QUOTE(Merii @ 2019 05 30, 18:53)
Jei apie senatvę, tai, kai apkūdau, raukšlės paryškėjo, na, bet, ko norėti, kitąmet šešiasdešimt, jei sulauksiu. Dėl aprangos, tai nesigauna rengtis beliką, dar kreipiu dėmesį, bet namuos su šortais, nėra patogiau
O man kai neina ženkliai sukūsti, tai tik viena raukšlė : ta, ant kurios sėdžiu.
Oi IK,prajuokinai.
Tai kad ir Londone vaikšto kas netingi bele kaip apsirengę?
Grįžta vaikai,sūnus siūlo šeštadienį kur nors važiuoti.Nesugalvoje kur?
Vaikai mokosi 11 metų anglų kalbą,o čia nori per du mėnesius visą gramatiką pravaryti.Mano galva jau nebe neša,tuos visų veiksmažodžių laikus.
Tai kad ir Londone vaikšto kas netingi bele kaip apsirengę?
Grįžta vaikai,sūnus siūlo šeštadienį kur nors važiuoti.Nesugalvoje kur?
Vaikai mokosi 11 metų anglų kalbą,o čia nori per du mėnesius visą gramatiką pravaryti.Mano galva jau nebe neša,tuos visų veiksmažodžių laikus.
Labas rytas.
Labas rytas
sunaitelis su pusmarcia siandien parsives auksaspalvi ilgaplauki retriveri. Vakar rode nupirkta guoli, zaislus. Bus vardas Karlio Praeita nakti kazkokie narkasos islauze ju sandeliuka, truputi apniokojo daiktus. Vyras klausia ar ju brangiuju dviraciu nepavoge. Sakau ne, dviracius gi kambary laiko.
sunaitelis su pusmarcia siandien parsives auksaspalvi ilgaplauki retriveri. Vakar rode nupirkta guoli, zaislus. Bus vardas Karlio Praeita nakti kazkokie narkasos islauze ju sandeliuka, truputi apniokojo daiktus. Vyras klausia ar ju brangiuju dviraciu nepavoge. Sakau ne, dviracius gi kambary laiko.
gražus tie retriveriai ir šiaip gero būdo, aš kitą šuni jau nesirinkčiau iš dideliu, užtektu ir kokio šnaucerio ar špico
va pasigirsiu kokio grožio sulaukiau šiandien ryte
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A
https://scontent.fvn...amp;oe=5D97497A
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 08:42)
labai grazus tavo grozis
reiks eit vel ravet valdiskos zemes, kad galetume zole uzset. Cia plotelis tarp mano darzo ir gatves.
o ne lengviau nupurkšti roundapu ar panašiu gėriu ir po 2 savaičiu ramiai paseti žole?
ten tokios gana pavienes zoles, bet yra su tom besiplecianciom saknim viksvu ar kokiu ten.Dalgio NENORIU, NES NETOLI TEN MANO BULBOS.
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 31, 09:14)
ten tokios gana pavienes zoles, bet yra su tom besiplecianciom saknim viksvu ar kokiu ten.Dalgio NENORIU, NES NETOLI TEN MANO BULBOS.
aš tai turiu tokį kryptini purkštuva kuris labai siaura srove purškia tai net prie geliu ir šiaip kitų pavojingu vietu prieinu su juo
na pas mane technologijos taip toli nepazengusios Turiu ryza, 10litru is senuku
puse jau nuravejau, po pietu vel eisiu.
puse jau nuravejau, po pietu vel eisiu.