QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 06:13)
su kedais dabar prie tokiu rubu ir pas mus nešioja ir aš apti kartais megstu tokius derinius
, bet darpastebejau buna pvz suknia šifono ar ten sijonas o po apačia kad smagiau turbut tubutų timpos arba bridzai
arba kitas derinys galva, kaklas aptūlota o kojos kokiam ankstyvam pavasari nuogos
i kedus ikišta
bet ne del kitu Auda, tiesiog pačia netenkina jau toks vaizdas
Labusenkos visos,
gryzus is atostogu radau kiek apz
elusi darza ,tai maziau laiko liko kompui,Dabar jau apsiravejau,siltnami susitvarkiau,siandien dar pasiliejau,tai ateisiu paplepet.
Su kedais,netinkanciais prie aprangos dabar visos ponios vaiksto didmiesciuose,bet ofise jos turi batukus aukstais kulnais.Cia todel,kad gatvej aukstakulniai nepatogu,o reikia gi ir ir pardes aplankyt ir i metro nelekt,todel kartais ir sokiruoja,kai sutinki su skrybelaite ir kedais avincia.Bet as gerbiu ju pasirinkima,moteriai siais laikais nelengva but ir patogiai apsirengusiai ir stilingai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 30, 17:58)
O man kai neina ženkliai sukūsti, tai tik viena raukšlė : ta, ant kurios sėdžiu.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 06:42)
va pasigirsiu kokio grožio sulaukiau šiandien ryte
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A
nuostabus grozis.
As siandien sode uzkliuvau uz tokio vinuko islindusio is pakeltos lysves borto,nes uz jos tinkleli kabinam nuo pauksciu dengdami,tai jau kaip plojausi i trecia tarplysvi,MB liko be zado,sako ir kaip ti pataikei i ta tarplysvi,lyg skristum.Atbego kelt,o man taip koja skauda,sunki as,o dar skrydis tas,bijojau uzkrist ant pakeltos lysves,tai ant borto buciau slaunikauli susilauzius.Pagulejau kiek,kol skausmas nurimo ir pati isdidziai atsikeliau