Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 15, 16:03)
Man tai geriausia. Visi uždirbami pinigai atsiranda tik mano sąskaitose. Tik va bėda : Mb drąsiai jungiasi prie jų ir šluoja. Čia kaip pavadinti ? Barakudinas ? blink.gif  blink.gif

Auda, Meri , jeigu mokate siūti , kodėl tuo neužsiėmus ? Meri, tu gi sijoną per kelias valandas sukurpi. Mikliai į FB skelbimuką ir gausi tų darbų.

Mergos, o man pinigų neužtenka.  biggrin.gif Tai nuo ryto iki vakaro suku galvą , kur jų dar susigriebti. smile.gif

Mano laimei , bent jau sūnus niekur nežada lėkti. Tik suėjo 18 , jau kasdien zyzina : kada man projektą įsikūrimui parašysi... Reikės kaip nors pradžiai kelis hektarus nupirkti ir padovanoti.
O panai tai dar proto nėra. Ką bepasiūlau, vis negerai.

Barakudinas biggrin.gif nu ir sugalvoji biggrin.gif

Teisybę sakai dėl siuvimo,ypač nestandartinių figūrų moterims

Maniškiai irgi negalvojo ,gyvenimas savaip sudėstė ,tik vyriausia Vilniuj gyvena
QUOTE(Merii @ 2019 05 15, 18:30)
Na ką, aš jau iš šarvonių. Keista, kai vietoj karsto urna. Dar nesu buvus šiuolaikiškose. Sakė veš į tėviškę prie tėvų užkast.

Vyro šefą irgi urnoje laidojo,auglys galvoje buvo,leido jo mėgstamas dainas,parodė filmuką apie jį,jokių raudų kalnų ar pakalnių,jis nenorėjo

Labukas visoms,dienos bėga lekia,jau ir pavasaris eina į pabaigą
Atsakyti
Labas

nebuvau ne vienose laidotuvese kur urna laidotu.

Ka tik istraukiau erke paciam maziausiam katinui, smakre. Dabar visi su smirdanciais pavadziais, o tai pavadziai nuo erkiu supakuoti stalciuj gulejo. Greit susiruosiau, o tai vis atideliojau.
Atsakyti
Duokite kas nors lietaus. kepam. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 17, 18:39)
Duokite kas nors lietaus. kepam. blink.gif

Lijo vakar, lijo naktį ir šiandien iki pietų. Labai padoriai nuprausė. Palaistė. Linkiu ir jums sulaukt.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2019 05 17, 11:50)
,jokių raudų kalnų ar pakalnių,jis nenorėjo

ir čia jokių raudų, alpstančių.

Stoties turguje perku. Šiandien nulėkiau dar baltų nusipirkau, nes vakar tuščią lovelį užmačiau, tikiuosi paskutinį biggrin.gif
Pas mus lyja unsure.gif
Atsakyti
Nenervuokite ar ne IK?Dukra skambina tik nesakyk,kad nelyja?Nei lašo,Vilniuje lyja. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Visi debesys nuplaukė pas jus. bigsmile.gif bigsmile.gif Nuo kovo normalaus lietaus nematėme. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Tris valandas atkaliau virtuvėje be
pulso. ax.gif
Atsakyti
Dar ir žaibų gausime bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Liniuk, kaip Jūs su vyru, kaip sveikatos? bjaurus dalykas tas plaučių uždegimas. Po jo mane į sanatoriją siuntė, gal ir dabar nieks nepasikeitė, chmmm. Linkiu daug daug sveikatos 4u.gif
ir kitoms, kam reikia 4u.gif

Kaimietuke, kaip Tavo didieji daržai, kur svogūnėliai nesudygo? gal kuom kitu gali pasikeist? man tai streso būt iki nugriuvimo........

mano kaime lietaus nebūta....... viskas kepa tam smėlyne, nieks nedygsta.....
Vilniuj gan smarkiai su žaibais nulijo, kvepia dabar viskas, o ir dieną vis trumpai palynodavo.
kaip sodyboj, ar gavo lietaus nežinau, ryt pamatysiu. bet kai ten daržiukas nedidukas, pasilaistysiu.

priminkit, žemaūges šparagines ir žemaūges daržo pupeles galiu vienam darže pasisodint? nebus siūlo?

ir dar reik patarimo-noriu pasidaryt gėlyną su bijūnais, rožėm poliantinėm. Kokiais flioksais, lavandom, šalavijais. pagrindinius krūmus sodint tiesiai ar zigzagu? Kokio pločio juostą daryt? Ar sodint grupėm bijūnus, rožes, ar išdėliot po vieną? gal dar ką patarsit?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Na ką prasideda? mirksiukas.gif
Gaila verbenos išplaukė.Pabandysiu kitą dieną.Šiandien laukan pasodinau 90 pomidorų,neturiu kur dėti. ax.gif Dar tiek pat laukia. ax.gif
Atsakyti
sumaumojau gražuoles Ingridos braškes wub.gif wub.gif wub.gif

o kur verbenos išplaukė?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 05 17, 21:13)
o kur verbenos išplaukė?

Neišėjo nufotkinti nuotrauka išplaukė. mirksiukas.gif Kaip ir plikytų šiandien neiškėlė,per daug apžiojau. ax.gif
Atsakyti
Laba. Man jau kaip ir normaliai, kosėju, bet šiandien jau dirbau pilną dieną. Pabaigiau vieno gėlyno reformą, tinka kam ar ne, bet akmenukais išdėliojau. Jau tiek akmenų, kaipgi nepasirinksi biggrin.gif Žolę nupjoviau, peraugusi, žoliapjovė dūsta net. Gi visą savaitę nieko nedirbau. Pomidorus verkiant reik rišti, bet be vyriško padarymo nėra kaip.
O maniškiui banguotai, vakar jau žvalus, o šiandien vėl dusina, buvo druskos kambary, gal netiko.
O man tai čiūdai, vakar ryte galutinai telefonui koma, paskambint negaliu, važiuot nėr su kuo, gerai, kad dukra žadėjo atvažiuot, tai nupirko naują. Numerių kažkiek buvau susirašius anksčiau, bet daugelio neturiu. Nu nieko, susirinksiu vėl biggrin.gif Padėjau aš savo tel. komon krist, nes prieš tai į išrūgas įdribo, bet rodos nesupėjo sušlapt. Nu atėjo laikas atsiveikint su PAPRASTU telefonu biggrin.gif
Atsakyti