Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Per karscius geriausia gert karsta arbata , galima zalia ,galima earl gray su pienu . Galima tibeto su pienu ir sviestu. Nuo tos tai ypac gera pasidaro. Dar galima gert airana,pasukas su druska. Na cia kaip kad akumuliatoriui elektrolitu uzpila. O vandens be rysio daug gert ,inkstus tik apkrauna.
Plaukiot labai sveika,,pats geriausias sportas .
Ir lietuvoje tokios rozes sunkiai uzauga. Turejau didele sena die welt ir turbut gislene de feligonde, na bent as taip maniau. Bet sekes prastai. Ir supratau ,kad su klimato blogejimu vilciu mazai.
Atsakyti
Alta, aciu. Zalia arbata su pienu ir sviestu gerai, ar cia ta negirdeta man su pienu ir sviestu?
Atsakyti
Alta, man kaip tik motoriuko elektrinė sistema buvo sutrikusi. Sutvarkė. et dabar turėsiu mintyse, kad pirmas pirkinys bus Jakuzi dyyydelė vonia. ax.gif Tada sėdėsiu kaifuodama. O plaukioti labai mėgstu, tik kad laiko neišsitenku pavakariukais nuvažiuoti iki užtvankos. O mūsų miestelio tvenkinuke karštą dieną tai nėra kur žengti. Pusė Panevėžio suvažiavę.

Labai mums į kompaniją tiksi . Ingrida gatava nusinuodyti, viską, ką tik miške randa, gerklėn kiša. blink.gif

Kažkur vėl dunda. Vienas debesiokas praėjo, kelis lašus nuliejo.
Atsakyti
As irgi bandau bulgarijos miska zonduot ,nugalejus gyvaciu baime. Vakar kaip tik vaziavau tu kaliju paziuret. Kazkokios biski keistos , ziedai tokie zali ,o ta kuokele atrodo bus violetine. Kiba koks arunkas? Bet nesmirdi visai. O va supuve baravykai - tai labai. Beje gyvaciu visai nebuvo ,tik dvi erkes ant suns ir viena siryt man ant galvos , bet neisisiurbus. Bet mazai cia erkiu is esmes. Purskia cia akaricidais ir nuo visokiu moskiu ir net itartinus debesis su ginklais numusa. Turi prioritetu tas gyvenimas su ruskiais.
Ingrida ,vaikui tam nusenusiam tavo jei vegetaras tada reikia daug skumbres ,baklazanu ir kokiu migdolu ,kur visos gerosios elagines rugstys ,jos veikia prieuzdegimiskai didesniais kiekiais. Mocarela ir nesezoniniai pomidorai nera geras maistas.
Atsakyti
Ingrida, gaudyk lietų. Storą gerą debesį nusiunčiau. Vaikis kol nulėkė šiltnamio uždaryti ir padėjo man kalakutus suvyti - liko šlapias kaip po maudynių. Per 5-10 min - 6mm. Liuks. yahoo.gif Kaip tik skubėdama į daigynus dar brokolius pasėjau. Nereikės laistymo. wub.gif
Atsakyti
Ačiū IK,atrodo gerai palijo?
Prieš tai keli lašai,važiuojame namo,nemažai paliję mieste. mirksiukas.gif
AA,tai kad Turkijoje maniškis pragulėjo ligos patale,marti kiek pavaikščiojo po turgus,o ir šalta tada buvo. bigsmile.gif
Na va pakskambino mažasis,jau po truputi kalba,sakė pūlinga buvo angina,išsiuntė tyrimams.Matysime.
AA ačiū už patarimus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 06 06, 21:29)
Meri,o tai akių skyrius kartu su chirurginiu??????? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nežinau kaip tie skyriai, bet palatoje visokių buvo, net ką tik išimtomis gimdomis, Suvaryti visokie ligoniai, paskui ateina skirtingi daktarai apžiūrėti.

Pagaliau lyja wub.gif
Atsakyti
IK,ledukų negavai?Pusę miesto pridėta fb gavo krušos.Jaučiu ir mano daržas nukentėjo,nes Bliūdžiuose davė kaip reikiant,stiklinis šiltnamis skilo. bigsmile.gif bigsmile.gif
Tokiame karštyje dar šakočio pusbrolį iškepiau,rytoj važiuoju pas švogeriuką gimtadienin ,sodan. mirksiukas.gif
Iš aliexpres atsiunčiau batelius,tikrai galvojau netiks,bet vaikštau kaip basa.Net su amerikietiškais kedai,kur tikrai amortizuojasi irgi prilipę prie kojos.Bet kai nori ir siauraakiai pagamina. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 birželio 2019 - 20:52
Ingrida, lietaus galėjo daugiau būti. Keli laukai negavo nė lašo , tik prie namų nulijo. Krušos nebuvo. FB mačiau, labai jau sumaitota viskas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jaučiu rasiu siaubiaką darže,dar kaip durnė išnešiau dalį kabančių petunijų iš šiltnamio į lauką,kad nereiktų laistyti.Jaučiu kruša nuvarė viską.Bus kaip bus. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ar berasiu verbeną su žiedais?Nebe tilpo vazone,pasodinau į 20 litrų kibirą ir įdėjau į medinį kubilą.Dar vieną tokį pat padovanojau ir perspėjau kad persodintų,nes nebe telpa irgi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, vėl karštas rytas ax.gif
Sunegalavusiems ir operuotiems - sveikatytės.
Gėlių Jūsų grožis wub.gif Man net vilkdalgius teko ramstyti, galvos linko, matyt nuo nedalaistymo unsure.gif , dar man taip nėra buvę. Lietus mus aplenkia, mano meteorologinė stotelė - bačka po stogo lietvamzdžiu, per dvi paskutines paras - mažiau nei pusė bačkos ax.gif Kruša, žinoma, labai blogai. Pasakojo, kad 1945 metais Vilniaus krašte, bent aplink mūsų kaimą, kruša labai smarkiai išdaužė pasėlius ir bulves, derlius buvo ypatingai prastas. Tai 1946 pavasarį žmonės kaimuose pasėjus grudus ir pasodinus bulves, neturėjo maisto, nes ir užsidirbti nebuvo lengva.
Atsakyti
nIEKAS NIEKO NEIŠDAUŽĖ,APLENKĖ. mirksiukas.gif
Tik sausa be proto,bent vieną šiltnamį paliejau,važiuojame švęsti ramia sąžine į gražią gamtą,sodan vidury girios.Gerai,jei palytų. ax.gif Gerai būtų be griausmų,nes mažoji plaukia baidarėmis,perspėjau pradės griaudyti,lipkite iš vandens. bigsmile.gif
Atsakyti