Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ir emigruosi Ingirda su visam, palikus mus ir miškus, uogas ir grybus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2019 - 07:30
Va vienos gražiausiu šio sezono tulpiu

https://scontent.fvn...amp;oe=5D6D4215

žiuriu taisykle tokia: 3 metus pažydejo ir iškast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 09, 07:32)

žiuriu taisykle tokia: 3 metus pažydejo ir iškast  mirksiukas.gif

Labas rytas,

Lyzuka,man rtos ruzavos,kaip jurginu galvos,labai grazios tavo tulpes.Sitos irgi,del formos,bet ne del spalvos,bet,gal,kai aplink mazai dar spalvu ir balta grazu?
Ingrida,saunuole,namu darbus darysi naktimis,jei tik noresi ismokt.Niekada nezinai,kas taves laukia gyvenime.Niekada nebuciau pagalvojus,pasvajojus ar kitaip i minti ateje butu,kad sulaukus 50 metu emigruosiu.Niekada.O anglu kalbos tobulas zinojimas but sutaupes man laika,ir atidares tais laikais daug duru.Kalbas moket gerai.Noreciau prancuzu dar ismokt,bet jau taip nelenda i galva,kad baisu.Mokausi pati pagal kompo programeles nemokamas,bet sunku labai tokiam amziuje man.
Atsakyti
Luety,

tie raudoni ruoželiai yra topas biggrin.gif, ir plius ne grynai balta, o žalsva žiedo spalva, nors gal nuotraukoje to nesimato

vartotojo įkelta nuotrauka

va čia jau iš pardavejo puslapio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2019 - 09:39
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 09, 08:32)

žiuriu taisykle tokia: 3 metus pažydejo ir iškast  mirksiukas.gif

Va šita mano skonio. wub.gif Mėgstu visokias taškuotas šlakuotas. Ir dar pilnavidures.

Ingrida niekur neemigruos. Daugelyje užsienio šalių negalima rinkti grybų anei uogų miškuose. Jai tai būtų peilis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 09, 10:37)

Ingrida niekur neemigruos. Daugelyje užsienio šalių negalima rinkti grybų anei uogų miškuose. Jai tai būtų peilis.  biggrin.gif

tada klausimas kam ta kalba miškuose? bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi su anūkais pabazarinti. Jeigu du vaikai užsienyje, tai ir trečioji kada išlėks. Nebent Ingridos pyragai sustabdytų.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 09, 10:53)
tada klausimas kam ta kalba miškuose?  bigsmile.gif

gyvatem baidyt rolleyes.gif

siaip kalbu mokmasis gera profilaktine priemone pries alshaimerius, arba zoles rukymas.....

Labas

sukultyvavo zeme, nu ankstyvuskazkaip ji ten man sumazejus ax.gif Vyrui sakau: cia tik bulves tilps.....Ryt jas ir sodinsim. Dar turiu 7 kinietiskus kopustus ir 8 ankstyvus, sraigem sert.
Atsakyti
Lyzuka, o tai ne kasmet reikia tulpes kast?
Man tai įdomiai, čia vienais metais tokių įdomių nematytų olandiškų prisipirkau r neišdygo, kad jas kur.
Iš Kaimuko, daugiametės yra pigu. Tik dar vis sodinu belikur, nes neturiu supratimo kaip atrodys. Tinkamai suriktavus, gausis neblogai. Nepamirškit, kad katyės urvams reik vietos palikt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O Sapniuk,dar lieka variantas-žolė. mirksiukas.gif
Na žinote kai už pinigus ir mokslas kitoks.Nesakau ir už dyką gerai buvo,bet jau per didelė grupė.Dabar keturiese,vos ne individualiai dirbame.Nusipirkome vadovėlį,kur nutrynus kodą,daug užduočių kompe,dar kompaktas su video ir vadovėlis storokas.Tik aš verkiau kada iš jo mokysiuos,mane kolegė nuramino žiemą galėsi. ax.gif Duičkis jau pasakė praktika bus pas juos.O gal ir į Ameriką kas pakvies? ax.gif Anūkų jau nebesitikiu. ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakariniai pasisedėjimai prie filmų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 gegužės 2019 - 06:29
QUOTE(Merii @ 2019 05 09, 21:02)
Lyzuka, o tai ne kasmet reikia tulpes kast?
Man tai įdomiai, čia vienais metais tokių įdomių nematytų olandiškų prisipirkau r neišdygo, kad jas kur.
Iš Kaimuko, daugiametės yra pigu. Tik dar vis sodinu belikur, nes neturiu supratimo kaip atrodys. Tinkamai suriktavus, gausis neblogai. Nepamirškit, kad katyės urvams reik vietos palikt  biggrin.gif

Merri galima ir kasmet, kai tam pašaukimas yra arba neturi ką veikti biggrin.gif

Ingrida nuostabu wub.gif , o del kalbos čia mes tik pajuokavome stipriai tongue.gif, viskas kaip sakoma prie ūkio praverčia smile.gif, po pasauli pakeliausi ir jokioms kelioniu agenturoms nei aciu nepasakysi smile.gif

dar parupo kokio dydzio ta skara ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gegužės 2019 - 07:25
Ingrida, kokia kaina tų kursų. Man vertėtų palankyti. Laisvai kalbu dvejomis slaviškomis kalbomis, dantis sukandus vokiškai. O anglų tik rašytinę moku. doh.gif Praverstų sužinoti , kaip kas tariasi.

Reikia eiti ieškotis kanapių sėklų ieškotis. biggrin.gif
Atsakyti