Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba,

Paziurineju lenku geliu sklepus, na nieko nereikia. Kazi kas man pasidare: protas isejo ar kaip tik parejo namo. Bet gal tik laikina g.gif Daugiametese dar i kelis kvietkelius veizeju, neapsisprendziu. Laukiu nušvitimo umn.gif
Atsakyti
Medinilės pumpuras, kol katinas nepatvarkė...
vartotojo įkelta nuotrauka
Prie stotelės mačiau magnoliją, jau su pumpurais bigsmile.gif
Norų daugiau nei galimybių, kas iš to. Kažkaip nesugebu susitvarkyti estetiškai to mažo plotelio. Vyrauja chaosas.
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad išgyvenimas ir gyvenimas labai skiriasi, gali jokių ten plaukų dazymu, kaukių nesidaryt galu gale praustis kuo rečiau, neskalbt, maitintis pigiau, užpakalio nesisluostyt ir išgyvensi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 02 12, 09:39)
Laba,

Paziurineju lenku geliu sklepus, na nieko nereikia. Kazi kas man pasidare: protas isejo ar kaip tik parejo namo. Bet gal tik laikina g.gif Daugiametese dar i kelis kvietkelius veizeju, neapsisprendziu. Laukiu nušvitimo   umn.gif

Oho gal vaistukų pavadinimą išduosi? biggrin.gif sklepuose man visko reik bigsmile.gif

Pvz galvoju pirkt kraują žolių rinkinį ir sodint tarp bijūnų ir pentiniu kad būt toks perėjimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 vasario 2017 - 10:52
Labas dienas
nu cia tu, Lyzuka, apie isgyvenima bais ziauriai biggrin.gif
man leliju, viendieniu reikia, ner man vaistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 12, 12:42)
Labas dienas
nu cia tu, Lyzuka,  apie isgyvenima bais ziauriai biggrin.gif
man leliju, viendieniu reikia, ner man vaistu ax.gif

o ka? Gi kažkada rode kaip viena anglė nutare per metus su ten ar ne dešimt savru išgyventi, prausesi žliugem valge irgi žoles ir dar kažkokias šaknis, rengesi ka išmesto rado ir tipo neti sutaupe per visa ta laiką biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 12, 09:39)
Laba,

Paziurineju lenku geliu sklepus, na nieko nereikia. Kazi kas man pasidare: protas isejo ar kaip tik parejo namo. Bet gal tik laikina g.gif Daugiametese dar i kelis kvietkelius veizeju, neapsisprendziu. Laukiu nušvitimo   umn.gif

Ir man visko reikia... Kol atsivertus paveiksliuką spoksau : reikia reikia reikia... ploja.gif Paskui jau išbraukau, pusė lieka. Bet dar reikia reikia.. Dar po dienos pusę užbraukau, jau kaip ir susitaikau su norais.. Vakar užsakiau iš e-seklos. Minimaliai, bet pagrinde gėliukai. Apie 30 eurų fiiit. O dar keli sklepai laukia, dar dvi sėklų parduotuvės, dar iš Daugiametes norų yra...

Kaip suprasti, kad ta anglė sutaupė? Tai gal procentai užaugo nuo 10 eurų indėlio. biggrin.gif

Meri, tavo kacius kad gražuolis tapo. Taip ir norisi žaisti su tokiu klecku. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 12 vasario 2017 - 14:20
Nu atliko dar iš tų dešimt svaru kažkiek na ji šiaip tai dėl to kad mažiau gamta teršti
Atsakyti
Iš Kaimo http://m.swiatcebul.pl gal šiemet neveiks?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 12, 16:22)

Taigi laukiu išsižiojusi, kada atidarys. Gal užsiatostogavo moteriškė. Šiaip tai siunčia ar ne nuo 15 kovo. Gal sakau, kad po dešimt kartų netaisytų užsakymų, nusprendė nuo kovo pradžios dirbti??
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Čia ne po atominio karo, šie laikai, miesto gėda tokie niekieno apleisti pastatai Juozapavičiaus prospekte, kas nežinot, žiūrėkit.
Papildyta:
ir dar vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Ir aplamai Šančiai užsilikę tarybiniuose metuose. Galima filmus statyti.
Atsakyti
O tai netvarku tu namu?Drauge pirko buta kazkuriam name is tu buvusiu kareiviniu..TAi galvojau visus juos rekonstruoja...GAl dar iki situ eile nedaejo..
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 12, 15:02)
Nu atliko dar iš tų dešimt svaru kažkiek na ji šiaip tai dėl to kad mažiau gamta teršti

Suprantu, kad maziau valgai, maziau tersi? bigsmile.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 12, 16:22)

Mane šis sklepas irgi domina ax.gif
Bet spyna uzsideję, net plyšelio nepalikę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 12 vasario 2017 - 21:18