Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 05 19, 19:21)
Vakar su mama vaikščiodamos po senamestį,pakalbėjome angliškai,na žinote ji moka daugiau. ax.gif

Grįžau aišku čeburekiukų,bandelių su obuoliene,lašišos iškepiau. mirksiukas.gif

oho mama vyresnio amžiaus ir taip kalba smile.gif

tikrai mažokai Ingrida biggrin.gif, dar reikejo kokius pora tortu ir grybuku pakepti biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Griaudėt griaudejo lietaus minimaliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gegužės 2019 - 07:04
Įsivaizduojate,vakar mama kaip mažas vaikas,tik taip pateisinu,užsiš.............į sodą būtinai atidaryti šiltnamį,sušus pomidorai.Visi užsiėmę.Pasiėmė lazdas ir 13 km pirmyn.Pakeliui upėje nusimaudė. bigsmile.gif bigsmile.gif Skambinu iš sodybos jau sode.Siūliausi parvežti,jau susirado,kas parveš. bigsmile.gif blink.gif Kitais metais-80.Aš tikrai nesimaudyčiau dar .
vartotojo įkelta nuotrauka

Šeštadienį jau visi pavargę buvome,mažėlis sako einame dar toliau senameščiu,visi-nemočiutė-galime dar. bigsmile.gif blink.gif Tai ji grįžo,dar antrą nakties ėjo sesi geritosios kviesti,švogeris naktinėje dirbo,su spaudimu blogai iki 200 pakilo. bigsmile.gif blink.gif Tai dar grįžo namo apie 4 nakties. blink.gif Ir ryte 13km..............ne mūsų kartai jau turbūt?Apie jaunimą nekalbu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi Ingrida wub.gif liuks tavo mama atrodo, cia jau ne -10 galima ir visus -20 atmesti, o del energijos irgi tiesa, žiuriu ėjimas pesciomis nelabvai jaunimui priimtinas, nors dabar maniškis kažkaipb užsikepes ant tu visu pažintiniu žygiu yra smile.gif

Mes savatgali buvum prie juros nulekė, tai jau mačiau kad maudos žmones, bet man dar per šaltas vanduo, užteko tik pabraidyti smile.gif

dar pasmalsausiu Ingrida, o ta ekstravagantiška panelė nenusakomos spalvos plaukais gal tavo dukra? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gegužės 2019 - 07:42
Ingrida, nagi tavo mamulė 110 sulauks be problemų. Senoji karta be galo ištverminga. wub.gif

Lady, FB susirinkusi kritinė kvailių masė. Aš jau nebeturiu jėgų piktintis ir komentuoti. Ir nelaikinu, nėra ką. Viena mano draugaitė nuo ryto iki vakaro kelia gėlių puokštes su a la prasmingais posakiais, kita - kaip jos katinas valgė ir siusiojo. doh.gif
Atsakyti
IK kaip sakoma pamatysi savo draugaites kitu rakursu biggrin.gif

o tie posakiai oi kaip ... a arba ištisiniai bairiu kelimai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gegužės 2019 - 10:32
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 20, 11:31)
IK kaip sakoma pamatysi savo draugaites kitu rakursu biggrin.gif

o tie posakiai oi kaip ... a arba ištisiniai bairiu kelimai  biggrin.gif

o cia jus abi ne ant manes vaziuojat?

Labas

sestadieni kaimyno brolis mire, staigiai, sirdis. 24 diena Vilniuj buvo paskirta operacija, nebesulauke..Visa seimyna isbildejo i pagraba Panevezin, o as sunyte priziuriu. Uzsakytus surius nupirkau. Na ka kaiminka be manes darytu....

Ai, Ingridos mamos nepagyriau, stiliova moteriskute. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 20 gegužės 2019 - 15:02
Sapniau, o tu savo katinų lyg ir nepristatei visuomenei tongue.gif
Lyg ir griaudžia kažkur. O gal man jau vaidenasi. Kas minutę lekiu į meteo.lt žiūrėti debesų slinkimą , o kitą minutę dairausi į dangų.

Šiandien lauke pasodinome paprikas, agurkus, melionus ir arbūzus. Pupelės pasėtos. Betgi vištos galva - pamiršau dumplainius. blink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Ingridos vaikų babutę net gėda babute pavadint, puikiai atrodo moteriškaitė wub.gif o genai ir Ingridėlei persidavė-varikliukas dirba biggrin.gif

Liniuk, puikūs akmeniniai gėlynai, o pomidorų pavalgyt tai nepamiršk pasikviest, tų tiesiai iš šiltnamio mirksiukas.gif

Kaimietuke, apie gėlynus kada asmeniškai parašysiu 4u.gif

penktadienį sodyboj palijo, vakar daržą jau laisčiau, šiand viskas dulkėjo vėl....
bet už tai kaime šeštadienį ir šiandien gerai inlaistė, tarpvagiuoise makalošė buvo.
Ryt važiuoju traukiniu, reik viską susisodint, nes jau vienam gale ir ravėt reikia.
Atsakyti

Ingrida,

Sraigių ir pas mus pilna, bet sausra, tai visos išsislapsto. Vieną kartą kai palijo tai MB vienas pririnko tiek kiek užvakar mes trys. Dėl mamos tai dabar nesijaudink, jaudintis galėsi pradėti kai jai bus 90 ar daugiau. Mano tėvukas pas mane atvažiavęs pasiklydo miške, mes su vyru lakstėm dar dukterėčia su šunimi, po visą mišką iš proto ėjom (mobilų jis buvo pamiršęs), o jis sau ramiausia 15 km per mišką, per laukus išėjo į pagrindinį kelią ir iki mano uošvienės, kad ta paskambintų. Pakeliui bent du kaimynai, bet ne iki miestelio atėjo, Ir dar tą pačią dieną namo į Kauną išvažiavo. Šiaip, kad išeis iš miško tai neabejojau, bet jam su širdim ne kas dėl to labai bijojau.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

lietūs eilini karta pro šali verysad.gif

šiltnami susodinau agurkus daugais ir pora melionu, lauke nedygtsa agurkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 gegužės 2019 - 06:36
Jau sodinate moliūgus melionus?Aš vis dar bijau,man pernai kai buvo šaltos naktys,nusimarino melionai,arbūzai.Moliūgus jaučiu šiandien dalį vešiu sodinti,nes jau žiedus sukrovė. bigsmile.gif Jau bus maža vietos.
Kur sukišau kiniečių melionų sėklas?Vakar dar išknisau namus,kai gyveni per kelis namus,tai taip ir gaunasi.Jaučiu gal darbe kur įkišau.Taip norėjau pabandyti. ax.gif
Maža lietaus,maža.Vakar kiek pakarapijo,po valandos asfaltas buvo sausas. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 gegužės 2019 - 06:41