Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 05 29, 11:29)

Kaimietuke, o ko tu mano ceverykas nori Meri vyrui primatuot?

matyt vyras vertas dar grieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 28, 09:58)
aš jau pečių išsivalius, kitam sezonui paruoštas, neteršiu jau pelenais biggrin.gif

kaip tokios kiaušinienes užsinorejau, praryčiau nekramčius tongue.gif aplamai nemoku taip iškepti, kad trynys tik skystas gautus man arba abu sukepa arba ir baltymas tyvuliuoja prie trynio verysad.gif

Labas rytass,

kas turi atsivertes facebooka ant kompo,ar viskas tvarkoj,pilnas psl.?Man atvercia tik kazkokia nesamone,nors kiti puslapiai,kitu soc.tinklu atsivercia normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 05 29, 13:45)
Labas rytass,

kas turi atsivertes facebooka ant kompo,ar viskas tvarkoj,pilnas psl.?Man atvercia tik kazkokia nesamone,nors kiti puslapiai,kitu soc.tinklu atsivercia normaliai?

man gerai viskas
Atsakyti
Keista,visi puslapiai tvarkoj o FB tik sone siauras ruozelis,lyg butu mob.versija ir tai ne visai.Restartavau kompa,tas pats.
Atsakyti
gali but ant puslapio ka netyčiom nuspaudei
Atsakyti
Nu kad nieko.Vakar buvo viskas puiku,veike,siandien isijungiu neveikia,bet veikia tik incognito puslapi,kai atverti.Gryztu prie normalaus psl.ir vel tik dalis
Atsakyti
Sapniukai, čia man jau senatvinis marazmas. blink.gif

Man FB neatverčia žinučių, nedidina nuotraukų. Apkaltinau kompą, MB kažkokią programą paleido, nepadėjo. Šiandien sugalvojau, kad nusipirksiu planšetę FB reikalams. O tai mano kompe visa buhalterija ir šiaip pilnas reikalingų dalykų, dar kokį virusą įsiveisiu iš FB. Tai dar neišsirenku, kokios noriu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 29, 19:01)
Sapniukai, čia man jau senatvinis marazmas. blink.gif

Man FB neatverčia žinučių, nedidina nuotraukų. Apkaltinau kompą, MB kažkokią programą paleido, nepadėjo. Šiandien sugalvojau, kad nusipirksiu planšetę FB reikalams. O tai mano kompe visa buhalterija ir šiaip pilnas reikalingų dalykų, dar kokį virusą įsiveisiu iš FB. Tai dar neišsirenku, kokios noriu.

Skirtumo jokio tik žiūrėk kad wife palaikytų
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nežinau,gal nusenau?Man planšetė patogu kelionėse.MB dabar naudoja darbe,nes jo kompas nuduso darbe.Bet namie patogiau,kompas,jau vien dėl ekrano didumo.Negaliu telefone naršyti internete,nebe primatau tokių utėlių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 05 30, 07:17)

Nežinau,gal nusenau?

Ne Ingrida, atjaunėjai biggrin.gif...ui kokia darausi į senatvę vredna biggrin.gif...pačiai baisu

Sveikos smile.gif

o man patinka telefone paskaitineti šį bei tą lovoje, filmus tik per planšetę žiuriu, o kompas virtuveje muzikai ir t.t. klausytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 07:37)
Ne Ingrida, atjaunėjai biggrin.gif...ui kokia darausi į senatvę vredna biggrin.gif...pačiai baisu

Nu nežinau,kažkaip nesitiki,ne gi nusenau? bigsmile.gif bigsmile.gif Tai ką mamai bekalbėti? blink.gif mirksiukas.gif
Šalnų niekas negavote?Paskaičiau fb,siaubas vistiktai buvo šalnų.
Aš tai mėgstu dar stacionarų kompą,rytais,kol valgau ir vakare,kai vakarieniauju,nors jame garso nėra,bet patogu.O jau filmų einu žiūrėti į savo vietelę kampe,susiraitau ant lovos,geriausias poilsis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau Ingrida, kad nesitiki, oi kaip žinau, pasižiūriu kur parduotuveje į trumpus sijonus ir suspaudžia širdį biggrin.gif jau ne man arba i pizamas su šortais cry.gif cry.gif cry.gif biggrin.gif

Mano šiltnamis neuždaromas jau ...idomu kaip šį naktis , nes ir pas mus 7 ryto tik 5 šilumos rode verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gegužės 2019 - 06:43