Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luety,mūsų amžiaus jau sunku įsidarbinti.Kiek esu siuntųsi cv,net nepaskambina.Nu ir velniop tegul eina. ax.gif Kaip kaimynė žeminasi,eina dirbti kur tik priima,vadina beždžionėmis,pavadintų taip, žemintis,na nežinau valgyti nebe turėti,kad taip kentėti? ax.gif
Cha ,buvo laikai ir į Rusiją važiavome degtinės su žiguliuku,kai deficitas buvo. mirksiukas.gif Su antru išėjau dekretan ir baigėsi mano darbas valdiškose darbuose. mirksiukas.gif
Atsedėjau porą valandų namų darbus dirbdama anglų. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Luety, su mokesčiais ir pas mus panašiai. Jeigu pelną investuoji į gamybos plėtimą, perki ilgalaikį turtą, gali ramiai per amortizacinius atskaitymus pelną susimažinti.
Darbų yra. O ypač darbų yra statybų sektoriuje. Tik moterys bijo ten eiti , nes ir darbas purvinas. Klijuoti plyteles, dažyti juk nėra kažkas super sudėtingo. Tik reikia ranką atkalti, niekas atgrubnagių nesamdys. Bet uždarbiai fantastiški , ypač, jeigu sau dirbi.
Atsakyti
Kai tau beveik 60, kur gaut sveikatos statybose padirbėti iki pensijos??? Taip ir įsivaizduoju su plyta rankose biggrin.gif Tie kas turi verslą, niekada nesupras. Perėjau kryžiaus kelius darbo ieškodama, net negali suprasti, kodėl nieks nesamdo. Sako, paskambissim, bet taip ir lieki nežinomybėje. Gal reikia būti labai super duper, bet vidutiniokų senukų niekam nereikia biggrin.gif
Jei mano vaikai įsikurtų svetur, ko gero ir aš lėkčiau, nes likti vienišai tarp svetimų žmonių ne kažkokia laimė. Svetimas ir yra svetimas. Arba reikia turėti belinkiek pinigų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo aš irgi norėjau rašyti statyboms reikia sveikatos.Ne su plyta bet dažytojui,špakliuotojui,gipskartonio montuotojui visur reikia sveikatos. ax.gif
Naktį galvojau,vakar su dukra tarėmės,ką padoanoti broliams.Artėja abiejų gimtadieniai,jei susibėgsime šeštadienį,reikia pasveikinti iš anksto.Galvojau po knygą,mažoji sako kur mažaisi vešis?Na taip ,dar įtik. ax.gif Numegzti nebe spėsiu.Prikepsiu grybukų,riešutėlių,plikytų(dičkis labai mėgsta),keksiukų,supakuosiu viską,galės draugus pavaišinti. mirksiukas.gif Na kuo mes benustebinsime? bigsmile.gif
Ko gero šiandien betaliuksų likučius sukišiu į lauką,užmesiu nakčiai agroplėvelę,nes jie jau vargsta vazonuose. ax.gif Žada lygtais atšilimą? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas

Ach mamos, mamos, ar blogai ar gerai jų vaikai gyvena vistiek norisi paremti, palepinti vaikus. Aš kai pas tėtį nuvažiuoju beveik visada klausia ar mums pinigų užtenką ar nereikia paskolinti (negražinamai  :D  ) 

Užsienyje ir aš dirbau, pora kartų bandžiau, bet per daug prisirišusi prie Lietuvos. Gal, kad viena buvau neištvėriau, o gal jau toks mano būdas. O keisčiausia yra,kad pykstu ant tų kurie užsienyje, keikia lietuvius, bet juk turiu pražystamų žmonių kalbu su jais ypač jaunimu, diskutuojam apie mokesčius, lyginam gyvenimus Lietuvoje ir užsienyje ir net nejauti jokio pykčio, bet jie ir ne žemina, nepuola užjausti kokie mes vargšai. Kai gyveni šeimomis yra kitaip. Ir kas keisčiausia, kad šitie jauni žmonės apie mokesčius mąsto kitaip, jie net neturi minties, kad jos reiktų slėpti. O gal tik mano draugų tokie vaikai?

Lietuvoje yra darbų tik kai Meri rašo kai tau jau netoli 60 sunku eiti dirbti į statybas, net ir pardavėja nenoriu, negalėčiau visą dieną išsėdėti, o be to dar migrena, nugaros skausmai. dar bandau ieškoti darbo, bet daugiau žiemą. Kai yra savas ūkis prasimaitini beveik nieko nepirkdamas. Poreikius sumažinau pagal galimybes (tik svajonių niekaip neišeina sumažinti) Tačiau keliesi kada nori, dirbi irgi kada nuotaikos ar sveikatos turi, niekas nestovi už nugaros. Norėčiau versliuką kokį namuose turėti, siūti ką nors.

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Auda, puiku, kad prisijungei, realiai žmones beveik smile.gif tie patys, bet čia kažkaip gyviau smile.gif

Kažin jei dabar purškiant sodus po nužydejimo ir rožes pereičiau, pakenkt gal ir nepkanktu , bet ar padetu? bijau to pjuklelio ir dar kažkokios zarazos, kur pernai vidurvasari nuo puses mano rožiu lapai nukrito ir pradejo atsigaudineti tik velyva rudeni verysad.gif

vakar turgelyje nupirkau kurkliams užkandos smile.gif, gražus gamtos sutverimas, bet koks rajus biggrin.gif<L tenka naikinti mirksiukas.gif

man patinka apdailos statybiniai darbai kai juos daraisi sau ir niekas laiko neskaičiuoja smile.gif, beveik viska moku kas pagal jegas smile.gif, bet kaipMerri sako jau sveikata neleistu per diena klupomis plyteles klijuot ant tempo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gegužės 2019 - 07:12
dar i užsieneičiu tema. pamenu vieno šustriako grįžusio šventems į Lietuvą iš laimingojo užsienio pasakymą prieš kelis metus, kad prieš kaledas apsipirkti maximoje neįmanoma per mužikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , o juokingiausia, kad tikrai koks trečdalis tai bus tokie patys kaip tas šustriakas griže iš visokiu aukso kasyklu tongue.gif
Atsakyti
Labas

apie aukso kasyklas nepasisakysiu tongue.gif

As tvirtai iaugus i Lietuvos zeme, nei dirbt, nei gyvent i uzsieni nenoriu biggrin.gif

Meri, baisiau, kai tarp savu tampi svetimu.
Atsakyti
sapniuk ir aš prie taves, viskuom patenkinta, o labiausia, kad aplink visi savi, artimi, kapai artimuju, tėviškė wub.gif, dangus ir miškas smile.gif, ne tik duona žmogus gyvas yra, na bet tas ne kiekvienam duota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gegužės 2019 - 08:22
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 15, 09:20)
sapniuk ir aš prie taves, viskuom patenkinta, o labiausia, kad aplink visi savi, artimi, kapai artimuju, tėviškė  wub.gif, dangus ir miškas  smile.gif, ne tik duona žmogus gyvas yra, na bet tas ne kiekvienam duota  mirksiukas.gif

oro_buckis.gif

visko ir man uztenka, nors as ne ukio neturiu ir darbo neieskau.

Tik neprilipdykit manes prie pasalpiniu, pasalpos negaunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 15, 09:28)
oro_buckis.gif

visko ir man uztenka, nors as ne ukio neturiu ir darbo neieskau.

Tik neprilipdykit manes prie pasalpiniu, pasalpos negaunu ax.gif

pagal aprašymą žinok galima tave dar "geresnei" kategorijai prilpidyti biggrin.gif, nors gal ir kabučiu nereikia čia... irgi pagal supratimą biggrin.gif
Atsakyti
net isgasdinai, kokiai?
Atsakyti