Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nusikaliau kaip bėris. Sūniukas iš naktinės žvejybos parnešė virš 6 kg plakiukų. Gal 85 , per delną dydžio su uodega. Dvi su puse valandos iškritę iš mano gyvenimo. Dar sumalti reikės, kelis didesnius palikau kepti, žuvienė su kopūstais išvirė, ir katinas persirijęs galvų kažkur nulindo. Visa virtuvė - vien žvynai, va, net iš plaukų byra. blink.gif jeigu dar kartą tiek parneš - išsižadėsiu jo. biggrin.gif Betgi labai išdidus, kaip mamutą nudobęs, mol , maisto į namus parnešu.
Atsakyti
Kaimietuke, pas mus abi snd. zuvies diena. Vyras ryte 4 val. isvaziavo ir parveze apie 15 karosiuku, kaip tu sakai per plastaka. Mano katinai zuvu, nei galvu needa. Vakare su kaimynu vel vaziuos. As zuvies nedoroju, cia vyrui pasireikst duodu. rolleyes.gif

Labas visoms
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
tokioje temperatūroje po vienuolika valandų, čia su visais įmanomais skersvėjais, vėjaliais biggrin.gif ir dar dyrikė sako, dirbkit nors po pusė valandos po darbo, bus daugiau pelno biggrin.gif
Atsibodo kaip, dar kai šalta gali prisirengti, o čia... Lai pati eina nors vieną dieną tokiomis sąlygomis paprekiauja. Nežinau ką reiks daryti, nusimato dideli nuostoliai, šokoladai košė, bet gal sustengs, kai atvės. Į šaldytuva negalima, nes pabąla ir pirkėjams atrodo, kad seni, o dabar kaip bus, net neįsivaizduoju. Ir dar vis siunčia sandėlys nė neprašomas ax.gif
Atsakyti
Meri, o tai jei tik atveztus sokoladus grust i saldytuva? Neturetu pabalti.

Buvau ezeriuke maudytis, net nesinorejo is vandens lysti.
Atsakyti
Sapniuk, išbandyta, pabąla pabuvę šaldytuve šokoladai, atrodo kaip seni, nors galiojimai geri. Na kaip bus taip.
Atsargiai sakau, kas nudžiugino, juka su žiedstiebiu, pernai pirkau, daug mokėjau už ją, bet jau sakė, kad verta tų pinigų ir kad kaip šiemet gali būti kad žydės bigsmile.gif Na, jei nepajėgs, tai kitąmet jau tikrai smile.gif

Kaip gražiai žydi tos alūnės, tikrai dekoratyvios, nepralošiau susodinus. Sako, žiedus į puokštes deda/
Kur tas žadėtas lietus, laukiu kol skalbiniai pradžius, dabar žinok, taip tai palikčiau per naktį.
Papildyta:
Sapniuk, kaip jautiesi? Gal kiek geriau?
Atsakyti
sapniukas po pietu pasijuto geriau, todel ir i ezera ejo, viena, net per ziopluma vandens nepasiemiau.
Atsakyti
Na va, Sapneli. Panašu, kad tavo ligos buvo fake news. Jeigu zylioji viena, viskas gerai.

Meri, kaip smagu, kad ir tu susirgai gėlių liga. tongue.gif Jeigu juka turi žiedstiebį, tai žydės. Be reikalo pirkai, būtum man zvanktelėjus, duočiau vaikų. O tai vienos į tokį nelabai prašmatnų pūsliaus krūmą sulindo, reikės kažkaip iškasioti. Tik žinok, jeigu tai vienintelė atžala, ji kitais metais nežydės, auginsis vaikus, nes peržydėjusi pagrindinį stiebą numarina. Na, bet po 2-3 metų turėsi visą kupstą žiedų.
Man labai gražios Heichera sanquinea, kur žali lapai ir raudoni žiedai.

Pasiutusiai karšta. MB sutvarkė vielas šiltnamyje, reikėjo palaikyti, vos nenudvėsiau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
IK, as dadar kaip narkomanas ant dozes pasodintas. Du kartus dienoj po tabletke geriu. Va snd. ryte isejau i darza kol nekarsta, suvelavau doze, ir kojos jau dreba. Nesakytum taip, jei butum pamacius kaip sesute uz parankes i tulika nuveda, o is tuliko su vezimeliu parveza, nes parankes nebeuztenka rolleyes.gif

Labas visoms
Atsakyti
Kažkokių žaliais lapais alūnių turiu, bet dar nežydinčios, čia tamsialapės žydi.
Įdomiai su juka, kaip ir tilandsijomis, po žydėjimo, senoji sunyksta, gerai, jei palieka vaikučių, bet būna, kad ir nespėja apsivaikuoti. Pinigai dideli ir nueina perniek.
Augalų liga niekur nedingo, tik finansai riboja, kaip viena čia sakė, katytė daug kainuoja. Nežinau kodėl, bet dar ją vis geresniu maistu šeriu, ne taip kaip kiti mūsų kaimuke. Konservinė ji pas mane.

Sapniuk, be vandens niekur neik, ką sau galvoji, iš upės tai negersi.

Gulinėju, karštis ne į sveikatą, Neprisiverčiu lipti iš lovos. Nors pilna veiklos. Viena pirkėja parūpino skudrinskus ilgus medvilninius sijonus, iki žemės, tai reik nors kiek patrumpinti, kad neužlipčiau. Visai su rūbais ne kas, sintetinių jau nebenoriu, o daugiausia jie, Kabinete su kondicionieriumi tiko, o čia jau visai kita aplinka ir darbo sąlygos. Reikia patogumo ir praktiškumo. Sintetika grynai prie odos prilimpa biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ate42,su gimtadieniu!Sveikatos,sekmes,laimes,meiles.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ate,Brangioji,su švente.
Atsakyti