Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Šakės, ravėdama su jukos lapu sugebėjau į akį įsidurti. Ir dar su akiniais .. blink.gif Graužia dabar,

Mano žydėjimai
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Gražu pas visas.Iš kur jūs ir vandens imate???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pas mus šiemet turbūt nebus lietaus? bigsmile.gif Naktys atvėso ir nesodinu melionų,moliūgų,arbūzų. ax.gif
Vakar matyt prisistatė mūsų draugas?Vadiname draugu,aš labiau tikiu,kad vyriškis,mb sako-moteris?Gerai,kad nevogė susodintų pomidorų,išsirovė iš vazonų gal 15 pomidorų.Na ir gerai,galvojau kur reiks tiek dėti?Vieną agurką ir porą petunijų su kabančiais vazonais išsinešė. ax.gif Tegul žmogus džiaugiasi,visai nepykstu.Kamera jokia nperitrauktų,nes vogė iš vidurio šiltnamio,kaimynas gyvena šalia šiemet jis tikrai nematė vyšnios užstojo. :mirksiukas:Svarbu neišrovė pasodintų.Reiks kitiemet irgi priauginti draugui. mirksiukas.gif Ir ačiū dievui plėvelės nepaėmė nuo šiltnamio. blink.gif Svarbiausia vazonus paliko.Ir juokingiausia,kad nepažysta žmogus pomidorų,paėmė gal 6 kambarinius.Galės džiaugtis šiltnamyje. mirksiukas.gif Kažkaip širdis jaučia,kad pensininkas,na sutaupė. ax.gif
Atsakyti
Pas visas labai gražios gėlės, na bet irisai ir naujokės azalija tikrai žudo bigsmile.gif
Ir aš gavau turguje gražių irisų. Pasirodo, kol kelme nėra tryjų atžalų, tai jie nežydi. gal dėl to pernai pirkti turginiai dar nepasireiškė, auginasi auginius. Dar moteriškė sakė palaukti, kažkokių superduper grožio atneš. Aišku, jūs turite, nenstebinsiu. kaip tik minėjo ir rudus biggrin.gif
Atpirkau kaimynei dangišką, niekaip neužtikdavau, tai pagaliau. Irisų kainos nuo euro iki tryjų, kai paverti litais tai ojo jo. Juk be paadinimų, kieminiai.
Ingrida, gerai sugalvojai alia draugui pakišti kambarinius, na, bet tokie nenustoja stebinti. Pas mane prie kioskė našlaitės susodintos, šiemet taip sumaniau, tai dar auga, bet ar ilgai. Pernai sodinau gvazdikus, tai nieks nevogė.
Nelyja ir pas mus, o galėtų.
Atsakyti
Ingrida, atkalčiau tavo draugą per šonkaulius, tik dulkės rūktų. Prieš kokius 10 -12 metų laikiau porą bernų - mulų tokiems darbams. Ateidavo ryte į darbą ir klausdavo "Ar šiandien reikės ką nors mušti ?" biggrin.gif Labai jau prie širdies jiems tas darbas buvo, geriau negu krovėju. O rudenį tai beveik kiekvieną dieną ką nors pagaudavome.
Atsakyti
Ai IK nurašiau į nuostolius. mirksiukas.gif Tikrai per daug buvo pomidorų,gaila tik petunijų ir agurko. ax.gif
Sūnui papasakojau kaip plaunami EU pinigai. blink.gif Vakar ir užvakar psichologijos kursai 25 žmonės,už kiekvieną lektorei buvo sumokėta po 500 už žmogų.Rudenį dar bus dvi grupės. bigsmile.gif bigsmile.gif Paskaičiuokite..........o jau liaupsės lektorės,kokia ji viena,kaip ji mokėsi USA,Harvordo universiteto knygas studijavo,vienintelė LT tokia.Neleido fotografuoti skaidrių,kad nebūtų plagijavimo.Na kur ,kai tokie pinigai.Tai ar atskirai buvo pietūs,dvi kavos valandėlės su pyragaičiais. bigsmile.gif Tai dar gi buvo slaugos,verslo organizavimo kursai ir viskas po tiek kainavo.Anglų įdomu,kiek kainavo,kai buvo pasirinkta brangiausia įmonė mieste. blink.gif blink.gif Mes su kaimyne juokiamės,kad pusę mūms ir nereikia jokių kursų.Vakar tai buvo pilstymas iš tuščio į kiaurą. bigsmile.gif O dar ekskursija ir per LT 40 miestų laimėjo programą,mūsų mieste tik viena šv.Juozapo slaugos namai.Tai filmavo vėl,operatoriui buvo sumokėta,bus filmas. bigsmile.gif bigsmile.gif Juodai taškomės pinigais. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, čia dar ne rekordas. Esu dalyvavusi tokioje priemonėje, kur a la lektoriui už vieną vienintelį sakinį - apibendrinimą buvo sumokėta ar ne 4,5 tūkstančio. Europinių. Po perkūnais, mes į Europos fondus apie 30 proc , dabar jau daugiau, sumokame to , ką gauname atgal. Žodžiu, vienas iš trijų eurikų į kažkieno kišenę- iš mūsų kišenės. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kiekvieną dieną gismeteo rodo lietų,o jo kaip nėra taip nėra. ax.gif
Atsakyti
Gamta šaiposi toliau..............Sodyboje palyta,greitkelyje -balos,o mieste nepamenu lietaus jau.Kaip mb sako,reikia keisti Lietuvos pavadinimą,sausra ir tiek.Mano braškės pabaigs išdegti.Mb sako kelk visą daržą sodybon,o jei pasikeis lietus? biggrin.gif
Sodyboje medėjantį bijūną prieš savaitę palikau dar su pumpurais,šiandien jau peržydėjęs. bigsmile.gif bigsmile.gif Įveikėme dviese tik pusę sodo žolės.Mes ten važiuojame dirbti,kada ilsėsimės"????? ax.gif Galvojau jazminas jau žydės?Dar tik ruošiasi.Už tai raugeriškis antra savaitė kvepia medumi ir bijūnai eina iš proto bordiniai. bigsmile.gif bigsmile.gif Gervės klykauja iš miško,gera sodyboje.Jaučiu reiks jau kraustytis iš miesto? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atnešė išgirtojo rudo iriso flensą, žinokit tikrai gražus ir superduper, dar žadėjo baltą kaip sniegas irisą wub.gif
Šiandien turėjau piktą pirkėją. Prašo šokolado, bet sako, jei bus su įdaru ir minkštas, kol nuvažiuosiu iki Petrašiūnų, tai gryžęs tau langą ištepliosiu juo blink.gif Sakau, pone, eikit ir pirkit prie namų parduotuvėje, bet nea, parduok ir viskas. Dar paprašė, kad pradaryčiau bigsmile.gif Tokio psicho senai regėjau. Kiek kartais pirkėjai sau leidžia. Viskas tvarkoj su tuo šokoladu, pati laikau seife, ten vėsiau. Buvo nemalonu ax.gif
Kitas dar geriau, tipo jam nepasipildė ebilietas, kuriame kioske pirko gerai neprisimena, čekio neturi, bet svarbu pasikolioti, nesvarbu kur ir ką. Vienžo biggrin.gif
Atsakyti

Merii sovietiniais laikais buvo toks anekdotas kai vienas pirkėjas medžiagą pirko, paprašė sukarpyti į keturias dalis, paskui dar kiekvieną dalį į keturias dalis ir dar kiekvieną į keturias dalis, pardavėja ir klausia "tu durnas ar ką" o jis sako "taip, jei reikia galiu raudoną bilietą parodyti" Tai gal ir pas tave buvo toks pirkėjas su bilietu?  :unsure: 

Pas mane vėjas šiandien irisus išvartė, kitų net žiedus sudraskė, niekada dar taip nebuvo. Matyt dėl sausros jie silpnesni.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

oi, kokios jus isrankios su gelem. Man dabar tiktu viskas mano plynam darzely, kuri rudeniop darbininkai isniokojo ax.gif Dabar balandos zaliuoja, joms ne motais sausra.

Vakar FB paskaiciau: kupiskenai, nusiimkit visus zenklus ,,apylanka", nes ir lietus jus aplenkia. biggrin.gif Na pas mus labai visur israusta, remontuojama ir daug tokiu zenklu. ax.gif

Atsakyti