Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas.
Liniuk,sveikite greičiau.
Pas tave jau tokie dideli pomidorai? bigsmile.gif
Su tais telefonais tai ne man peckeliui.Žiūriu kursuose moterys išsitraukia nupeckintus telefonus,gražius,o pas mane darže rankos purvinos,paskambina kas braukai per ekraną. ax.gif Vakar kaip tik mb nuplovė dangtelį,gėda,marčios pamatys............. ax.gif Man telefonas paskambinti-atsiliepti. mirksiukas.gif Irgi yra įkritęs į klozetą iš džinsų kišenės. mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Mokytoja anglų išgyrė,kad skanu riešutų svietas ant batono ir bananai ant viršaus.Kaip tik mažius parvežė riešutų sviesto iš Amerikos.Na nežinau skanu,bet kasryt valgyti kaip jie ten užjūry,ne mūsų skoniui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 gegužės 2019 - 06:12
Bandžiau googlintis estragonas -peletrūnas?Kitur rašo vaistinis kietis?Nebe susigaudau su tais tarptautiniais žodžiais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 05 18, 08:01)
Bandžiau googlintis estragonas -peletrūnas?Kitur rašo vaistinis kietis?Nebe susigaudau su tais tarptautiniais žodžiais. ax.gif

Labas rytas,
O kur recepte jis yra? Žiūrėk pagal re epto skonius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 gegužės 2019 - 08:06
http://pukuotukas.co...Vd6aVXzJW0JGeLI
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 05 17, 19:50)

priminkit, žemaūges šparagines ir žemaūges daržo pupeles galiu vienam darže pasisodint? nebus siūlo?

ir dar reik patarimo-noriu pasidaryt gėlyną su bijūnais, rožėm poliantinėm. Kokiais flioksais, lavandom, šalavijais. pagrindinius krūmus sodint tiesiai ar zigzagu?  Kokio pločio juostą daryt? Ar sodint grupėm bijūnus, rožes, ar išdėliot po vieną? gal dar ką patarsit?

Siūlo nebus, jeigu nepasiliksi sėkloms.

Visi tavo pasirinkti augalai maždaug vienodo aukščio. Labai prašosi kažkas aukštesnio ir stambesnio. Įnešk truputį aiškumo. Gėlynas bus vienpusis ( na, kai tik iš vienos pusės apžiūrinėsi, pvz prie tvoros ar prie pat namo sienos ) ar apžiūrimas iš visų pusių. . Kur ? Saulėta ? Dalinis pavėsis? Beveik visą laiką gėrėsiesi iš toliau , pvz pro langą ar iš arti ( prie terasos ) Gėlyno numatomas ilgis ?
Va, kai žinosiu šiuos pagrindinius dalykus, jau galima paplanuoti.

Mano svogūnai nedygsta ir ko gero jau neverta tikėtis, kad sudygs. Jeigu ir palytų staiga, nuėmimas persikeltų į spalį. Taip, kad teks kultivuoti ir užsodinti kopūstais ar pekinais.
Atsakyti
Ingrida, betaliuxai tai jau geroki pomidoriukai, o kiti tai visi žydintys. Dideli jau. Žadu šiandien pasodinti 30 agurkų į lauką. Buvau pasėjusi induose šiltnamy anksčiau, tai jau dideli, maža vietos, uždėsiu lankus, agroplėvelę, gal nebus šalta.
Šiandien atvažiavo apžiūrėt šuniuko, tai paims, patiko. Sterilizuotume tą kalytę, bet nežinau, kiek ji to amžiaus, gal nejauna, šį kartą tik vieną atvedė, galėtų visai uždaryt fabriką biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Liniuxxx, o tai kur tavo kalyte kadra nutvere? Pas tave kitas suo tai vilkas, ne ta svorio kategorija biggrin.gif
Greiciau pasveikti tavo brungenybei.

IK, taip skausmingai susiskaite tavo parasymas apie svogunu nuniokojima.

Kadangi lietus iki musu neateina, tai teko traukt slangas, varikliuka sulnin ir laistyt braskes, silauoges, morkas, net cesnakai gavo dregmes.
Atsakyti
Nu belieka nusišauti. blink.gif
Mano debesiokas nukeliavo ir išlijo už gerų 10 km. blink.gif
Atsakyti
Sapniuk, moka į kaimą nueit, nors, rodos, vis namie buvo biggrin.gif
Lietus ir čia neužsuka.
Nu blogai, kai gamta niekais verčia tai, ką sugebi daryt ir reik keist planus.
Pernai iš Aucės parsivešta mažylė. Negalvojau, kad tiek žiedų pražys
vartotojo įkelta nuotrauka
O čia ne todėl, kad labai gražu būtų, bet, kad tvarkingai gražius akmenis sudėt. Kai renkam, tai vis atidedam. Nesugalvoju, kur dar sudėt, kad nebūtų krūva biggrin.gif
Čia man jurginas patiko labai, nusipirkau smile.gif
Betaliuxai
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 05 18, 08:16)

Sakyčiau- peletrūnas. Esu dėjus. Turiu to senovinio krūmą.
Nieko stebuklingo.....o gal gaspadinė nekokia. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi agurkai nei su peletrūnu, nei su juozažole nepatiko, kažkada bandžiau
Atsakyti
Debesuojas stipriai, vėjas pakilo, dundulis dunda....kažin ar tuo ir pasibaigs? ax.gif
Gal palaistys? Taip būtų gerai wub.gif
Atsakyti