Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

tai sakot senstat biggrin.gif
As tai ne, net nesiruosiu....

Salnos nebuvo, nors agurkus ir braskes buvau uzmetus agro. Buciau nieko nedengus, bet vyras su tom salnom vis gasdino.

Labas rytas
Atsakyti
Sensti Sapniuk ir tu assa.gif assa.gif assa.gif čia jei ką, kad labai jauna nepasijaustum biggrin.gif

na taip puikiai pakėlus visom ryto nuotaiką, dabar galiu eiti ramiai biggrin.gif padirbėti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gegužės 2019 - 07:10

Užtai man JAV ir patinka, ten eini, kad ir su naktiniais per miestą visiems vienodai. Buvau žiemą, vaikšto jaunimas po miestą su kailinėm tapkėm..... pasirodo tokie batai būna, jų padas storesnis.:) o jiems svarbu patogu. Arba žiūriu varo graži biuro darbuotoja, išsidažiusi, pasipuošusi, paltas stilingas ir ... su kedais ir dar maišelis su priešpiečiais rankoje.

Man patiko vienas atvejis. Pažystamas namus moteriškei įrenginėjo, viską sutvarkė, vienas darbininkas sako duokit užuoladas pakabinsim, karnyzus sudėsi ar ruleta. O ta sako: man nieko nereikia. Na tai tas tipo matys jus nuogą po kambarį vaikščiojančia, gėda bus. O ta atrėžė - tegu būna gėda tam kuris į mane spoksos, kad spokso, o kodėl aš turiu gėdintis savo namuose :)

Atsakyti
su kedais dabar prie tokiu rubu ir pas mus nešioja ir aš apti kartais megstu tokius derinius biggrin.gif, bet darpastebejau buna pvz suknia šifono ar ten sijonas o po apačia kad smagiau turbut tubutų timpos arba bridzai biggrin.gif arba kitas derinys galva, kaklas aptūlota o kojos kokiam ankstyvam pavasari nuogos biggrin.gif i kedus ikišta smile.gif

bet ne del kitu Auda, tiesiog pačia netenkina jau toks vaizdas smile.gif
Atsakyti
Lyzuka, na jei isvilkai mane i realybe, tai reiks eit zoliu ravet po babuliuko pusryciu. Su tokia sugadinta nuotaika daugiau niekur netiksiu.

Pirmiausia as pati turiu jaustis gerai su rubais ir batais, o kiti manes nedomina, tiksliau kitu nuomone. Reiks eit spinton savo zaliu kelniu ieskot.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Šalnos nebuvo, bet naktis buvo tikrai šalta. Jei kas nori iš manęs pasijuokti, tai aš vakar vakare uždengiau plačia agroplevele savo popinamas dvi vageles bulvių (po 10 metrų), nes man būtų labai gaila, jei apšaltų taip gražiai sukrovusias žiedus ir net žydinčios ax.gif
Aš tai senstu ir labai, nes turiu pasą, kuris man vis primena, kad liko vis mažiau, o be to labai geras indikatorius mano savijauta po vakar sodintų kopūstų ir lysvės arbūzams paruošimo rolleyes.gif
Jaučiuosi nesmagiai, kai esu apsirengusi ne į temą, niekada nenorėjau išsiskirti iš kitų, toks amžinas savęs nevertinimas unsure.gif
Atsakyti
Pas mane šalna, keli arbūzai tikrai po agro nuvirę, bulvės buvo apsmukę, gal kas atsigavo, nes aukštesnės nušalę, žemesnės-ne. Dar dabar visko nesužiūrėjau, darau sūrius, baigsiu, apeisiu visur. Bet gan didelė šalna buvo.
Atsakyti
oi, Liniau.

Isenejimo ir senatvinio marazmo tema. Vyras sode, pasakoja, kad kaimne su priesais kaimynu riejasi del kasamo vamzdzio. Ji grasinasi prokuratura, zemiu istaiga, nes jis kasa jos zemej. Vyras sako: o kaimynas tai musu zemej kasa blink.gif Klausia ar ir mes taip nukvaksim, nuraminau kad tikrai. biggrin.gif

Kazkokia sunki diena, eisiu i draudima draust masinos, kurios net akyse nemaciau, bet nors zinau kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dar jauna. biggrin.gif Nors kartais pagaunu save, kad jau einu į priekį palinkusi. Tada staigiai papus į priekį.. tongue.gif Na ką gi daugiau bedaryti, kai jauna siela turi vilkti pagyvenusį kūną. tongue.gif
Svarbu, turiu planų dar net 50 metų į priekį.
Šiandien pamačiau mūrininką, netoliese mūrija tvoros stulpiukus. Sutariau, pas mane pamūrys atraminę sienelę. Bet pamatus tai liesiu pati, MB net nežinos, kol nepamatys. mirksiukas.gif

Šalnos gal ir nebuvo. Nors nežinau, dar nebuvau sode. Šiandien visa diena kaip ant spyruoklių. Iš ryto lėkiau į Kauną, parsivežiau 25 kalakutus ir 50 viščiokų. Strimgalviais įkurdinau. Ai, dar viščiukams reikia gardelį sukalti. Dar greituoju būdu sudeklaravau žemes. va, dabar dar reikia nulėkti į savivaldybę, sutvarkyti skubų reikalą r tada jau vištukais užsiimti.
Atsakyti
IK, tai pirkai viendienius? Aš jau savo vištinus iš bado ir pjauti galėčiau biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai senstu ir labai, nes turiu pasą, kuris man vis primena, kad liko vis mažiau, o be to labai geras indikatorius mano savijauta po vakar sodintų kopūstų ir lysvės arbūzams paruošimo rolleyes.gif
Jaučiuosi nesmagiai, kai esu apsirengusi ne į temą, niekada nenorėjau išsiskirti iš kitų, toks amžinas savęs nevertinimas unsure.gif

Aš kaip ir IK kažkaip jaunėti pradėjau, ypač kai nebedirbu, daugiau laiko galiu skirti sau ir pomėgiams. Pasas ne rodiklis, o į veidrodį žiūriu vakare,kai akys truputį apsiblause, tada veidas gražesnis atrodo :) O šiaip tai tikrai planų ir svajonių daugėja.... tik pinigų nedaugėja :) Šiaip tai tokia keistuolė esu į kitų nuomonę nereaguoju ir pletkais neužsiimu. Kai atvažiavau gyventi į kaimą pas vyrą tai atsirado tokių geranorių kurios paklausė ar nepatikėčiau jei kas ką nors apie vyrą šnekėtų. O kaip gi sakau, patikėčiau, grįsčiau namo pasakyčiau vyrui ir dar pasakyčiau kas sakė. Nepatikėsit savanorių po šiai dienai neatsiranda. Tiesa viena bandė po kelionės su rajono bendruomenių nariais, pradėjo pasakoti, oi kaip apsidžiaugiau, sakau grįšiu ir papasakosiu MB, bet gaila nebaigė pasakojimo :(

Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 05 30, 15:14)
IK, tai pirkai viendienius? Aš jau savo vištinus iš bado ir pjauti galėčiau biggrin.gif

Pirkau vienadienius , ir kalakutus, ir vištinus.

Tai su jais apturėjau baisų strioką. Parvariau iš Kauno, kalakutų dėžė buvo jau įtempta į aptvarą, Mb pajungė šildymą, padėjo lesalų ir gėrimo. O vištinai dar be namų. Galvojau, grįš iš mokyklos sūnukas, padarys dėžę. Tai Mb laikinai surado didelę popierinę dėžę, įdėjo vandenį , lesalo ir saulės atokaitoje pridengę polietileno galiuku ir plastikine dėže , palikome. Išlėkėme strimgalviais į miestą reikalų tvarkyti. Ten prakiurksojome dvi valandas. nagi grįžusi einu žiūrėti ūkio. Vištinai dėl vietos trūkumo išpliurzoję vandenį ir patys šlaputukai kaip iš kiaušinio išsiritę. Kadangi jau saulė vakarop, sušalę, vieni jau nekvėpuoja, kiti užsimerkę tik kvapą gaudo. Sumečiau greitai į dėžutę, namo ir su fenu džiovinti Tai su sūnuku dvi valandas vargome : aš džiovinu, vaikis su dantų šepetuku sulipusius pūkus kedena. Na, bet visi atsigavo. Daviau vitamino C su antibiotiku ir palikau namie, atitvėriau kamputį , pajungiau kambarinį šildytuvą. Dabar sūnus su draugeliu daro dėžę. Rytoj lėksiu į miestą, pirksiu dar vieną lempą. Praeitais metais beskraidydami sudaužė vieną.

Auda, mano veidrodžiai blogai rodo./ Iš tiesų aš jauna ir graži. O kas ten į mane žiūri, tai kažkoks poltergeistas. biggrin.gif

Žinai, pletkais su mielu noru užsiimu porą kartų per metus. Susitinku su drauge, išryjame šampano butelį, kibirą kavos ir iškedename pažįstamų plunksnas. rolleyes.gif Žodžiu, apsikeitimas informacija. Reikia gi nors kelias dienas pabūti moterimi , o ne amžinu vadu mūšyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 30 gegužės 2019 - 18:57