Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ate, ilgų ir laimingų

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ate, su birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
Ate42, su gimtadieniu!
Visų svajonių išsipildymo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios. wub.gif
Norėčiau pavaišinti. Obettačiau, nemoku telefonu.

Atsakyti
Ate, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visko, kas džiugina širdį 4u.gif
Atsakyti
Liniuk,vis pamirštu paklausti.Kaip jūsų sveikatos abiejų?
Atsakyti
Ingrida, man viskas gerai, o vyrui dar nėra, kad gerai. Eis antradienį pas šeimos daktarę, gal duos siuntimą plaučius atidžiau panagrinėt, jaučia dusinimą, sunkumą. Bet geryn einasi, gal reikia laiko, nes čia gal su darbu ryšys yra.
Turim porai dienų anūką, prisidavė lauke visą dieną, nusmigo vos ne su kąsniu burnoj pašonėj biggrin.gif
Atsakyti
Liniukai, kaip tu viena dabar spėji ? Ir ūkis, ir namai.?

Meri, pasižiūrėk , taviškis adeniumas kad vaizdų duoda. wub.gif

Atsakyti
Pažiūrėjau per jotubę Matilki apie Pripetę, kai pagalvoju, ir mus gali ištikti panašus likimas. Gal ne mus, bet ateinančias kartas. Ir ko tokios baisios mintys,lyg ne pilnatis. Reiks ir lietuvišką versiją peržiūrėti bigsmile.gif
D, ryt vėl karščiai, o sako Anglijoje lietūs, vėsu. Nu tikrai pasaulis verčiasi ir keičiasi, tuoj bus kitos klimatinės juostos. Nu biski nusikalbu biggrin.gif
Gerai, kad priminėt, baigiasi vaistai šio mėnesio pabaigoje, reiks eit išsirašyti, gal vėlei trims mėnesiams paskirs, lb buvo patogu.
Papildyta:
Tiesa. apie pripetę esu daug Gaidaro knygelių skaičius, vis dar prisimena jų nugeltę viršeliai.
Pas mane ateina močiūtės sau skaityti pasakų pirkt arba spalvinimo knygelių. Jaučiu ir man bus tas pat biggrin.gif
Papildyta:
Iš Kaimuko, sveikinu 4u.gif Tu ir tvorą jei norėtum, pražydintum. Pas mane žydi tik pirktinis, ne iš sėklų, tai neužskaitau. Gal ir anie tinginiai kada prabus, nes nepagailėjau, gerą žemč supyliau. Nors šiaip adeniumaidaugiau vertinamidėl pačio kaudekso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 09 birželio 2019 - 22:06
Tai ne viena smile.gif Toks čia tas mano ūkis, šią savaitę jau darbuojasi, visi pasėlių priežiūros darbai sustoję buvo,
Atsakyti
Labas rytas.
Lininui- 4u.gif 4u.gif
Liniuk,kaip gera-anūkas. wub.gif wub.gif wub.gif
Meri,man visada vaistus išrašo trims mėnesiams. ax.gif
Nusišauk,kokia temperatūra ateina. blink.gif blink.gif blink.gif
Jei pusryčių neišvirsiu,tai miegojau sodyboje,ko gero kraustysimės ten. ax.gif Vakar nemažai padirbėta,aš žolę zulinau,mb nupjovė visus medžius aplink namą.Ir alyvas visas nurėžė,nupiepę jau buo,o žalčialunkio,kad buvo priaugę,ir raugeriškis virš stogo jau pasiekė aukštį.Kaip mb rėkė namą pūdo. bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif Dabar namas atsidengė,dar laukia apinys,raizgosi kasmet aplink namą. blink.gif blink.gif Oi ten darbo irgi sočiai. blink.gif Įtariame spiečius atskrido į spietynę,vakar dieną nelabai ir matėsi,šiandien vakare sužinosime,kai grįš bitės. ax.gif
Šiandien dieną paskirsiu laistymui. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

neturiu ką pasakyt, ir daug ir kaip ir nieko per savaitgalį įvyko biggrin.gif

Visoms geros darbo savaites ir nesirkit smile.gif
Atsakyti