Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Peletrūnas man aplamai niekur netinkamas prieskonis. Atseit, į varškę. Bet į varškę puikiai tinka vanilė, cinamonas, citrinos žievelė. Man atrodo, kad mūsų protėviai negalėjo įpirkti nieko, tai ir dėjo viską paeiliui, bile tik kiek kvepia.

Juozažolę saugau kaip vaistą nuo kosulio.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 18, 15:22)
Peletrūnas man aplamai niekur netinkamas prieskonis. Atseit, į varškę. Bet į varškę puikiai tinka vanilė, cinamonas, citrinos žievelė. Man atrodo, kad mūsų protėviai negalėjo įpirkti nieko, tai ir dėjo viską paeiliui, bile tik kiek kvepia.

Juozažolę saugau kaip vaistą nuo kosulio.

Į tinginėlius ir į garpuody ruošiamą kiaulieną, mūsų šeimynai, tai idealus prieskonis. Juozažolė man kačiuko sysiuku smirda. Auginu iš tavo daigelių. Labai jau gražus krūmas. wub.gif
Atsakyti
Paskaiciau Delfy, kad siauriniuose Lietuvos rajonuose lietaus tikimybe maza. Na saule sviecia, keli plunksniniai debesiukai plaukioja ax.gif

paguglinau juozazole, jauciu jos musu kraste ner blink.gif Nesu macius, tiksliau.
Atsakyti
Sapniukai, jeigu dar atrasiu kokį mažylį neišravėtą, paliksiu tau. Iš tikrųjų, jų arbata kam sysiu, o man tai neplautomis kojomis smirda. Bet ji tikrai veiksminga , išgydo tokius užsitęsusius kosulius. Tik reikia nakčiai kokią savaitę gerti. O žydėdama kvepia , ir graži , o jau bičių wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi turiu didžiulius jau sumedėjųsius juozažuolės krūmus,kan irgi jie gražiai žydi.O laukiu šeivaedžio sužydant. ax.gif
Liniuk,gėlynai gražu,bet pomidorai kokie jau............ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Vilniuje sakė penktadienį audra buvo?Prieš Vilnių sustojome miškelyje o balos,o šlapia. blink.gif blink.gif Sakau sostinė ir ta už pinigus nusiperka lietų matyt?Mūms nieko nelieka. ax.gif
Grįžome vakar naktį,bet laimingi. ax.gif Pasibuvome visą dieną visi krūvoje.Mano išgirti kepiniai buvo,svarbiausia marčių,pusženčio. mirksiukas.gif Oras puikus. wub.gif wub.gif wub.gif Apžiūrėjome Belmontą,pabuvojome senamiestyje ,paklausėme gatvės muzikantų,papietavome italų restorane viskių mandryščių.Ir palikome juos visus krūvoje eurovizijos žiūrėti. wub.gif wub.gif Mažėlis kalbina dičkį parskristi ant mano gimtadienio,jis tai grįš,tai nežinau gal sutarė?Man būtų didžiausia dovana. ax.gif
Mausime sodybon žolę pjauti. mirksiukas.gif Neįsivaizduoju kas ten dedasi? blink.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Smagu, kai krūvoje susirenkate. 4u.gif
Nusiaubiau turgų. Papirkau kelis aprėdus ir augalų. Pomidorų betaliuksų su žiedais, nes pati neauginu tiek anksti. Porą agurkų daigų . Radau laiškinio česnako plokščiais lapais. Ilgai jo ieškojau, griebiau didžiausią kelmą. Dar atgailėjau ir nusipirkau ant stiebo gudobelę Pink cloud
Atsakyti

Sveikutės,

Smagu kai gali su saviškiais pabūti. Aš irgi ką tik išleidau duktėčią, nors ji daugiau man kaip draugė, nors ir metų skirtumas nemažas.Liūdna. O dar lietaus žada ..... bet tik karštis ir vėjas, net laistymas nepadeda. Žolės laukuose triušiams nėra. Ach gal kitą savaitę..... sako viltis kvailių motina, o motina vaikų neapleidžia  :hmm: Juozažolės tai daug pas mus, tiesa kažkada daugiau buvo, bet pernai išdžiūvo nemažai, o dar šiemet toks pavasaris....  O geriausia, kad šį pavasarį sumąsčiau rinkti ir supirkti sraiges..... Tiesiog juokas, gerus metus pasirinkau.

Atsakyti

Sveikutės,

Smagu kai gali su saviškiais pabūti. Aš irgi ką tik išleidau duktėčią, nors ji daugiau man kaip draugė, nors ir metų skirtumas nemažas.Liūdna. O dar lietaus žada ..... bet tik karštis ir vėjas, net laistymas nepadeda. Žolės laukuose triušiams nėra. Ach gal kitą savaitę..... sako viltis kvailių motina, o motina vaikų neapleidžia  :hmm: Juozažolės tai daug pas mus, tiesa kažkada daugiau buvo, bet pernai išdžiūvo nemažai, o dar šiemet toks pavasaris....  O geriausia, kad šį pavasarį sumąsčiau rinkti ir supirkti sraiges..... Tiesiog juokas, gerus metus pasirinkau.

Atsakyti

Na žinote kai už pinigus ir mokslas kitoks.Nesakau ir už dyką gerai buvo,bet jau per didelė grupė.Dabar keturiese,vos ne individualiai dirbame.Nusipirkome vadovėlį,kur nutrynus kodą,daug užduočių kompe,dar kompaktas su video ir vadovėlis storokas.Tik aš verkiau kada iš jo mokysiuos,mane kolegė nuramino žiemą galėsi. ax.gifDuičkis jau pasakė praktika bus pas juos.O gal ir į Ameriką kas pakvies? ax.gifAnūkų jau nebesitikiu. ax.gif

Kalbą mokytis niekada ne per vėlu, mano tėtis mokėsi vis dar iki 88 metų, paskui insultas ir kažkaip žmogui nusviro rankos. Tiesa į Ameriką teko jam važiuoti kelis kartus pas gimines. O šiaip tai yra neblogas būdas mokytis klausant įrašų ir skaitant knygas, tik nereikia stengtis kiekvieną žodį versti. Ir interete yra Boston stories, geras dalykas visiems lygiams galima pasirinkti ... ups mokytoja prabudo  :B​ 

Atsakyti
Vakar su mama vaikščiodamos po senamestį,pakalbėjome angliškai,na žinote ji moka daugiau. ax.gif Nespėju,noro labai turiu.Grįžau po sodybos,pasikeisdami pjovėme su mb žolę,pusę sodybos nudralinome.Tai čia tik sodas,dar 50 šalia arų. ax.gif Matosi šiemet vyšnių metai,kriaušių,obuolių.Niekas nenušąlo ir šilkmedis tik sprogsta ir graikiniai abu tik sprogsta.Ir vynuogė gražesnė nei mieste.Ką reiškia kaip IK rašo,dideli medžiai ,apsaugo nuo visko.Ne veltui nekertame kriaušių milžinių,kad ir be naudos auginamos,bet visas pavėsis.Kad ir iškirsime,kas liks?Plynė? bigsmile.gif Gal tik juodųjų serbentų bus mažiau.Bet nuo 14 krūmų-užteks. mirksiukas.gif
Grįžau aišku čeburekiukų,bandelių su obuoliene,lašišos iškepiau. mirksiukas.gif Tai tik vieną rašinėlį angliškai parašiau,rytoj dar vienas laukia. ax.gif Stengiuosi,bet to laiko kaip nėra,viskas einu pamegzti,paiilsėti. mirksiukas.gif
Tau reikia laiškinio česnako?Aš kasmet žoliapjove nupjaunu,jei reikia,šauk mirksiukas.gif
Auda,aš beveik kasmet prirenku sraigių ir priduodu.Apšvarinu aplink daržą,nes aplink pievos,šalia upė.Bet šiemet bijau net pagalvoti,ar jų yra? bigsmile.gif bigsmile.gif Dar žinau vietą ,šalia miesto,kai važiuoju eglišakių,palei griovį pilna sraigių ir sodyboje būna,šalia miško.Tik noro ir laiko reikia turėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 gegužės 2019 - 18:39
Labukas visoms
Labukas Auda,sveika prisijungus
Diena karšta bet vėjuota,nieko doro nenuveikiau
Mano kaimynėlė jau atkentėjo savo pragarus,iškeliavo verysad.gif anapilin,jai jau lengviau,nebereik kentėt pragariškų skausmų kada ir lašinamas morfijus nebepadėdavo
Jezau kokių perliukų pažeria žmonės fb : iš karkvabalio išsirita grambuolio lerva biggrin.gif nu galvoj netelpa tokia "išmintis" biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus kaip kunigas pakrapijo,stebuklas. blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti