Juozažolę saugau kaip vaistą nuo kosulio.
Juozažolę saugau kaip vaistą nuo kosulio.
Į tinginėlius ir į garpuody ruošiamą kiaulieną, mūsų šeimynai, tai idealus prieskonis. Juozažolė man kačiuko sysiuku smirda. Auginu iš tavo daigelių. Labai jau gražus krūmas.
paguglinau juozazole, jauciu jos musu kraste ner Nesu macius, tiksliau.
Oi turiu didžiulius jau sumedėjųsius juozažuolės krūmus,kan irgi jie gražiai žydi.O laukiu šeivaedžio sužydant.
Liniuk,gėlynai gražu,bet pomidorai kokie jau............
Vilniuje sakė penktadienį audra buvo?Prieš Vilnių sustojome miškelyje o balos,o šlapia. Sakau sostinė ir ta už pinigus nusiperka lietų matyt?Mūms nieko nelieka.
Grįžome vakar naktį,bet laimingi. Pasibuvome visą dieną visi krūvoje.Mano išgirti kepiniai buvo,svarbiausia marčių,pusženčio. Oras puikus. Apžiūrėjome Belmontą,pabuvojome senamiestyje ,paklausėme gatvės muzikantų,papietavome italų restorane viskių mandryščių.Ir palikome juos visus krūvoje eurovizijos žiūrėti. Mažėlis kalbina dičkį parskristi ant mano gimtadienio,jis tai grįš,tai nežinau gal sutarė?Man būtų didžiausia dovana.
Mausime sodybon žolę pjauti. Neįsivaizduoju kas ten dedasi?
Nusiaubiau turgų. Papirkau kelis aprėdus ir augalų. Pomidorų betaliuksų su žiedais, nes pati neauginu tiek anksti. Porą agurkų daigų . Radau laiškinio česnako plokščiais lapais. Ilgai jo ieškojau, griebiau didžiausią kelmą. Dar atgailėjau ir nusipirkau ant stiebo gudobelę Pink cloud
Sveikutės,
Smagu kai gali su saviškiais pabūti. Aš irgi ką tik išleidau duktėčią, nors ji daugiau man kaip draugė, nors ir metų skirtumas nemažas.Liūdna. O dar lietaus žada ..... bet tik karštis ir vėjas, net laistymas nepadeda. Žolės laukuose triušiams nėra. Ach gal kitą savaitę..... sako viltis kvailių motina, o motina vaikų neapleidžia Juozažolės tai daug pas mus, tiesa kažkada daugiau buvo, bet pernai išdžiūvo nemažai, o dar šiemet toks pavasaris.... O geriausia, kad šį pavasarį sumąsčiau rinkti ir supirkti sraiges..... Tiesiog juokas, gerus metus pasirinkau.
Sveikutės,
Smagu kai gali su saviškiais pabūti. Aš irgi ką tik išleidau duktėčią, nors ji daugiau man kaip draugė, nors ir metų skirtumas nemažas.Liūdna. O dar lietaus žada ..... bet tik karštis ir vėjas, net laistymas nepadeda. Žolės laukuose triušiams nėra. Ach gal kitą savaitę..... sako viltis kvailių motina, o motina vaikų neapleidžia Juozažolės tai daug pas mus, tiesa kažkada daugiau buvo, bet pernai išdžiūvo nemažai, o dar šiemet toks pavasaris.... O geriausia, kad šį pavasarį sumąsčiau rinkti ir supirkti sraiges..... Tiesiog juokas, gerus metus pasirinkau.
Na žinote kai už pinigus ir mokslas kitoks.Nesakau ir už dyką gerai buvo,bet jau per didelė grupė.Dabar keturiese,vos ne individualiai dirbame.Nusipirkome vadovėlį,kur nutrynus kodą,daug užduočių kompe,dar kompaktas su video ir vadovėlis storokas.Tik aš verkiau kada iš jo mokysiuos,mane kolegė nuramino žiemą galėsi. Duičkis jau pasakė praktika bus pas juos.O gal ir į Ameriką kas pakvies? Anūkų jau nebesitikiu.
Kalbą mokytis niekada ne per vėlu, mano tėtis mokėsi vis dar iki 88 metų, paskui insultas ir kažkaip žmogui nusviro rankos. Tiesa į Ameriką teko jam važiuoti kelis kartus pas gimines. O šiaip tai yra neblogas būdas mokytis klausant įrašų ir skaitant knygas, tik nereikia stengtis kiekvieną žodį versti. Ir interete yra Boston stories, geras dalykas visiems lygiams galima pasirinkti ... ups mokytoja prabudo
Grįžau aišku čeburekiukų,bandelių su obuoliene,lašišos iškepiau. Tai tik vieną rašinėlį angliškai parašiau,rytoj dar vienas laukia. Stengiuosi,bet to laiko kaip nėra,viskas einu pamegzti,paiilsėti.
Tau reikia laiškinio česnako?Aš kasmet žoliapjove nupjaunu,jei reikia,šauk
Auda,aš beveik kasmet prirenku sraigių ir priduodu.Apšvarinu aplink daržą,nes aplink pievos,šalia upė.Bet šiemet bijau net pagalvoti,ar jų yra? Dar žinau vietą ,šalia miesto,kai važiuoju eglišakių,palei griovį pilna sraigių ir sodyboje būna,šalia miško.Tik noro ir laiko reikia turėti.
Labukas Auda,sveika prisijungus
Diena karšta bet vėjuota,nieko doro nenuveikiau
Mano kaimynėlė jau atkentėjo savo pragarus,iškeliavo anapilin,jai jau lengviau,nebereik kentėt pragariškų skausmų kada ir lašinamas morfijus nebepadėdavo
Jezau kokių perliukų pažeria žmonės fb : iš karkvabalio išsirita grambuolio lerva nu galvoj netelpa tokia "išmintis"
Labas rytas.
Pas mus kaip kunigas pakrapijo,stebuklas.