Labas
braskiu siltnamy turiu, babuliukui. Pati tik puse papuvusios suvalgiau. Pomidoru dar palauksiu
Atejo snd. darbuotoja is Aukstaitijos vandenu, liepe man pas juos nueit sutarti pasirasyt. O kaip isgyre mano melynus irisus Nueinu i AV, o ta darbuotoja sako: pasakoju apie jusu irisus kolegem.
Prabalsavau
Ryt vel elektros nebus nuo 9.30 iki 16 ar iki 16.30
O geltonas bijūnas, pirktas iš Žalios stotelės, turbūt jau negyvas, niekas nelenda iš žemės. Teks toliau ieškoti, gal kada lidle rasiu.
Gerai būtų gauti lietaus, vis žada ir žada
Nesugalvoju ką rengtis, kai 35 kioskėj, būč jaunesnė, tai su maudymke sedėčiau, ale dabar sarmata
Vaserama, sveikinu su pirmu derliumi
Iš Kaimuko, kaip tavo fontanėlis, ar ką darai?
Man tai reiktų išsityrti, gal vandens gysla praeina, nes kai gręžė tvorai, tai vamzdžius leido į vandenį.
Nu žinokit rašau be akinių, beveik nematau, viskas liejasi.
Gerai būtų gauti lietaus, vis žada ir žada
Nesugalvoju ką rengtis, kai 35 kioskėj, būč jaunesnė, tai su maudymke sedėčiau, ale dabar sarmata
Vaserama, sveikinu su pirmu derliumi
Iš Kaimuko, kaip tavo fontanėlis, ar ką darai?
Man tai reiktų išsityrti, gal vandens gysla praeina, nes kai gręžė tvorai, tai vamzdžius leido į vandenį.
Nu žinokit rašau be akinių, beveik nematau, viskas liejasi.
Meri, baseinėlį dar reikia apdailinti. Šiandien vakar gėles vazonuose persodinėjau, dar visokių reikalų marios. o lietaus po kelis lašus.
labas vėsų rytą
Lyžuka, nuostabūs žiedai
kaime daržus jau beveik apsisėjau, liko vietos vėlesnėms šparaginėms pupelėms ir likučiams,kurie nebetilps į daržą sodyboj. Privargau, ne tiek nuo darbo, kiek nuo karščio. Trečiadienį maniau nersiu upelin, bet ilgiau pastoviniavus vandeny noras praėjo, dar šaltoka.
Nelijo, smėlynus gavau laistyt. nedygsta nei morkos, nei burokėliai, bet jau žolė tai želia nežmoniškai, miežežolė auga juostom, o išpešt dar negaliu, nėr kaip suimt to mizerio.....
Sodybos kaimynas sakė, kad ten kiek palijo, o va Vilniuj vakar, ties mano namais tik pakrapijo, o tėvukas N. Vilnioj(čia už 12 km) gavo ir ledų, ir ežerą pievutės vietoj Kažkur tolumoj mačiau, kad toj pusėj dangus su žeme maišės, nes juodžiausi debesys tiesiog kunkuliavo.
Šiandien už anytą mišios, ryt gal į sodybą išveš
Lyžuka, nuostabūs žiedai
kaime daržus jau beveik apsisėjau, liko vietos vėlesnėms šparaginėms pupelėms ir likučiams,kurie nebetilps į daržą sodyboj. Privargau, ne tiek nuo darbo, kiek nuo karščio. Trečiadienį maniau nersiu upelin, bet ilgiau pastoviniavus vandeny noras praėjo, dar šaltoka.
Nelijo, smėlynus gavau laistyt. nedygsta nei morkos, nei burokėliai, bet jau žolė tai želia nežmoniškai, miežežolė auga juostom, o išpešt dar negaliu, nėr kaip suimt to mizerio.....
Sodybos kaimynas sakė, kad ten kiek palijo, o va Vilniuj vakar, ties mano namais tik pakrapijo, o tėvukas N. Vilnioj(čia už 12 km) gavo ir ledų, ir ežerą pievutės vietoj Kažkur tolumoj mačiau, kad toj pusėj dangus su žeme maišės, nes juodžiausi debesys tiesiog kunkuliavo.
Šiandien už anytą mišios, ryt gal į sodybą išveš
Labas, damos
isnesiau kaldra grynu oru pakvepuoti ir dezuruoju, kad nesulytu. Dangus apniukes, gali lyt. Rasa didele, sraiges islinde. Apziurejau mano triju islindusiu agurku dar nenurijo
Eisiu i sporta, tada vras dienai atvaziuos, vakare ukrainietisko vno gerimas uzmiesty, su pica. Namo reiks pestute pareit.
isnesiau kaldra grynu oru pakvepuoti ir dezuruoju, kad nesulytu. Dangus apniukes, gali lyt. Rasa didele, sraiges islinde. Apziurejau mano triju islindusiu agurku dar nenurijo
Eisiu i sporta, tada vras dienai atvaziuos, vakare ukrainietisko vno gerimas uzmiesty, su pica. Namo reiks pestute pareit.
Labas rytas.
Pas visas kokie planai.
Gamta tyčiojasi,aplinkui lyja,Panevėžyje nei lašo.
Deja, lija bet irgi ne pas mus, tiksliau diena apie 10 min. su saule, iš kart poto nugarino, vakare vistiek sukišau kaliaropes, na bent jau šiandien atveso ir be saules tai gal ir išliks jos
Sveikos...
žydi tie augaliukai kur senesniais laikais liepos men žydedavo... čia koks gamtos laikrodis pasuktas ne į ta puse
https://scontent.fvn...amp;oe=5D941B63
Sveikos...
žydi tie augaliukai kur senesniais laikais liepos men žydedavo... čia koks gamtos laikrodis pasuktas ne į ta puse
https://scontent.fvn...amp;oe=5D941B63
Lyžuka, gražūs tavo vilkdalgiai. Ypač tas paskutinis.
Manieji iš lenkų du pražydo, reikės mesti. Nė nepanašu į tai , ką užsisakiau. Murzinos rudos spalvos.
Iš Ates gal parsivežusi beveik juodų ir rožinių, tų laukiu.
Manieji iš lenkų du pražydo, reikės mesti. Nė nepanašu į tai , ką užsisakiau. Murzinos rudos spalvos.
tas paskutinis kilmingas , kiek aš jų pavasarį iŠdalinau dabar kai prisimenu gaila, o bet tačiau ne botanikos sodas ir visur gi rankų prideti reikia
Vilkdagiai pasakiški. IK dar nesk, gal kitais metais kaip tik patiks tokios spalvos. Pas mane vieni rudi, iš pradžių buvau nusivylusi, o dabar tokie dideli žiedai ir spalvos kaip ir sodresnės pasidarė. Na ir aš savo viena azalija pasidžiaugsiu
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 24, 12:25)
Lyžuka, gražūs tavo vilkdalgiai. Ypač tas paskutinis.
Laba, IK, aš tik baltus turiu. Painioji kažką. Gal mergaitės buvo atsivežusios dalyboms, jei tada parsivežei.