Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vėl pervarčiau sėklas. Bože bože, gi reikėjo pernai tiek prisipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 12, 23:03)
Vėl pervarčiau sėklas. Bože bože, gi reikėjo pernai tiek prisipirkti.

Čia skauda širdį, kad šiemet mažiau tereik? biggrin.gif
Sakyk, gal jau nebereik pildyti kuro apskaitos žurnalo? Pildau, bet tik tam, kad laiką užimt, be ryšio tokiem nedideliems, kaip mes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 12 vasario 2017 - 22:18
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 12, 22:17)
Čia skauda širdį, kad šiemet mažiau tereik? biggrin.gif
Sakyk, gal jau nebereik pildyti kuro apskaitos žurnalo? Pildau, bet tik tam, kad laiką užimt, be ryšio tokiem nedideliems, kaip mes.

Nebežinau, ar reikia. Bet aš jau daug metų nebepildau. unsure.gif Gal reikėtų. Bendrai ką aš bepildysiu, talpas išregistravau. Atseit atveža, supilstau ir viskas. Nors tiksliai nežinau, ar reikia. Kai pagalvoji, bereikalingas darbas. Juk sąskaitos yra keliose dokumentuose : PVM suvestinėje, pirkimo dokumentuose ir dar bile kur.
Atsakyti
Jei talpas išregistravai, tai nereikia. Aš dabar galvoju, kodėl negalėjau išrefistruot, gal per didelis kuro kiekis buvo? Reiktų pasidomėt, gal galėtų, dabar žemės mažiau, nei anksčiau.
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 vasario 2017 - 07:51
Oho kaip ia skaniai smile.gif

Ateinu su kava tada

Labas rytas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 02 12, 21:17)
Suprantu, kad maziau valgai, maziau tersi?  bigsmile.gif  tongue.gif
Papildyta:

Mane šis sklepas irgi domina  ax.gif
Bet spyna uzsideję, net plyšelio nepalikę  rolleyes.gif

aha jau domina bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 13, 08:14)

aha jau domina  bigsmile.gif .

Pakalbėjo apie geltonus bijūnus, pagalvojau, pagalvojau.... sakau gal ir man reikia, neturiu dar tokių g.gif bigsmile.gif

Labukas

Atsakyti
LAbukas

Auginkit auginkit-man liepos menesiui reiks bijunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 13, 12:35)
Pakalbėjo apie geltonus bijūnus, pagalvojau, pagalvojau.... sakau gal ir man reikia, neturiu dar tokių g.gif  bigsmile.gif

Labukas

pernai pirkau ta bartizela iš kito sklepo, tai neblogas krūmelis suago, gal šiemet jau koki žiedeli parodys, o gal ir ne nes rudeni persodinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 13, 12:36)
pernai pirkau ta bartizela iš kito sklepo, tai neblogas krūmelis suago, gal šiemet jau koki žiedeli parodys, o gal ir ne nes rudeni persodinau  rolleyes.gif

Iš kokio sklepo? Bet jis brangus vos ne 12 eurų g.gif

Pasižiūrėjau ko dar galbūt reikėtų. Tai gaunasi 28 eurai. Va sėdžiu ir galvoju ar tikrai man kažko reikia. Ot gumelė esu rolleyes.gif ax.gif

Tobulas vaizdas
hmmm.... wub.gif

Užsikrėčiau tais sklepais doh.gif . Kaip pradėjau po pinavijas naršyti, tai galo nėra. Viena už kitą gražesnės. Vieną nepilnavidurę turiu, reikia jai kompanijos rolleyes.gif

Burokėlių šiemet, matyt, nebeauginsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 vasario 2017 - 14:00
a tų kur nuorodoj ir aš norečiau smile.gif, pernai gal 5 pirkau kolkas užteks matysiu ka grazaus parodys smile.gif

http://sklep.cebulek...szt--6376_1.jpg

čia ji kukliau atrodo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 vasario 2017 - 14:08
Labas
nu koks cia tau kuklumas, labai grazu. Noriu...
Atsakyti