Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 05 31, 13:24)
na pas mane technologijos taip toli nepazengusios ax.gif Turiu ryza, 10litru is senuku biggrin.gif

puse jau nuravejau, po pietu vel eisiu.

kokios ten technologijos biggrin.gif 100 metų užakęs purkštuvas tik labai tinkamas tokiam dalykui, o turiu ir normalesni kur antgaliai keičiasi va tą tai galima padaryt kad purkštu ne tik savo, bet ir kaimyno sodą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 gegužės 2019 - 12:33

va pasigirsiu kokio grožio sulaukiau šiandien ryte smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A

Nuostabu

Atsakyti
Lyžuka, stebuklas, kad lapenis toks mažas būdamas , pražydo. O ir balto nesu mačiusi, tik raudonus ar rausvus.
Pasodinome pushektarį kopūstų, lietus laisto. Pasaka...
Įkurdinau vištinus pašiūrėje. Pakabinome lempą, guli išsitiesę. Tai dabar turiu dvi dėžes, su kalakutais ir su vištinais.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 06:13)
su kedais dabar prie tokiu rubu ir pas mus nešioja ir aš apti kartais megstu tokius derinius biggrin.gif, bet darpastebejau buna pvz suknia šifono ar ten sijonas o po apačia kad smagiau turbut tubutų timpos arba bridzai biggrin.gif arba kitas derinys galva, kaklas aptūlota o kojos kokiam ankstyvam pavasari nuogos biggrin.gif i kedus ikišta smile.gif

bet ne del kitu Auda, tiesiog pačia netenkina jau toks vaizdas smile.gif

Labusenkos visos,
gryzus is atostogu radau kiek apz
elusi darza ,tai maziau laiko liko kompui,Dabar jau apsiravejau,siltnami susitvarkiau,siandien dar pasiliejau,tai ateisiu paplepet.
Su kedais,netinkanciais prie aprangos dabar visos ponios vaiksto didmiesciuose,bet ofise jos turi batukus aukstais kulnais.Cia todel,kad gatvej aukstakulniai nepatogu,o reikia gi ir ir pardes aplankyt ir i metro nelekt,todel kartais ir sokiruoja,kai sutinki su skrybelaite ir kedais avincia.Bet as gerbiu ju pasirinkima,moteriai siais laikais nelengva but ir patogiai apsirengusiai ir stilingai.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 30, 17:58)
O man kai neina ženkliai sukūsti, tai tik viena raukšlė : ta, ant kurios sėdžiu. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 06:42)
va pasigirsiu kokio grožio sulaukiau šiandien ryte smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A

nuostabus grozis.
As siandien sode uzkliuvau uz tokio vinuko islindusio is pakeltos lysves borto,nes uz jos tinkleli kabinam nuo pauksciu dengdami,tai jau kaip plojausi i trecia tarplysvi,MB liko be zado,sako ir kaip ti pataikei i ta tarplysvi,lyg skristum.Atbego kelt,o man taip koja skauda,sunki as,o dar skrydis tas,bijojau uzkrist ant pakeltos lysves,tai ant borto buciau slaunikauli susilauzius.Pagulejau kiek,kol skausmas nurimo ir pati isdidziai atsikeliau bigsmile.gif
Atsakyti
Luety, vargšiukė 4u.gif 4u.gif
Jeigu jau plojuosi, tai būtinai ant kokios plytų krūvos ar bent virtuvėje ant plytelių . Kad skaudžiau būtų. Va tada ir praverčia nemaži kumpiai. biggrin.gif Kaip pagalvėlės viską amortizuoja. Tfu tfu, bet iki šiol nesu nieko gyvenime susilaužiusi. Turiu storus stambius kaulus, tai jei grožio neprideda, tai nors sveika lieku.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 31, 20:28)
Luety, vargšiukė  4u.gif  4u.gif
Jeigu jau plojuosi, tai būtinai ant kokios plytų krūvos ar bent virtuvėje ant plytelių . Kad skaudžiau būtų. Va tada ir praverčia nemaži kumpiai.  biggrin.gif  Kaip pagalvėlės viską amortizuoja. Tfu tfu, bet iki šiol nesu nieko gyvenime susilaužiusi. Turiu storus stambius kaulus, tai jei grožio neprideda, tai nors sveika lieku.

Aciu,IK. biggrin.gif 4u.gif
Tarplysvyje buvo pjuvenu papilta,tai kritau,kaip i patalus,bet tarplysvis vos 40cm plocio,o as motera su 100 virsum kg svoriu ir 172 ugiu, biggrin.gif kaip as ten isitarpavau krisdama,pati neisivaizduoju,taip graziai ant sono.kartais lasiniai labai padeda.
Atsakyti

Labas rytas.
Luety- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas

griuvusiai ir kelusiai 4u.gif

Prilyta, dabar saulute zeme ridinejasi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Luety, gerai, kad griuvimas gerai pasibaigė, aš pastaruoju metu vis šiltnamyje užsikabinu lygioje vietoje, bijau, kad vieną kartą nusileisiu galva į stiklą
Lietaus man nepalikote, reikia laistyti savo kopūstus ir ne tik juos.
Bulvės laukuose tik dygsta, o jau šernai apsilankė. Kas toliau bus, ruduo dar toli?
Kaime niekas nelaiko kiaulių, tai bulvėmis šernus šeriam unsure.gif
Paukščiai tikrina, ar braškės noksta, reikia traukti tinklą, nes ir mes norime braškių. Tiek darbo su jomis, o derlium reikia dalintis.
Atsakyti
Laba ryta,

aciu visoms.
Vakar vakare,kai isgastis praejo,ziuriu ir kelenas nubrozdintas ir kita koja per ciurna kiek patinus ir skaudi,matyt pasitempiau raiscius kiek gal.Uzgis iki anuku veseles biggrin.gif biggrin.gif
As jau braskes uzdengiau tinkliukais nuo pauksciu ir iskart rezultatas,pilna sirpstanciu.I agrastus taip pat isisuke,bet kaip as juos uzdengsiu,daug darbo. ax.gif
Pas mus siandien kepina,gerai,kad vakare gerai suliejau savo darza.
Atsakyti
braskiu uogom as dalinuosi su sliuzais ir sraigem, todel ju nemyliu.

vaikis transliavo Karlio isnesima i kiema. Pusmarte laige su juo kaip sesiolikine. Sakiau, kad reikejo pradet nuo vaiku, bet nu ka, mylesiu ir ciucki. Kol kas.Sakiau, kad su ciuckiu abu suvaikejo.
Atsakyti
Sapniukai, turėsi mylėti ciuckį. Mano dukriukė man kaip anūką perša triušį . O man jis su kepsniuku, ne su anūku asocijuojasi. biggrin.gif

Vasarema, nuo šernų labai gerai šitas , man atrodo, nuo smarvės net šernai susivemia. tongue.gif

https://www.miskui.l...d-schwein-stopp

Pasižiūrėk, Litagroje buvo arba Agrochemoje.
Su šituo smirdekliu tai turėjau bajerių. Vienais metais pasodinome kinų kopūstus netoli miško. Ten anksčiau buvo braškynas, tai grambuolio lervų sočiai. Šermus ant mėsytės traukia, rausia , kopūstėlį lauk, lervą suėda, o daigo atgal nepasodina. Ir jau nemaži tokie buvo , vos ne gūžes sukti. Tą priemonę reikia purkšti ant medvilninio skuduriuko ( ant sintetinio greitai išgaruoja) ir maždaug kas dešimt žingsnių apsmaigstyti lauką. Susiplėšiau seną užvalkalą, pasiėmiau du tokius gavrikus , vienam daviau pagaliukus nešioti ir raišioti skudurėlius, kitas iš paskos ėjo su purškalu. Reikia namo vežtis - nu nuo jų smarvė vemti verčianti. Kaip tik buvau su autobusiuku, sukišau talkininkus į būdą ir langus prasidariusi parlėkiau į miestelį. Abudu didžiavyriai paprastai dieną pabaigdavo vietiniame bare , taip realizuodami mano pinigus į alų. Bet tą vakarą jų neįleido į barą . Nors mojavo šviežiai gautomis kupiūromis. blink.gif lotuliukas.gif Tai būtų tas pats, kas išmesti pro duris auksinius kiaušinius dedančią vištą. biggrin.gif

Baigiu sutvarkyti ir apsodinti gėlynus . Reikės imtis šiltnamio.
Atsakyti