Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 05 15, 09:37)
net isgasdinai, kokiai?

na gražios moterys dar moka būti išlaikomos ne tokių gražių vyrų biggrin.gif, čia aš apie tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 15, 10:24)
na gražios moterys dar moka būti išlaikomos ne tokių gražių vyrų biggrin.gif, čia aš apie tai  bigsmile.gif

oi ne, musu pinigai atskiri nuo pat santuokos pradzios biggrin.gif Nepasakyciau, ne kiek jis uzdirba.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 15, 10:46)
oi ne, musu pinigai atskiri nuo pat santuokos pradzios biggrin.gif Nepasakyciau, ne kiek jis uzdirba.

Sapniuk, krištolinio tyrumo tavo mintys biggrin.gif, čia ne apie santuokas ir tuo labiau apie nuosavus vyrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 15, 14:58)
Sapniuk, krištolinio tyrumo tavo mintys biggrin.gif, čia ne apie santuokas ir tuo labiau apie nuosavus vyrus  lotuliukas.gif

nekalbek uzuominom, rezk tiesiai, o ne per aplinkui.
Atsakyti
Man tai geriausia. Visi uždirbami pinigai atsiranda tik mano sąskaitose. Tik va bėda : Mb drąsiai jungiasi prie jų ir šluoja. Čia kaip pavadinti ? Barakudinas ? blink.gif blink.gif

Auda, Meri , jeigu mokate siūti , kodėl tuo neužsiėmus ? Meri, tu gi sijoną per kelias valandas sukurpi. Mikliai į FB skelbimuką ir gausi tų darbų.

Mergos, o man pinigų neužtenka. biggrin.gif Tai nuo ryto iki vakaro suku galvą , kur jų dar susigriebti. smile.gif

Mano laimei , bent jau sūnus niekur nežada lėkti. Tik suėjo 18 , jau kasdien zyzina : kada man projektą įsikūrimui parašysi... Reikės kaip nors pradžiai kelis hektarus nupirkti ir padovanoti.
O panai tai dar proto nėra. Ką bepasiūlau, vis negerai.
Atsakyti
Na ką, aš jau iš šarvonių. Keista, kai vietoj karsto urna. Dar nesu buvus šiuolaikiškose. Sakė veš į tėviškę prie tėvų užkast. Neklausinėjau, vyro sesuo vos gyva, kad tik neapsirgtų. Tokiu atveju geriau patylėti ir nelįsti kvailais klausimais.
Tiesa, Žalioje stotelėje didelės nuolaidos, užrašyta, kad iki gegužės 22 dienos. Užsifundyjau schulz trąšų pomidorams, bet tinka viskam.
Atsakyti

Labas rytas.
Neurėjo boba vargo,prisipirko nukainuotų orchidėjų. ax.gif Kai Depe tokia kaina,negaliu praeiti pro šalį,šaknys matosi žalios,tai turiu papildomo darbo. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas

mano orchidejos praeina isgyvenimo mokykla Panevezy su vyro laistymu ax.gif Kantriausios isgyvena biggrin.gif

Reik ruostis i sporta, pries tai babuliuka pasodint ir pamaitint ax.gif

Lyzuka, nu kokia barakuda is manes butu: nei grazi, nei jauna, nei gudri. Be vilties man barakuda but.
Atsakyti
Labas rytas.
Auda, sveikute, smagu, kad prisijungei prie mūsų draugiškos kompanijos, parašyk dažniau kuo gyveni.
Sapniuk, pas mane tas pats scenarijus su šeimos pinigais. Mano vyras iš šeimos, kur buvo patriarchatas pinigų prasme, visi „stambesni“pinigai buvo pas tėvą, o „smulkesnės“ išlaidos - motinos. Man prieš daug metų užteko vieno atvejo, kai MB pasakė, kad be reikalo nupirkau vaikams medvilninių apatinių marškinukų atsargai. Kas augino vaikus tarybiniais laikais ir 1990-siais, žino, kad nuėjus į parduotuvę, negaudavom to, ko reikėjo, visada turėjau lentyną naujų rūbelių. Tuomet pasakiau, kad uždirbu pati ir savo pinigais disponuosiu pati. Kiek aš nervų sutaupiau per tuos metus wub.gif . Jis nepritartų brangių indų pirkimui, o man jo kasmet perkami televizoriai ir kažkokie neaiškios paskirties daiktai keltų (ir kelia betvarkės prasme) siaubą.
Į užsienį nenoriu, net poilsiui šiais metais nevažiuosiu. Gal jau atsivažinėjau. Vaikystėje namuose buvo labai stipri Tėvynės dvasia, vaikiški eilėraštukai, dainos... Prisimenu, buvau Paryžiuje kvalifikacijos kelti 2 savaitės. Geri kursai, be galo turtingas laisvalaikis, o paskutine dieną išėjau iš restorano, kur pietavome, nepavalgius, nes buvo toks namų ilgėsis, kad verkiau vos ne balsu ir niekaip negalėjau nusiraminti. Šiaip, esu didelė mėgėja paverkti, kompaniją visiems visada palaikau.
Merii, ką laidojai? Matyt, praleidau tavo postą.
Atsakyti
Fuksijų daigeliai po 0,30ct, du lovelius prisodinau. Ryt turbūt ir trečiam nupirksiu, tik kitokią spalvą. Žydi iki šalnų ir gražiai atrodo. Verbenos po 0,20ct, kelias nupirkau, šiaip dėl durnumo, ne planuotai.
Nežinau, turbūt mesiu senas palergonijas ir nupirksiu naujų, jau tokios baisios, nėra kantrybės laukti. Per karšta pas mane, nėra kur laikyti, dar katė palaipiojo, gal ir pritūpusi buvo, kas žino, uoslės aš tai neturiu.
Ryt Kauno dienos prasideda, jau šiandien buvo daug užsienietiškai kalbančių, man papirko suvenyrų su Kauno vaizdais.
Atsakyti
Susigadinau dietą. Atvarė brolis su šeima, atvežė torčiuką. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,kur tu radai taip pigiai daigus? blink.gif Mano verbenos pražydo,nuostabūs žiedai.Aplamai visur dedu šiek tiek vištų mėšlo,tai viskas veši. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pas mane antra diena vakarais kepinių.Vakare reikia dar tortą padaryti,grybukams kotelius nudažyti,pyragą iškepti,gal dar plikytų,keksiukų.Dukra pasiilgo čeburekiukų,aš jau pamiršųsi buvau. ax.gif Trečiadienį prie sriubos pirkau 4 mažiukus čeburekiukus,sumokėjau 2,07 euro. ax.gif Eina sau kiek faršo išeina,kiek galima prikepti. bigsmile.gif bigsmile.gif Reiks šį vakarą prikepti,mama sakė paraugs šviežiai agurkiukų,va ir bus užkandis.
Galvojau ką berniukams padovanoti gimtadieniams,niekuo nenustebinsiu,tai nupirksiu Pegaso dovanų čekius abiems,galės išsirinkti knygas kokias norės. ax.gif
Ate,ko neužeini?Kaip laikaisi? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 gegužės 2019 - 06:08