Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 05 11, 21:10)
Dieve,Liniuk,laikykitės abu susigriebę krūvon. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
IK,tik nesakyk,kad pas tave nelyja?Tavo pusėje kokie debesys. blink.gif  blink.gif  blink.gif Marti prie lauktuvių parvežė kalendros sėklų,nes mažasis labai po tugus nevaikščiojo,viešbutyje pragulėjo,tai marčios dovaną reiks panaudoti,pasėti.Ko gero reiks į dėžutę dar sėti. ax.gif

Kokią dar dėžutę. Sėk į lauką, tik nepamiršk laiku nusirinkti. Pribyrės sėklų , turėsi piktžolę ilgiems metams. mes gal prieš 20 virš metų auginome vieną lauką sėklai. Tame lauke kaip ir apsinaikinome, bet su prie plūgo prikibusiomis žemėmis persinešė į kelis kitus laukus. Pernai bulvėse gal 10 arų plotas jau buvo užėjęs unsure.gif

Lijo pas mane vakar. Tik menkutė rasa. cray.gif

Liniukai, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Sergantiems, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 12 gegužės 2019 - 09:11
Labas

liniuxxam greiciau pasveikti 4u.gif

Ingrida, ko ten vezioji peraugusi vaika pas daktarus, i privacias, lg ten ne tie patys medikai dirbtu? Mano vaikis nuo 17 kulniuodavo pas daktarus vienas. Jei noredavau kompanija palaikyt, sakydavo: nedaryk man sarmatos rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
mano sodelio puošmena auskarėlis wub.gif
Atsakyti
adenium kaudeksas wub.gif
alūnės
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 05 12, 10:45)

Ingrida, ko ten vezioji peraugusi vaika pas daktarus, i privacias, lg ten ne tie patys medikai dirbtu? Mano vaikis nuo 17 kulniuodavo pas daktarus vienas. Jei noredavau kompanija palaikyt, sakydavo: nedaryk man sarmatos rolleyes.gif

Sapniuk,a tu matei kokia vakar diena buvo?iŠEIGINĖ,vienintelis valdiškas budintis gydyojas buvo ir tas dar tyčiojasi.Už tai dėkoju dievui,kad yra ligoninės priimamasis. ax.gif O ir prisirašęs Vilniuje,tai kur eiti,kai susergi? bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir blogai vakar gydytoja patarė dar negerti antibiotikų,lai organizmas pats kovoja,šiandien vėl prastai.Kaip nukauti tą bakteriją? blink.gif blink.gif
Luety,girdėjai lenkai paleido naujus reisus,du kartus per dieną Vilnius-Londonas.Dičkis kitą savaitgalį parskrenda su mačia.Iki mūsų ir nedavažiuos,susitiksime visi sostinėje.Ir aeruostas visai netoli dabar,sūnus sakė nuo ofiso 40 minučių kelio,marčiai nuo namų 1.10,ti penktadienį ,tiesiai po darbo ir parskrenda. mirksiukas.gif Man už tai Londonas atrodo ranka pasiekima,nei Amerika. ax.gif
Užvažiavome balsuoti,eilė kaip prie duonos,pavakary reiks nueiti. ax.gif
Meri-gražu.Čia auskarėlių tokie lapai?Mamai labai patnka jie,pas mane išnyko. ax.gif
Atsakyti
4u.gif

grazu pas tave Meri
Atsakyti
Turiu ir baltus auskarėlius, tik pernai perkėliau, tai sunkiai atsigauna. Man patinka augalai su įdomiais lapais. Katė dar peršoka tą krūmelį, bet vieną kartą, kai vysis drugelį, užsimirš ir nulauš bešokinėdama. Ką darysi. kitąmet vėl ataugs. Katei palikti takai urvams kasti. Išsikasa duobę ir guli joje, o aš nerimstu, kad greičiau namo.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 05 12, 11:59)
Sapniuk,a tu matei kokia vakar diena buvo?iŠEIGINĖ,vienintelis valdiškas budintis gydyojas buvo ir tas dar tyčiojasi.Už tai dėkoju dievui,kad yra ligoninės priimamasis. ax.gif O ir prisirašęs Vilniuje,tai kur eiti,kai susergi? bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ir blogai vakar gydytoja patarė dar negerti  antibiotikų,lai organizmas pats kovoja,šiandien vėl prastai.Kaip nukauti tą bakteriją? blink.gif  blink.gif
Luety,girdėjai lenkai paleido naujus reisus,du kartus per dieną Vilnius-Londonas.Dičkis kitą savaitgalį parskrenda su mačia.Iki mūsų ir nedavažiuos,susitiksime visi sostinėje.Ir aeruostas visai netoli dabar,sūnus sakė nuo ofiso 40 minučių kelio,marčiai nuo namų 1.10,ti penktadienį ,tiesiai po darbo ir parskrenda. mirksiukas.gif Man už tai Londonas atrodo ranka pasiekima,nei Amerika. ax.gif
Užvažiavome balsuoti,eilė kaip prie duonos,pavakary reiks nueiti. ax.gif
Meri-gražu.Čia auskarėlių tokie lapai?Mamai labai patnka jie,pas mane išnyko. ax.gif

Labos,

man labiau tiktu,kad skristu is Gatwick aerouosto i Kauna.Nesvarbu kokios avialinijos.Gatwick'as mums tik valanda kelio,o Kaune visos gimines gyvena.
Tavo sunui reiktu daryt paseli,koks antibiotikas uzmusa ta bacila,o tai gali ir galus atiduot beeksperimentuodamas.Gal auksinis stafilokokas pas ju ilindo?Tas beveik nepasiduoda gydymui.
Mes auskarelius vadinam fukcijomis.
O lapai man atrodo lyg azoto truktu,as nesu macius tokiu lapu pas fiukcijas-auskarelius.
Grazu,Merii,daug zalumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 gegužės 2019 - 14:01
Luety, o tai kaip tikras fuksijas vadinate ? blink.gif Keistuoliai tie anglai.
Su tuo auskarėliu viskas gerai. Geltonlapė forma. Man reikėtų to, kur beveik visą vasarą žydi
https://www.google.l...f=1557667874882

Meri, na tavo kaudeksas tai man kudlotas mintis sukėlė. biggrin.gif
Atsakyti
Jo jo, auskarėlis tokios rūšies, lapai iš tolo šviečia biggrin.gif
Iš tavo siūstų augalų, Iš Kaimuko, pentinis išliko. Kitką bandžiau atsėti, bet nepasidavė, nors ką gali žinoti, gal dar pasimatys. Daugiau augalų kaip ir nenumačius sodinti, išskyrus minėta vanile fraise, bet dar ją reikia užtikti. Ai, dar vieną vijoklį atneš į darbą, žydi morkavai, pavadinimas užkritęs. Paleisiu ant tvoros.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 12, 14:32)
Luety, o tai kaip tikras fuksijas vadinate ? blink.gif Keistuoliai tie anglai.
Su tuo auskarėliu viskas gerai. Geltonlapė forma. Man reikėtų to, kur beveik visą vasarą žydi

Meri, na tavo kaudeksas tai man kudlotas mintis sukėlė.  biggrin.gif

Labai atsiprasau.Po jusu posto perziurejau paveiksliukus,auskareliai skiriasi nuo fuksijoa,cia mano kalida.Paziurejau ne atidziai,prasau atleidimo,. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti