Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Niu ką, maniškis sėkmingai su greitąja išvežtas į ligoninę. Kažkaip reik atlaikyti dabar man visą frontą. Va čia būtų gerai pačiai vairuot, o tai teks trankytis su autobusais. Turbūt abiejų pusių plaučių uždegimas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukal
Labas rytas.
O dieve,Liniuk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liniuk, laikykis....ar pablogejo dar ar jau patys nusprendete ilgiau namuose netempti?

Na kaip kas balsavote jūsų kandidtatams pavyko? Keista kad referendumams skirtingi reikalavimai yra unsure.gif ir koks skirtumas, kad įvyko, vistiek balsai kaip ir negaliojantys

Sveikos smile.gif

abi dienas, kaip karlsonas su tuo amžinu varikliuku laksčiau, pačiai keista iš kur tiek energijos mirksiukas.gif

turejau auskareliu ir tu baltu ir tu visa vasara žydinčiu, nežinau kodel bet jie taip stipriai pavasarį apšaldavo nuo menkiausio šalstesnio vejo gusio, kad galu gale nusibaige su visam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 gegužės 2019 - 07:09
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 05 12, 19:45)
Niu ką, maniškis sėkmingai su greitąja išvežtas į ligoninę. Kažkaip reik atlaikyti dabar man visą frontą. Va čia būtų gerai pačiai vairuot, o tai teks trankytis su autobusais. Turbūt abiejų pusių plaučių uždegimas.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 13, 06:05)
Liniuk, laikykis....ar pablogejo dar ar jau patys nusprendete ilgiau namuose netempti?

Na kaip kas balsavote jūsų kandidtatams pavyko? Keista kad referendumams skirtingi reikalavimai yra  unsure.gif ir koks skirtumas, kad įvyko, vistiek balsai kaip ir negaliojantys

Sveikos smile.gif

abi dienas, kaip karlsonas su tuo amžinu varikliuku laksčiau, pačiai keista iš kur tiek energijos  mirksiukas.gif

turejau auskareliu ir tu baltu ir tu visa vasara žydinčiu, nežinau kodel bet jie taip stipriai pavasarį apšaldavo nuo menkiausio šalstesnio vejo gusio, kad galu gale nusibaige su visam

Liniuxxxxx,OMG,laikykites,sveikit! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lyzuka,prasom placiau apsviest apie referenduma,kodel negaliojantis??Nieko negirdejau.
Atsakyti
Labas

Liniuxxx, nuo plauciu uzdegimo dabar masiskai nemirstoma, tik kartais. Viskas bus gerai 4u.gif

Lyzuka, del dvigubos pilietybes truputi liudna, kad neuzteko balsavusiu skaiciaus.
O kaip tau kandidatai i prezidentus?
Atsakyti
Del referendumu labai liudana,bet kad zmones nenoretu sumazint seimo nariu skaiciaus,tai jau man cia nesuprantama visai,kas darosi su zmonemis.
Atsakyti
Luety buvo du referendumai kaip ir žinai del pilietybes ir seimunu skaičiaus, kad butų įvykes, reikia, kad dalyvautų > puse visu rinkejų, ir kad klausimas referendumo būtų priimtas taip pat puse arba daugiau visu lt rinkeju turi pasisakyti už ( čia del pilietybes, del nariu mazesnis procentas) , tai va už pilietybe tai dar balsavo 52 proc tai kaip ir procentais rinkeju užtenka ir skaitosi ivykes, bet aišku dalis sugadino, dalis buvo prieš ir jau reikiamu 50 proc balsu už nesurinko, o del seimo nariu mažini o tai aplamai tik 47 proc. balsavo, tas net nesiskaito įvykes ir jo balsai nieko nereiškia

o tai gavosi ir delto , kad už pilietybę ir narius biuleteniai atskiri, dalis rinkeju, kad ir atejo balsuot neėmė vieno ju arba abiejų, dar prieš rinkimus labai ragino žmones eit rinkt prezidento ir lyg netyčia užsimindavo, kad gali kas nenori neimt referendumu biuleteniu, sakičiau net balsavimo komisijos klausdavo žmoniu, tai vataip ir nubyrejo tiek keli proc..

nu nežinau ar aiškiai surašiau, man tai aišku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 gegužės 2019 - 10:50
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 13, 09:36)
Luety buvo du referendumai kaip ir žinai del pilietybes ir seimunu skaičiaus, kad butų įvykes, reikia, kad dalyvautų > puse visu rinkejų, ir kad klausimas referendumo būtų priimtas taip pat puse arba daugiau visu lt rinkeju turi pasisakyti už ( čia del pilietybes, del nariu mazesnis procentas) , tai va už pilietybe tai dar balsavo 52 proc tai kaip ir procentais rinkeju užtenka ir skaitosi ivykes, bet aišku dalis sugadino, dalis buvo prieš ir jau reikiamu 50 proc balsu už  nesurinko, o del seimo nariu mažini o tai aplamai tik 47 proc. balsavo, tas net nesiskaito įvykes ir jo balsai nieko nereiškia

o tai gavosi ir delto , kad už pilietybę ir narius biuleteniai atskiri, dalis rinkeju, kad ir atejo balsuot neėmė vieno ju arba abiejų, dar prieš rinkimus labai ragino žmones eit rinkt prezidento ir lyg netyčia užsimindavo, kad gali kas nenori neimt referendumu biuleteniu, sakičiau net balsavimo komisijos klausdavo žmoniu, tai vataip ir nubyrejo tiek keli proc..

nu nežinau ar aiškiai surašiau, man tai aišku smile.gif

Aciu,Lyzuka,jau spejau issiaiskint ir pati,perbegau visus dienrascius ir supratau.
Liudnuma.
Nu dar del dvigubos pilietybes galiu suprast vyresnius zmones,jiems sunku tai isisamonint,bet del seimo nariu skaiciaus sumazinimo,kad neivykom,kad zmones to nenorejo,tai man cia nesuprantama visai.O dejuoja visi baisiausiai,kad dykaduoniu ten daug sedi,o kad sumazint,nereikia balsuot.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Luety del seimo nariu tai irgi ėjo tokia propoganda, kad sumazinus juos greičiau susidarys visokios ten grupuotes ir tas tik kelia kokiai nors vienai jėgai biggrin.gif mus vcaldyti smile.gif...nežinau kiek čia tiesos, beto dabartinis skaičius lt gyventojams kainuoja po 1 ct per menesi, nu žodžiu supraskit kad kaip ir už dyka ir mes to nepajuntme, plius sumažinus narius gali privisti daugiau padejeju ir pan persono tarpstančiu iš musu pinigu ir nieko neveikianciu mirksiukas.gif

o del pilietybes manau užpavydejo pensiju dvigubu dauguma tongue.gif
Atsakyti
Deja, mano kandidatas nepraėjo. O buvo daug gerų minčių pas jį. Ir dar realybėje būtų nesunkiai įgyvendinti.
Referendumai tai aplamai nesąmoningai suformuluoti klausimai. Teisine kalba. Todėl manau, kad daug bobulių nesuprato , kaip balsuoti. Net mano panelė vieną klausimą ne taip suprato.
O dėl užsienio pensijos, taigi lietuviškos negaus, jeigu gyvenimą tenai pradirbęs.

Dėl seimo narių mažinimo, tai valstiečiai vienu iš prioritetų laiko visokių "lesyklų" uždarymą. Merginos, gal jūs nesusiduriate, bet tiesiog baisu, kaip ministerijos aplipę visokiomis VŠĮ. Ko gero , yra net debesims skaičiuoti. Labai geras ėjimas buvo ŽŪM perkelti į Kauną. Nubyrėjo visokie šimtmečiais įsitaisę seni skrabaliai. nevardinsiu pavardėmis, bet kaip pradėjau dirbti, jau jie ten su popierių stirtomis lakstė, ir iki šiol tie patys. O arogancija, o debilumas. doh.gif
Atsakyti
mano kandidatas tai praejo, biggrin.gif

Mano subjektyvia nuomone, Naisiu princo partija i Seima atjojo tik Skvernelio arklio deka. Zalia spalva megstu, bet ne partija. Anos nepernesu.

Luety, lietuviai oi kaip megsta padejuot....
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 13, 10:01)
Luety del seimo nariu tai irgi ėjo tokia propoganda, kad sumazinus juos greičiau susidarys visokios ten grupuotes ir tas tik kelia kokiai nors vienai jėgai biggrin.gif mus vcaldyti smile.gif...nežinau kiek čia tiesos, beto dabartinis skaičius lt gyventojams kainuoja po 1 ct per menesi, nu žodžiu supraskit kad kaip ir už dyka ir mes to nepajuntme, plius sumažinus narius gali privisti daugiau padejeju ir pan persono tarpstančiu iš musu pinigu ir nieko neveikianciu  mirksiukas.gif

o del pilietybes manau užpavydejo pensiju dvigubu dauguma tongue.gif

Dvigubos pensijos yra ir dabar.As LT isdirbus 27 metus,gaunu lietuviska pensija,siuncia mna i LT kortele,o jei noreciau siustu ir i Uk banko saskaita,tik brangiau kainuotu.Kas metai turiu atsiust patvirtinta rasta,kad esu dar gyva.
UK isdirbau 12 metu ir gaunu UK pensija su visomis lengvatomis,kaip sildymas,nemokami vaistai,nemokamas pravaziavimas,ir dar daug daug kitu.UK zino apie mano lietuviska pensija.Lietuviska,nors uz 27 m staza yra mazesne,nei angliska uz 12 metu.Toks paradoksas.Kokios dar gali but dvigubos pensijos?
Atsakyti