QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 15, 16:03)
Man tai geriausia. Visi uždirbami pinigai atsiranda tik mano sąskaitose. Tik va bėda : Mb drąsiai jungiasi prie jų ir šluoja. Čia kaip pavadinti ? Barakudinas ?
Auda, Meri , jeigu mokate siūti , kodėl tuo neužsiėmus ? Meri, tu gi sijoną per kelias valandas sukurpi. Mikliai į FB skelbimuką ir gausi tų darbų.
Mergos, o man pinigų neužtenka. Tai nuo ryto iki vakaro suku galvą , kur jų dar susigriebti.
Mano laimei , bent jau sūnus niekur nežada lėkti. Tik suėjo 18 , jau kasdien zyzina : kada man projektą įsikūrimui parašysi... Reikės kaip nors pradžiai kelis hektarus nupirkti ir padovanoti.
O panai tai dar proto nėra. Ką bepasiūlau, vis negerai.
Auda, Meri , jeigu mokate siūti , kodėl tuo neužsiėmus ? Meri, tu gi sijoną per kelias valandas sukurpi. Mikliai į FB skelbimuką ir gausi tų darbų.
Mergos, o man pinigų neužtenka. Tai nuo ryto iki vakaro suku galvą , kur jų dar susigriebti.
Mano laimei , bent jau sūnus niekur nežada lėkti. Tik suėjo 18 , jau kasdien zyzina : kada man projektą įsikūrimui parašysi... Reikės kaip nors pradžiai kelis hektarus nupirkti ir padovanoti.
O panai tai dar proto nėra. Ką bepasiūlau, vis negerai.
Barakudinas nu ir sugalvoji
Teisybę sakai dėl siuvimo,ypač nestandartinių figūrų moterims
Maniškiai irgi negalvojo ,gyvenimas savaip sudėstė ,tik vyriausia Vilniuj gyvena
QUOTE(Merii @ 2019 05 15, 18:30)
Na ką, aš jau iš šarvonių. Keista, kai vietoj karsto urna. Dar nesu buvus šiuolaikiškose. Sakė veš į tėviškę prie tėvų užkast.
Vyro šefą irgi urnoje laidojo,auglys galvoje buvo,leido jo mėgstamas dainas,parodė filmuką apie jį,jokių raudų kalnų ar pakalnių,jis nenorėjo
Labukas visoms,dienos bėga lekia,jau ir pavasaris eina į pabaigą