visokiu vaistu ,labai platus spektras.
O ligos ir parazitai keisis ir puls, nes klimatas gi pasikeite.
Ir dar galvoju ,kad lietuviskam individualizmui ateina galas ,nes pagal dabartines aplinkybes teks jum organizuot piligrimines keliones lenkijon, augalu apsaugos produktu.Nes lietuviai nieko daugiau ir nezino ,tik kaip uzdraust ,dabar vaikus dar prie tropinio karscio uzdare mokyklose. Orientuotose i saltaji klimata. Man tai baisu kad ir daugiabuciai gi neatitinka jau higienos reikalavimu beigi kokie alytnamai. Taip pat ir namai ,kur statyti nepaisant oro cirkuliacijos principu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 birželio 2019 - 08:21
Ačiū, mergaites mirksiukas.gif

o AA ar ne bulgarijoje kaip suprantu gyveni? ten gal aplamai žmonės prie kitokio klimato iprate yra ir aišku apsirupine visais tais kondicionieriais , galim galot, kad čia seniau tokiu karščių nebuvo, bet velgi, kiek aš pamenu iš savo vaikystes kaime ir šiena veždavome ir kraudavome palepese ir runkelius ravedavome ant saules ir atlaikeme, o va dabar jau silpna ir širdis daužos sedint vėsioje patalpoje bigsmile.gif

jei rimtai tu iš tu kraštu parašyk ar dar gamina jie tuos savo topinius agurkelius su pomidorais kartu marinuotus, ui koks skonis ju budavo, o dar labiau grožis biggrin.gif
Atsakyti
Teisybę rašo Alta. Šiandien sūnus parėjo iš mokyklos ir aiškina, kad rytoj kažkokia bėgimo diena. Reikės bėgti 2 km , 11 val , pats karštis. Vaikai prašė, kad leistų nuo 8 prabėgti. Negalima , nuo seniausiai suplanuota vidurdienį . Nupušimas, mokytojams pirmiausia.

Mieste papirkau rožių. Turgelyje išpardavimas. Negaliu ramiai praeiti.
Atsakyti
kazko pradejo su tom rožemis nesisekti iš pavasrio pirktu tik viena gyva, viena iš kart pamiro, kita išsprogo ir išdžiuvo, sakyčiau dar kad nelietos unsure.gif

dabar plynės tokios tuščios stovi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 birželio 2019 - 12:07