Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nežinau Luety, čia aš taip samprotauju mirksiukas.gif , o įdomu kieno vaikai gimę pvz uk ir turi i uk pilietybę ir grįžta su tevais į Lietuva tai jau jiems gydymas mokamas? Ar jie gali čia prašytis lt pilietybes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 gegužės 2019 - 15:23
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 13, 14:22)
Nežinau Luety, čia aš taip samprotauju  mirksiukas.gif , o įdomu kieno vaikai gimę pvz uk ir turi i uk pilietybę ir grįžta su tevais į Lietuva tai jau jiems gydymas mokamas? Ar jie gali čia prašytis lt pilietybes?

lIETUVIU VAIKAI GIME UK NEGAUNA JOKIOS PILIETYBES.Jie issiima lietuviska pasa Londone Lietuvos anbasadoje.Kitaip yra,jei vaikas misrioje seimoje gime,apie tai nieko nezinau,bet atrodo,jei tevas is EU,tai tevo pilietybe ir gauna.Suejus vaikui 16 metu,gales rinktis kokia pilietybe nores.
Dabar eina kalbos,kai del brexito mes turim gaut settled statusa,tai visu tevu ,kurie tures ta statusa vaikai gime uk gaus uk pasusBet su tuo nesusiduriau dar.Todel antra pilietybe svarbi del vaiku,kad issaugot saknis.Dar labai svarbu misrioms seimoms,kaip pvz mano dukra istekejus uz prancuzo.Ji gali imt prancuzijos pilietybe,bet privalo pagal Lt istatymus atsisakyt lietuvos,o ji to nenori,tai yra kaip ir pakarta ant to.Del darbu gavimo,del kitu reikalu.Ji net verke siandien,kaip jai buvo svarbu tas istatymas.
Atsakyti
Sapniukai, iš tos tavo nemėgstamos partijos gal 20 pažįstu asmeniškai, yra tekę ar tai dirbti, ar tai mokytis. Ir jie fantastiški žmonės . Ir puikiai suvokiu, kodėl puolami. Aišku, tos intencijos "ne spaudai". Greičiau esmę suvoki kalbant prie kavos puodelio. Tik suprantu, kaip sunku galva pramušti sieną, pastatytą iš milijonų eurų. Esu atstovavusi savo sakyčiau, klasę, VVG. Nebegalėjau, mano teisybės jausmas ir padorumas neleido dėti parašų , tai atsistatydinau. Kiek poliklinikų būtų atremontuota už tuos europinius pinigus, kurie sukrito į gudručių kišenes. Ir viskas pagal įstatymus. doh.gif
Atsakyti
IK, visur yra geru ir ne tokiu geru ax.gif Man neteko ne su vienu gert kavos, ne bendraut.

Kaiminystej turiu, snd. sake, kad nuo tokiu kandidatu ja vemt vercia blink.gif Bet sesuo jos, sunus, marti ir anukas balsavo uz juos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 13 gegužės 2019 - 16:33
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 13, 14:51)
Sapniukai, iš tos tavo nemėgstamos partijos gal 20 pažįstu asmeniškai, yra tekę ar tai dirbti, ar tai mokytis.  Ir jie  fantastiški žmonės . Ir puikiai suvokiu, kodėl puolami. Aišku, tos intencijos "ne spaudai". Greičiau esmę suvoki kalbant prie kavos puodelio. Tik suprantu, kaip sunku galva pramušti sieną, pastatytą iš milijonų eurų. Esu atstovavusi savo sakyčiau, klasę, VVG. Nebegalėjau, mano teisybės jausmas ir padorumas neleido dėti parašų , tai atsistatydinau. Kiek poliklinikų būtų atremontuota už tuos europinius pinigus, kurie sukrito į gudručių kišenes. Ir viskas pagal įstatymus. doh.gif

Pasirasau 100%.
Atsakyti
Laba. Už ką balsavom, tas eina į antrą turą.
Kad man plaučių uždegimas, tai tiksliai. Nuvažiavau į ligoninę, žiūriu prie rentgeno nėra žmonių, tai daviau 10 eu ir peršvietė, ir parašė. Tai gršžusi dar sulaukiau pas šeimos daktarę, išrašė vaistų, davė savaitei biuletenį. Nu galvokim, kad išsikaršinsiu smile.gif O maniškiui dar nežinau, kai peršvietė, nebesutikau daktarės, rytoj sakiau pasiklausk nuo ko gydo smile.gif . Šiandien sakau, tai prisipažink, ar kol aš zyziau, kad kviest greitąją per tas dienas, kažkiek gerėjo, ar tik blogėjo, tai sakė, tik blogėjo. Nu bet užsispyręs, tiesos gi nesako, laukia, kol jau paalsuot nebegali. Nu šiandien geriau, jei reikia, deguonio pakvėpuoja. Gyvensim biggrin.gif
Dėl pilietybės man nepavydu, bet nepatinka klausyt, kaip sako, na mes čia pralauksim, kol Lietuvoj bus geriau, tada gal grįšim. O mes jau tie durneliai mokėsim mokesčius, dirbsim, kursim tą gerą Lietuvą jiems grįžti. Ir šiaip, aš matau, kad žmonės gyvena geriau, bet dejuot tai mokam, neužtenka vis to, ką turim. Nes kažkas turi daugiau. Ai, papolitikavau, bet galiu turėt savo nuomonę
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 05 13, 18:30)
Laba. Už ką balsavom, tas eina į antrą turą.
Kad man plaučių uždegimas, tai tiksliai. Nuvažiavau į ligoninę, žiūriu prie rentgeno nėra žmonių, tai daviau 10 eu ir peršvietė, ir parašė. Tai gršžusi dar sulaukiau pas šeimos daktarę, išrašė vaistų, davė savaitei biuletenį. Nu galvokim, kad išsikaršinsiu smile.gif  O maniškiui dar nežinau, kai peršvietė, nebesutikau daktarės, rytoj sakiau pasiklausk nuo ko gydo smile.gif . Šiandien sakau, tai prisipažink, ar kol aš zyziau, kad kviest greitąją per tas dienas, kažkiek gerėjo, ar tik blogėjo, tai sakė, tik blogėjo. Nu bet užsispyręs, tiesos gi nesako, laukia, kol jau paalsuot nebegali. Nu šiandien geriau, jei reikia, deguonio pakvėpuoja. Gyvensim biggrin.gif
Dėl pilietybės man nepavydu, bet nepatinka klausyt, kaip sako, na mes čia pralauksim, kol Lietuvoj bus geriau, tada gal grįšim. O mes jau tie durneliai mokėsim mokesčius, dirbsim, kursim tą gerą Lietuvą jiems grįžti. Ir šiaip, aš matau, kad žmonės gyvena geriau, bet dejuot tai mokam, neužtenka vis to, ką turim. Nes kažkas turi daugiau. Ai, papolitikavau, bet galiu turėt savo nuomonę

Liniuxxx sveikit,kokia cia kvaraba uzpuole judu.As gryzdama is Prancuzijos buvau taip persalus,kad galvojau krisiu tikrai nuo kokio plauciu uzdegimo,o net herpes neismete ant lupu.O siltnami truputi susilau,vejas pertrauke islindus ir turiu sloga.
Del paryskinto,tai kas nori,nepritampa cia,arba vercia aplinkybes,arba kankina baisus ilgesys,tie gryzta ir nelaukia jokio pagerejimo Lietuvoje.Jauni,kurie cia gimdo vaikus,augina,vaikai ima eit i mokykla,nebenutrauksi,nebekeisi vaikui mokymo sistemos,o ir kalba buna trukdis gryzt,nes isiurbia aplinka,kaip tu bekovotum su tuo.Tai tie tikrai negrys,per tiek metu ileis saknis pilnai.Cia tik erzelis,kad grys,kai LT pageres,o ir pageres gal po 100m,jei rusai neokupuos vel,nes sie rinkimai parode koks liaudies samoningumas.Renka sau sisteminius,graziai rfeklamuojamus,kaip prasta gamini iskisant ,o visi maunasi ant to kuolo.Mastymo nebeliko,ypac jaunimo tarpe.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sakykite savo nuomones,įdomu skaityti tikrai. mirksiukas.gif
Truputi palijo......... ax.gif
Atsakyti
sVEIKOS smile.gif

iNGRIDA KUR TAVO NUOMONĖ? smile.gif

Abi pusiau teisios, taip lengviausia nieko nedaryti ir begti iš skestančio laivo, iš kitos puses, ir Luiety teisi, ypač kas su mažais vaikais, mokyklos ir visa kita nera jau taip paprasta, ne visi ga;li kaip Beata iš Londono i lt su dviem vaikais sugrįžti, bet ten ir kita situacija realiai ji dirbo visa laiką cia

bet velgi pasižiuriu i tuos kurie ne su visam išvažiave, na padirba grįžta į šeima ir vel atgal, gyvena taip kaip ir tie kurie dirba čia vardan tos lietuvos biggrin.gif, kažkokiu ypatingu turtu nepasižymi, tik tas posakis "as čia nevergausiu" o ten skuta žvynus žuvims ir jaučias karalius bigsmile.gif , o dar kita kategorija kurie grižę trali vali ir vel vos ne tuščiomis kišenemis atgal prie tu pačiu žvynu skutimo, nes kaipgi čia nepasirodysi prieš vietinius kaimiečius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 gegužės 2019 - 07:14
Lyžuka,viską parašei ką galvoju. 4u.gif 4u.gif
Tavo rajone rado tris baravykus. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 gegužės 2019 - 07:27
oje čia dabar rado? Rašo turbut kažkur apie tai?

Ir vsiškai Luety neteis, kad jaunimas nemasto...nereikia spresti apie tai iš tolimos varpines, na bent maniškiai ir kiek žinau povz bendradarbiu, kaimynu vaikų tikrai yra apsišvietę politiškai kur kas labiau už ta kuris ant pensijos ribos mirksiukas.gif
Atsakyti
a jau radau apie tuos grybus, komentatoriai mano, kad ten lepšiai, nors man pagal nuotraukas tai tikri baravykai mirksiukas.gif
Atsakyti