Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk,man vienais metais taip buvo,kad paeit nebuvo jegu,tikrai ejau isikibus i wc.Bet man nustate buvo nervu sistemos issekima,tada madinga liga buvo,bet skyre asparkama gert,o jis pildo sirdies raumeny kaliu.Nes kai jo ten truksta,tai sirdele plaka labai sunkiai,blogai ispildo savo darba.Po tablietku atsigavau per savaite.Gal tau irgi?
Atsakyti
Sapniukai, gal tas karštis mačijo ? Krito spaudimas ir buldinkšt ant šono ?
Kažkada buvau taip nusidietinusi, kad per karščius alpdavau. Tai vagoje nukrentu, tai tualete susileidžiu. Kiek gi tavęs ten yra, kūdena. Sveik. 4u.gif

Geriausias pildymas kaliu - pomidorų sultys. Kadangi niekas kitas pas mus jų nevartoja, išmaukiau šiandien per dieną 1,5 l. Nei valgyti norėjosi, nei gerti. Va, tik vakarienei suėjo pusantros bulvės su šaltibarščiais, vandeniu skiestais. smile.gif

O tos stebėjimo palatos gerai. o kad valgyti neduoda, taigi ne į restoraną atveža.

AA, va dabar tai užpavydėjau. nebandai erzinti čia manęs su rožių žydėjimais. Pasiuntu, kad pas mane ne tokios gražios.

Ingrida, pas mane pakrapijo. Bliam, nesikeikiant. MB kaip tik purškė, nulijo herbicidą. Bus kokie 200 eurų nuostolis.

Meri, FB yra grupė, kur užsakinėja gėles bendrai iš Lenkijos. Man visada prigyja jų bijūnai. O šiemet dar Mokvežoje vieną tamsų nugriebiau.
Atsakyti
as neisgriuvau, bet spaudimas buvo 160/92.82-,sirdies plote tas sunkumas.

Kalis mano geras, pernai net virs normos buvo, lasino magni.

IK, ne restoranas, bet pusantros beveik paros, tai ne kas. Ligoninej tai duoda visiems, mes ir ligoninej gulejom.

Ingrida, babuliuka draugute priziurejo, vakar vakare valgyt man atveze, nes buc lastus istiesus.

Grizau namo, va tai nors pavalgiau, art galiu eit.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,dėl tokio pkrapinimo,nebent per lapus skaitosi.O tau tikrai dideli nuostoliai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Kalbėjau su mažiumi,gydytoja jau buvo,sakė duos pilną narkozę,nubusi sako viskas bus jau po laiko. mirksiukas.gif Tik keista diena bus,nuramino. mirksiukas.gif
Gal šiandien pas mus palis?
Atsakyti
Kam ten su sirdim , tai manau bus nervus vagus ir sutrikus sirdies elektros grandine. Reikia daugiau vandeny pasedet. Magni skiria kai tvarko sirdies inervacija.
Su ingridos vaiku blogiau. Reiktu zinot ,koks pagrindinis stamas ten isaugo. Bet vaistas nuo visko yra juodgrudes aliejus. Turkijoje buvo , negi curek otu nemate?Ten gi visur ta alieju siulo.
Ir taip as herbaliste.
Na cia panasiai save titulavau ,kaip napoleonas bonapartas save francijos imperatoriumi. Siaip sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 birželio 2019 - 07:18
Acqua Alta, zinau, kad tu daug zinai apie sutrikimus, ligas, ju gydyma, nesikuklink wub.gif O tAI KUR MAN TEN VANDENY SEDET? eZERE?

Labas

Ingridos sunaiteliui sveikatos 4u.gif

vakar su kaimyne uz parankiu nuejom iki naujai atidarytos aikstes fontano, pasedejom, paziurejom ir vel grizom. Tiek isvargus buvau, guliau 11, atsikeliau 8 ant to pacio sono ant kurio atsiguliau.
Atsakyti
Sapniuk turbut retai lankais ligoninese, pas mus pvz rajone jau min kokie 5-6 metai yra tos stebejimo palatos, jas isteigė kaip alternatyva kai uždare taip vadinama priėmimo skyrių, paliko tik greitosios stoti kur mašinos stovi o atvežtus žmones jei nera dideles bedos arba jos nemato smile.gif neveža su greitaja i kauna o paguldo stebejimui, taip valgyt neduoda biggrin.gif, mano mama ten buvo paguldyta tai pradejau reikalaut, pasiū;le iš aparato sumuštiniu nupirkti, beje visai valgomi tongue.gif, bent tada buvo para nevalgius nes aš prie jos sedejau ...ačiu die nors gerimu aparatą pastate ...dar yra dienos centras kur tipo žmogus gali atvažiuoti susilašinti vaistus i vena ar kitur , paguleti ir namo ir taip kokias 10 dienu biggrin.gif, na miestieciasmdartas imanoma nes mikriukai kursuoja iki ligonines, o ji tolokai nuo centro ir autobusu ir traukiniu stoties, bet kaip iš kokio kaimo žmogeliui kasdien privazineti...va ka reiškia rajoniniu ligoniu uždarymas, norą gydytis kaip ranka nuima biggrin.gif

ta proga atsiminiau labai gera anekdota biggrin.gif

Ligos pagrine yra dvi- kazkokia chuinia ir visiskas *****. Kazkokia chuinia praeina savaime,o visiskas *****jau nebepagydomas. Tad kokio velnio aplamai kreiptis i gydytoja???

aš tai aplamai jokia...istė, man šitas tinka anekdotas idealiai tongue.gif....stengiuosi tada badavimu gydytis nu nebetn su vandeniu jei jau troškina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 birželio 2019 - 08:30
Sapniukas ligoninej gulejo gal pries 10 metu, aciu D. valgyt dave. Tik po operacijos tada nedave gal diena. Net dabar prisimenu, kai nese kotleta palatos kaimynei, kaip jis man kvepejo biggrin.gif Uz ji buc daug ka atidavus.

Yra pas mus normalus priemimo skyrius. Apie dienos centrus zinau, bet ten zinai ko tiketis. Zinai, kad trumpam.
Atsakyti
na pas mus kiek pamenu ligonine visą laiką ant išlikimo ribos, beveik visi skyriai perdaryti į slaugos ir likus tik renimacija ir kelios palatos vidaus o šiaip 5 a pastatas buvo pilnai veikiantis, operacijas ivairias dare nereiko grūstis kaunan
Atsakyti
PAS MUS 4 A. SLAUGA, O TRYS AUKSTAI YVAIRIU LIGU, NET NEZINAU, BET 3 VIDAUS LIGU.pAS MUS SU DAKTARAIS BEDA. dU YRA TOKIE, KUR TIK I UZTARNAUTA POILSI LEIST. biggrin.gif
Atsakyti
tai pas jus apskrities centras kaip bebūtų mirksiukas.gif

AA rožes nepagyriau , gražuolė, ir kokia išaugus per 3 metus... man kažkaip su vijoklinemis nesiseka jos stipriai apšala, ar kokia liga prikimba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 birželio 2019 - 10:35
Alta, tu gal turejai omeny, kad man daug vandens reik gert? Trecia diena per diena isgeriu dabar tiek vandens, kiek isgerdavau per savaite, per prievarta kad reikia.Siaip daktaras patare per karscius gert suresni vandeni.
Atsakyti