Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labutes,
Lyzuka,nuostabios spalvos,o ypac,kai ju daug.
Vis dziaugiausi,kad mano muse negryzta,bet prisikarksejau.Jau radau du laiskus svoguno nuzudytus,kol kas dar vienam kamuty,gal spes paaugt svogunai,o mes atsivalgysim laisku,nes siemet jie tokie grazus.
Valgom salotas pilnai,spinatus pilnai svogunai grazus,morkytes mazojo pirstelio dydzio,ankstyvieji pomidorai su bumbuliukais,agurkai prasideda suiltnamy,zodziu jau bado nebus.Tik ravet reikia jau vel,o kaip ravet,kai taip dulka.Lietus vakar myzuriavo,nieko gero.Sausa ir pas mus,o dar saule ir vejas,tai tuoj bus sachara,nes net pievose dulkes kyla.
Mokausi siuvinet. wub.gif

Atsakyti

Pas mus galima sakyti pakrapnojo, na bet gerai pakrapnojo, beveik iki pietų drėgna buvo ir vakare lyg ir bando paverkti dangus kelis kartus, gal įsilis. Šiandien ieškodama sraigių du raudonviršius radau, gražūs tokie, kadangi peilio neturėjau tai išsiroviau. O namuose beveik viską išmečiau tik galvutės liko. Sukirmija juodai, Pamiršau nuotrauką padaryti, MB ramina, kad bus dar tų grybų....

Atsakyti

Labas rytas,
Vakar aplink daržą apėjau pusę kibiro pririnkau sraigių.Rimčiau rinkčiau,nežinau kur superka pas mus?Kur pernai supirko,kažin ar bedirba? ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jokio lietaus, apart to kad debesuota biggrin.gif, kaip skaoma viltis durnių motina, vis tikimes smile.gif

SVeikos smile.gif

stebina vienmečiu gėliu kainos verysad.gif, už svyrančiu vazoneli 5-7 eur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 gegužės 2019 - 06:51
Labas

Lyzuka, na motina savo vaiku neskriaudzia.... Gal pralis ir pas jus ax.gif

Pas mus lyja, silpniau, stipriau.

Vyras i darba 5 isvaziavo, su tuo grioviu nusikankino ir visi autobusai i ta puse isvaziavo, be jo. Bet iskase viska kieek reikejo.
Atsakyti
Aha motina pagailejo savo vaikų tongue.gif, lyja ir dar taip neblogai, ramiai be jokiu škvalu bigsmile.gif , aišku pasipils žoles bet tegul jau augaliukai atsigauna
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 28, 11:25)
Aha motina pagailejo savo vaikų tongue.gif, lyja ir dar  taip neblogai, ramiai be jokiu škvalu  bigsmile.gif , aišku pasipils žoles bet tegul jau augaliukai atsigauna

na va, kaip gerai del lietaus.

TAIP ATSISALDZIAU TROBA, KAD NET I PECIU ziuret meiliu zvilgsniu pradejau. Ar nekursiu tik rytoj ax.gif
Atsakyti
aš jau pečių išsivalius, kitam sezonui paruoštas, neteršiu jau pelenais biggrin.gif

kaip tokios kiaušinienes užsinorejau, praryčiau nekramčius tongue.gif aplamai nemoku taip iškepti, kad trynys tik skystas gautus man arba abu sukepa arba ir baltymas tyvuliuoja prie trynio verysad.gif
Atsakyti
mano peciuj labai lengbai pelenai issisemia.

tokia kiausiniene man ne ne ne. Issikepu normaliai, kad nieks nuo sakutes nevarvetu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 28, 12:01)
mano peciuj labai lengbai pelenai issisemia.

tokia kiausiniene man ne ne ne. Issikepu normaliai, kad nieks nuo sakutes nevarvetu. rolleyes.gif

aš siurbiu pelenus, labai pasiteisnes dalykas jokiu dulkiu , išnešei išpylei ir ramu bet vistiek nekursiu smile.gif neužšalsim jau tongue.gif

žinau net kas su lietiniais blynais taip valgo kaiušinienes skystas
Atsakyti
Pas mus centrinis dulkių siurblys, tai instrukcijoje griežtai uždrausta siurbti pelenus. Užsikiš kur nors po grindimis, sugrauš kokį sujungimą, bus kapiec. Nors jau turiu mintį pirkti du robotukus : siurblį ir langų valymo. Ne mano tingėjimui su žarna po kambarius tampytis.
Lyja, bet dar toli iki prilijimo. Vakar 4 mm , šiandien 7. O reikia gal 20-30 mm, kad atlytų per armens sluoksnį.
Atsakyti
ten spec pelenams skirtas mirksiukas.gif , o ta robotuka tikrai pirksiu sunus į buta nuspirko patenkintas iki negaliu biggrin.gif, per telefona valdomas iš namu išvaziuodamas paleidžia kad išsiurbtu namus ...bet man užteks ir elementaresnio
Atsakyti