Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

net neisivaizdavau, kad yra spec. siurbliu pelenu siurbimui unsure.gif Na ko is manes noret....

Nezinau kokiam smegenu uztemimui uzejus, idejai vyrui skalb. masinoj odines sliopkes prasukt rolleyes.gif Atveze, panasios i dziuvekli, dabar antra diena aliejum tepu, gaivinu taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 28, 15:36)
net neisivaizdavau, kad yra spec. siurbliu pelenu siurbimui unsure.gif Na ko is manes noret....

Nezinau kokiam smegenu uztemimui uzejus, idejai vyrui skalb. masinoj odines sliopkes prasukt rolleyes.gif Atveze, panasios i dziuvekli, dabar antra diena aliejum tepu, gaivinu taip sakant.

nera dar tokio tipo siurbliai tobuli, tobulėti yra kur, nes didesni angliukai kemša šlangą, bet kai praktiškai tokiu nebuna pečiuje tai visumoj pasiteisines dalykas
Atsakyti
Nustojo lyt, islindo saule. Na tenka pripazint, kad saule man mielesne uz lietu ax.gif
Atsakyti
Visai vakarop sušilo. wub.gif
Pagaliau pagaliau mano šiltnamių pomidorai atsigėrė.Vis palaistydavau,kad tik nenumirtų.Dabar per lietų tai dėjau laistyti.
Po lietaus susodinau pagaliau gėles,12 daržovių dėžių,buvo išpikiuotos ,dar rytdienai liko-6. mirksiukas.gif Beliks tik moliūgai,melionai,arbūzai.Ką pasodinti,pasėti galima po medžiais.Pernai kermėkai skurdo.Sukasta žemė,kažkaip tuščią laikyti?Burokėliai pasėti neaugtų? bigsmile.gif
Dičkis robotą laimėjo fb ,dar būdamas LT.Kažkur prieš 6 metus.Dukra dabar irgi įsigijo,tai kai su mažėliu kaimynu,nueina retkarčiais ir pas juos sutvarko. mirksiukas.gif Mažėlis kadangi jau sėdi pusiau ant lagaminų,tai jokiais daiktais nebe apsikrauna.Man asmeniškai nereikia,kai jūs dideliuose namuose gyvenate?Mano robotas-mb.Čia jau jo darbas. mirksiukas.gif
Name 20 valandą metinis ataskaitinis susirinkimas,tikrai neisiu,laiko gaišimas.O dar pirmininko rinkimai...geriau tėvo dienai riešutėlių prikepsiu. ax.gif
Atsakyti
Yra yra specialus siurblys pelenų siurbimui, gal ir geras, bet, kai vietos ne kažką, vistik griozdas.
Atnešė baltą irisą ir dar kažkokį nežiniuką, dar užfundino žemaūgių flioksų biggrin.gif Su irisais kaip ir baigiau, šiem metams pakaks.
Pas mus ant kalno palyta, tačiau nei pusės cm neįsigėrė.
Vėl perkainavimai, darbo metu negalima, tai vėliau gryžtu. Šiandien visa valanda anksčiau išvažiavau į darbą, tai skaitykit dykai, neveikė kompas, o kiek buvo norinčių pasipildyti nuolatinius, gaila, taip apyvartos trūksta.
Atsakyti
Meri, tai tas šliopkes ne tik aliejumi tepti, bet ir pratampyti reikia. sudrėkink, mauk diedui ant kanopų ir tegul džiovinasi natūraliu būdu. Aš savo superpirštines taip išdžiovinu. Turiu tokias labai patogias, su kailiuku viduje. Žiemą sandėlyje tai kokią papuvusią bulvę nugriebiu, tai maišą pakeliu. Kaip mat susipurvina. Tada po kranu išplaunu, išgręžiu ir užsimaunu, kad pratampyti. Paskui kol apdžiūva , irgi kelis kartus maunuosi.

Ingrida, pavėsyje špinatai, salotos, iš bėdos visokie ridikai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Parsisūskite filmą Černobilis.Labai geras jau yra 4 serijos internete.Įspūdingai pastatytas amerikiečių-anglų. ax.gif Filmuota ir LT.Juokingiausia,kad kai žiūri tipo Pripietėje filmuota,o daugiaaukščiuose plastikiniai langai.Mažėlis sakė fabijoniškes filmavo. mirksiukas.gif Bet tikrai įspūdinga.Paskutinės serijos dar nebuvo išversta lietuvių kalba tik subtritai,tai man ir angliškai pasipraktikuoti labai gerai.Mažėlis sakė,kai buvo prieš dvi savaites Los Angele irgi labai išreklamuotas filmas-serialas. mirksiukas.gif
Pažiūrėjau gismeteo,pasipils lietutis?Prakentėti ateinančias dvi naktis,paskui lygtais nebe bus šaltų naktų?Šulija vakar žadėjo net šiąnakt kai kur šalnas? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
aha rašė, kad lt filmavo jį smile.gif, čia meninis ar dokumentinis? kažkaip ta tema prisižiurejus esu visokiu dokumentiku tai netraukia bent šiuo metu smile.gif, dabar ant visokiu mistiniu persimetus, žiurejau rusu viens prie vieno tvin pykso miestelis nukopijuota smile.gif

Sveikos... mirksiukas.gif

na jau lietumi sočios ar čia tik mano kraštus atsakančiai palaiste? bigsmile.gif
Atsakyti
Meninis Lyžuka. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi reikia jau vasarines išsodinti, bet dar tulpes nežada net apdziuti... teks pakenteti kuri laika dar mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas

Pas mus ir vėl lyja, visą naktį lijo ir dabar užėjo debesis. Pagaliau atlis, bus galima daržus užbaigti.

Atsakyti
Labas

nebelyja, bet ir pagados ner ax.gif

Antra diena renku tas mazas sraiges, dideliu nelieciu.

Kaimietuke, o ko tu mano ceverykas nori Meri vyrui primatuot?
Baigiu atgaivint. Buc tiek nevargus, bet labai patogios ir vieninteles per pirsta kurios netraumuoja mano kanopeliu.
Atsakyti