Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

aš pasodinau ir į lauką taip pat visus šituos moliūgus, cukinijas ir panašų gėrį , o melionus į šiltnami mirksiukas.gif , liko tik kaliaropės, bet joms lietaus gal kaip nors sulauksiu, vis mažiau liet reiks, labai jau džiuvę, perdžiūvę viskas pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane jau vieni bijūnai pilnumoje žydi, vilkdalgiai žemaūgiai irgi startuoja jau, greit viskas kažkaip

https://scontent.fvn...amp;oe=5D5FB30F
Atsakyti
Labutes,
linkejimai is saltos Ispanijos!Ieskojom saules,silumos,o ja palikom,pasirodo,namie ir Lietuvoj.
Gaudom gera ora pilna to zodzio prasme.Kazkoks keistas oras cia siemet,net vietiniai stebisi.Vos iki 21 isyla,nors esam prie Vidurzemio juros Oropesa del Mar,tarp Valensijos ir Barselonos.
Dar dvi dienos ir busim namie.Lijo cia dvi dienas po truputi,kas irgi nebudinga siam regionui.
Sumaistis gamtoje.
Atsakyti
Labas

mano aukstaugiai melyni vilkdagiai per nakti suzydo.

Lietaus nera. Vakar kaimyne skambina
, klausia ar pas mus lyja, nes Panevezy lietus. Atsakiau, kad nelyja ir net panasumo i lietu ner. ax.gif
Atsakyti

Pas mene nuo saulės nudegė krapiniai bijūnai, baltos alyvos ir kitos gėlės svyla, net laistymas nepadeda. Kol kas alūnėmis dar galiu džiaugtis.

Atsakyti
Pernai krapinį bijūną perkėliau, tai tik matau, kad yra, gal dešimt cm virš žemės išlindę. Kol kas irisai tik pumpuruose, ir bijūnai, pas mane visada vėliau bigsmile.gif
Atsakyti
Laba. Nullijo, nužaibavo. Liūtis trumpa, bet galinga. Gaivu. Užtat be elektros paliko.
Atsakyti
Ate, laimingoji. blink.gif
Pas mus sausa, nors rėk. Visą dieną sukasi laistymo purkštukai. Bus už vandenį kokie trys šimtai.

Mano alyva, kur labai saulėje, net nenori skleistis, džiūsta žiedai. Vilkdalgiai ir bijūnai tik ruošiasi žydėti, o krapinis tik kelias dienas džiugino. Nubyrėjo nuo karščio.

Atsakyti
Šiaip tai FB yra specialios grupės, kur renkasi katinų mylėtojai ir pokalbių neprisiregistravę neskaito.
Iš Kaimuko, galima pasirinkti grupes, kas netinka, uždaryti be teisės būt kitų įrašytai bigsmile.gif

Vakar seifo spyną pjovė, prikrito žiežirbų ant viduje esančių šokoladų, pradegino pakuotes, dar gerai kad cigarečių blokai sustatyti tolėliau it jų nekliudė. Viduje buvo varžtas atsisukęs, o aš ir nepastebėjau, ir ko jis taip blink.gif

Pražydo kaktusas lapenis. kai pagalvoju, žmogaus, davusio flensą, jau trys dešimtmečiai nėra, o augalas visada primena.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri parodyk kaktusą.Pradedu susidraugauti su kaktusais. ax.gif
SAUSA,SAUSA.................................. blink.gif blink.gif
Išvarau dviems dienoms į psichologijos kursus,pažinti save. mirksiukas.gif Po visą dieną,vakarop reiks važiuoti laistyti. bigsmile.gif bigsmile.gif Kada namų darbus daryti anglų?Galvojau išsiprašėme iš anglų ketvirtadienį,neskubėdama per išeigines padarysiu užduotis,ne sako tai tada susibėgame penktadienį.O kiek užduota................visos atlieka ne gi aš būsiu kitokia? ax.gif Tai mano kaimynė dar papildomai kiek dirba. blink.gif rolleyes.gif
Aš dar melionų,arbūzų,moliūgų nesodinu,dar net agurkų dalį daigų laikau vazonuose.Na kur į tokią sausybę.Gėlės dėžėse lipa į viršų,lengviau palaistyti dėžėse,nei susodinus. bigsmile.gif
Atsakyti
Merri, reikejo pridengti gi viską, nors kai pas mus darė laukui tureklus ant laiptu tai balvonai bevirindami ant stiklo lango ir paliko tas žiežirbų žymes verysad.gif

Sveikos smile.gif

Kokia vasariška naktis, tik gaila kad uodu prisiskrido nakti per atdarus langus
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nėra Vilniaus rajone pakankamai drėgmės, penktadienį gausiai, bet trumpai nulijo, užvakar tipo lijo, bet į statinę po didelio stogo lietvamzdžiu gal du kibirai vandens prisirinko. Pasikrapščiau po to lietaus prie daugiamečių gėlių, dulka. Mano žemaūgiai vilkdalgiai nužydėjo, negausiai ir trumpai. Aukštaūgiai ir sibiriniai ruošiasi, ankstyvas bordinis bijūnas šiandien pražydo. Balta pilnavidurė alyva neprabudo po žiemos, gerai, kad turiu iš kur pasiimti, gimtajam kaime auga, kolektyvizacijos pradžioje tėvo atneštos iš buvusio dvaro, kai ten parkas buvo paverstas karvių fermos teritorija.
Kopūstus verkiant reikia sodinti į lauką, bet iškeps tokioje saulėje,
Atsakyti