Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jei apie senatvę, tai, kai apkūdau, raukšlės paryškėjo, na, bet, ko norėti, kitąmet šešiasdešimt, jei sulauksiu. Dėl aprangos, tai nesigauna rengtis beliką, dar kreipiu dėmesį, bet namuos su šortais, nėra patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 05 30, 18:53)
Jei apie senatvę, tai, kai apkūdau, raukšlės paryškėjo, na, bet, ko norėti, kitąmet šešiasdešimt, jei sulauksiu. Dėl aprangos, tai nesigauna rengtis beliką, dar kreipiu dėmesį, bet namuos su šortais, nėra patogiau  biggrin.gif

O man kai neina ženkliai sukūsti, tai tik viena raukšlė : ta, ant kurios sėdžiu. biggrin.gif
Atsakyti
Oi IK,prajuokinai. ax.gif
Tai kad ir Londone vaikšto kas netingi bele kaip apsirengę? ax.gif
Grįžta vaikai,sūnus siūlo šeštadienį kur nors važiuoti.Nesugalvoje kur? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Vaikai mokosi 11 metų anglų kalbą,o čia nori per du mėnesius visą gramatiką pravaryti.Mano galva jau nebe neša,tuos visų veiksmažodžių laikus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

sunaitelis su pusmarcia siandien parsives auksaspalvi ilgaplauki retriveri. Vakar rode nupirkta guoli, zaislus. Bus vardas Karlio biggrin.gif Praeita nakti kazkokie narkasos islauze ju sandeliuka, truputi apniokojo daiktus. Vyras klausia ar ju brangiuju dviraciu nepavoge. Sakau ne, dviracius gi kambary laiko.
Atsakyti
gražus tie retriveriai ir šiaip gero būdo, aš kitą šuni jau nesirinkčiau iš dideliu, užtektu ir kokio šnaucerio ar špico smile.gif
Atsakyti
va pasigirsiu kokio grožio sulaukiau šiandien ryte smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 08:42)
va pasigirsiu kokio grožio sulaukiau šiandien ryte smile.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A

labai grazus tavo grozis wub.gif

reiks eit vel ravet valdiskos zemes, kad galetume zole uzset. Cia plotelis tarp mano darzo ir gatves.
Atsakyti
o ne lengviau nupurkšti roundapu ar panašiu gėriu smile.gif ir po 2 savaičiu ramiai paseti žole?
Atsakyti
ten tokios gana pavienes zoles, bet yra su tom besiplecianciom saknim viksvu ar kokiu ten.Dalgio NENORIU, NES NETOLI TEN MANO BULBOS.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 31, 09:14)
ten tokios gana pavienes zoles, bet yra su tom besiplecianciom saknim viksvu ar kokiu ten.Dalgio NENORIU, NES NETOLI TEN MANO BULBOS.

aš tai turiu tokį kryptini purkštuva kuris labai siaura srove purškia tai net prie geliu ir šiaip kitų pavojingu vietu prieinu su juo
Atsakyti
na pas mane technologijos taip toli nepazengusios ax.gif Turiu ryza, 10litru is senuku biggrin.gif

puse jau nuravejau, po pietu vel eisiu.
Atsakyti