Greit galėsiu anekdotus rašyti apie savo pirkėjus Už tai ir nenori kasinikėmis dirbti, didelis psichologinis krūvis. O kur dar tie prilipę prie langelio su savo pasakojimais
Patręšiau savo kiemus, gal netyčia lis, tai būtų į temą.
Pro langą grožiuosi kaimynės rododendru , pasisekė su kaimyne, ačiū d., o anai duok d. sveikatos
Kad kas nors akvos filtrą išplautų, a? Nėra norinčių, deja, visi savi. Nežinau ar susikaupsiu tam šlapiam darbui, nors nado fedia, nado... Dar vis nepajėgiu atsisakyti akvariumo, nors jau darosi sunku, bet sulaiko tas, kad žuvų gaila, nuo nago dydžio augintos. Jos jau pažysta mane, tik priėjus visos suplaukia, juk tik aš jas maitinu
Labas rytas,
nu jau pusryciai faini,taip ir jauciu ta aplinka,ora....einu kavos gert.
nu jau pusryciai faini,taip ir jauciu ta aplinka,ora....einu kavos gert.
Luety,prie kavos gal šakočio pusbrolio? Pabandžiau,gavosi,čia reikėjo mažesnę formą ir kepti virš dviejų valandų.Aš nekantri pyliau į didesnę formą,mažiau vargo. O svarbiausia kepimas tik iš viršaus,sluoksniais.Reiks tėvo dienai iškepti.
Plaukia juodi debesys pro šalį.Gerai,kad nepasodinau moliūginių giminės,nes tokias šaltas naktis žada.Pernai suvariau visus arbūzų daigus per atšalimą.Šiemet neskubu,dabar gailiuosi kad ir agurkų daigus paskubėjau susodinti lauką.
Pamėginau vakar spirale sudėti puokštę,galvojau pamiršau per žiemą,bet kažkaip užsiliko.Dabar niežti rankos,gaila pievose skurdu gėlių.
Ech,laukia anglų..............
Ingrida, kur tu šalnas matei? Šiandien per Lietuvos radiją sinoptikas kitos savaitės orus sakė, apie šalnas neminėjo.
Šalnų nerodo,bet +5 jau mažoka arbūzams?
Aš pasodinau, uždengiau, nes šiltnamy ėjo iš proto
Vakar kaip tik peržiūrėjau tą šakočio pusbrolio kepimą, tiek laiko gaišti ne man
Vakar kaip tik peržiūrėjau tą šakočio pusbrolio kepimą, tiek laiko gaišti ne man
Liniuk,pyliu į didelę formą,tai gavosi tik 5 sluoksniai.Pabandyti norisi.
Labas rytas.
Na kaip rinkimai?
kažkodel del durnumo pas mus sakoma "baltas" bilietas"
https://scontent.fvn...amp;oe=5D57524A
negaliu atsigrožėti
mūsų miestelis irgi visas išrausta, šaligatviai, gatves, eismas viena puse, šviesaforu papildomu pristatyta stengiames be reikalo po miesta nemarširuoti
Sveikos
niaukes vakar visą dieną ir taip ir neprakiuro dangus
Papildyta:
IK kuom atskirta veja nuo rododendru lysves? turiu tvarkomą viena vietą, na sudeta šaligatvio borteliai ten kažaip truksta jaukumo man
https://scontent.fvn...amp;oe=5D57524A
negaliu atsigrožėti
mūsų miestelis irgi visas išrausta, šaligatviai, gatves, eismas viena puse, šviesaforu papildomu pristatyta stengiames be reikalo po miesta nemarširuoti
Sveikos
niaukes vakar visą dieną ir taip ir neprakiuro dangus
Papildyta:
IK kuom atskirta veja nuo rododendru lysves? turiu tvarkomą viena vietą, na sudeta šaligatvio borteliai ten kažaip truksta jaukumo man
Lyžuka - tas rožinis - iš fantastikos srities. Ir aš negaliu atsigrožėti. Reikės kada vogti iš tavęs daigelį.
Kol kas veja niekuo neatskirta. Vis ruošiamės ten takelį daryti ir trinkeles sudėti. O šiaip kai kur šiemet dėjau tuos trikampius skirtukus , kur po metrą ir plastikinėmis vinimis prisikala. Patogu : nusibodo, vinis ištraukei, perkėlei arčiau ar toliau.
Meri, yra toks anekdotas apie klientus.
Barmenas metė darbą ir įsidarbino policijoje. Draugelis jo klausia:
- Tai ko išėjai iš restorano ? Alga gera, o kokius gerus arbatpinigius susirinkdavai. Pasaka tiesiog.
- Žinai, kas mane žavi naujame darbe? Ogi tai, kad klientas visada neteisus.
Žinau, prekiavau karjeros pradžioje turguose. Kai kuriuos pirkėjus nušauti per lengva bausmė būtų.
Ingrida, lyg tai lyja. Ai, ne lyja, o krapina.
Kol kas veja niekuo neatskirta. Vis ruošiamės ten takelį daryti ir trinkeles sudėti. O šiaip kai kur šiemet dėjau tuos trikampius skirtukus , kur po metrą ir plastikinėmis vinimis prisikala. Patogu : nusibodo, vinis ištraukei, perkėlei arčiau ar toliau.
Meri, yra toks anekdotas apie klientus.
Barmenas metė darbą ir įsidarbino policijoje. Draugelis jo klausia:
- Tai ko išėjai iš restorano ? Alga gera, o kokius gerus arbatpinigius susirinkdavai. Pasaka tiesiog.
- Žinai, kas mane žavi naujame darbe? Ogi tai, kad klientas visada neteisus.
Žinau, prekiavau karjeros pradžioje turguose. Kai kuriuos pirkėjus nušauti per lengva bausmė būtų.
Ingrida, lyg tai lyja. Ai, ne lyja, o krapina.
Labas
lietus gerai, bet galejo rytdienos palaukt, nes mano vyras kaplavana vandens slangai paklot kasa. Slapias, nors tas lietus tikrai tik krapnojantis.
lietus gerai, bet galejo rytdienos palaukt, nes mano vyras kaplavana vandens slangai paklot kasa. Slapias, nors tas lietus tikrai tik krapnojantis.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 27, 10:51)
Lyžuka - tas rožinis - iš fantastikos srities.
Kai kuriuos pirkėjus nušauti per lengva bausmė būtų.
Kai kuriuos pirkėjus nušauti per lengva bausmė būtų.
Ir man jie fantastiški
Nušauti gal ne, bet dar vis nenustoja stebinti
Niaukstosi, bet niekaip nepramyža dangus