Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luety tikrai norečiau pas tave apsilankyti ir agurkiukus nuskabyt, tokie man patys skaniausi smile.gif

Sveikos smile.gif

ir pas mus -2 bet pajungiau radijatoriu, galvoju reikejo anksčiau ji nunešti tiek pinigu vejais ant žvakiu paleidau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

neturiu tokios prabangos - radijatoriaus, tai su zvakem zaidziu ir agro plevele. Kaikurie pomidorai tenkinas kibirais ant galvu. Snd. nudengiau ir atsakingai jiems pareiskiau, kad vakare paskutini karta vosiu galvas.

Agurkai labai mano skonio.

Lyzukos tulpiu plantacijos wub.gif

Ciklomena reik i lekstute laistyt.
Atsakyti
Man nepavyko su ciklamenais tai dabar net ir nežaidziu, tas pats kaip su azalija palaikau iki žydi ir ate jai, per šiltas oras matyt jai o kai meta lapus neturiu nei vietos nei noro vel ja atgaivinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi ramiai išmetu tas vienkartines gėles. Kam man reikia per vasarą nežydinčių vazončikų. Daugiau vietos kinrožėms liks.
Ko gero, šiandien braškynui jungsiu laistymą. kiek galima sausrą kentėti.
Atsakyti
Ik gal patart gali ?
Čia domisi viena mano pažistama kaip iš tulpių sėklu išsiauginti jass? AŠ tai tokiomis durnystemis net galvos nenoriu apsikrauti, na betžmogu pajuto poreiki biggrin.gif selekcija užsiimti tongue.gif

beje seklos iš aliexpresso biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 05 07, 19:03)
sveikos 4u.gif

Luety, grožiai ir nuostabus skonis, taip ir suryčiau, ach wub.gif  wub.gif

Lyžukos tulpės visad įspūdingos wub.gif  wub.gif

šalnos šalnos šalnos unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
stiklintam balkone nugeibo bazilikas-įtariu patapo šalčio auka, nors minuso balkone tai net nebuvo....
jaučiu mano ledaunyčioj viskas bus sušalę unsure.gif
ar svogūnai, gavę šalčio būdami žemėj, neiššeis į žyduolius?

gavau ciklameną, kaip jį prisijaukint ir nenumarint? patarkit mirksiukas.gif

Jurgineli,as irgi laukiu nesulaukiu tu keliu dienu,kol truputi bus didesni.Cia mano Dirigentai.Jie neauga dideli ir neperauga.Labai greit auga ir daug buna.Patiko jie man.
Svogunu cibuliukus viengalviu as sodinu gruodzio menesi,o birzelio pradzioj jie jau buna dideli.Bet kazkokdel mano laisku nebeeda muse ta,bridki tokia,kur i serdis laisku isimesdavo?Pasiilgau jau biggrin.gif biggrin.gif
Ciklamena as pasodinau i loveli,o kitus i vazonus,kai perzydejo,vasara jie nugeibsta,o ir kambary ziema nei vasara jiems nepatinka,per silta,Mano zydi lasuke visa ziema,zinoma prie 0 zemiausia tempera pas mus,o vasara paslepiu nuo saules,palieju,kad neisdziutu.Rudeniui saltyn,jie pradeda ;eist lapus ir zydet.Cia skaitosi sodo ,o ne kambarinis augalas,tai ir Lietuvoj atitinkamose salygose zydetu.Kazkur gal balkone,kur nera minuso ziema,ar saltam kambary.Mano mamute,atsimenu,laikydavo saltoje patalpoje ziema,o laistymas budavo,sniego apkrauna vazono zeme.Toks mano patyrimas su ciklamenais.Man sekasi su jais sitamne klimate.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 08, 11:29)
Ik gal patart gali ?
Čia domisi viena mano pažistama kaip iš tulpių sėklu išsiauginti jass? AŠ tai tokiomis durnystemis net galvos nenoriu apsikrauti, na betžmogu pajuto poreiki biggrin.gif selekcija užsiimti  tongue.gif

beje seklos iš aliexpresso biggrin.gif

OMG blink.gif Iš Aliexpreso aplamai ateina visiškai ne sėklos, o kažkokių piktžolių išvalos. Nieko ir šituo atveju nebus. Ta pati veislė, kas paveiksliuke, tikrai nebus. Bus kryžminęsi persikryžminę. Nebent pirko botanines rūšis. Net per stebuklą stratifikavus, šildžius šaldžius ( nežinau tų plonybių) Kažkas išdygs , žiedo reikės laukti ar ne 9-10 metų . Iki to laiko ir noras praeis. Ne veltui lelijinių šeima sėklomis dauginasi rečiau negu dukteriniais svogūnais.
Nors mano lelijos iš sėklų šiemet jau parodys žiedus. Sėta prieš 3 metus.
Atsakyti
Kai pažiūri, gražu tie ciklamenai, azalijos, bet bet bet... vienkartinės gėlės. Turbūt ir bugenvilija bus ax.gif , jau nervina. Neturiu kantrybės, arba auga žydi arba ax.gif
Kažkokių daugiamečių parsinešiau iš turgaus. Pavadinimai negirdėti, tik vieną prisimenu, balta melsvė, bet ar tokių būna? Einu googlint. Jei prigavo, tiek tos, taip man ir reikia durnai. Tipo naujovė biggrin.gif
Ai, šalnos nebuvo, fu fu..
Yra yra balta melsvė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 08 gegužės 2019 - 18:40
Turiu tą baltą. Ar ne White Feather vadinasi. Bet vasaros viduryje švelniai pažaliuoja.
Meri, apsirgai daugiametėmis ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 08, 16:52)
OMG  blink.gif Iš Aliexpreso aplamai ateina visiškai ne sėklos, o kažkokių piktžolių išvalos. Nieko ir šituo atveju nebus.

daug maž tik švelniau tokia nata ir nuteikiau ją biggrin.gif bet sakau vistiek bandyk a vdrug įvyks stebuklas tongue.gif

Sveikos 4u.gif ir vel šalna doh.gif koks čia pas mus ašigalis darosi -2 gaure žiuriu susmukus pilnai atsigaus bet ar žydes nebent velai labai verysad.gif, vakar išsodinau jau katžoles iš daugiameciu gautas, liux visi krumeliai, nesigailiu, kad išsireikalavau, nors iš kitos pusesir juokinga kai savo prekes turi dar išsikovoti kad parduotu:D
Atsakyti
Na tikrai Lyžuka. mirksiukas.gif
Patenkinta buvau baltomis žemuogėmis keletą metų iš aliexpres,pernai nuo sausros baigėsi,lygtais dar vienas krūmelis gaivaliojasi.Bet tikrai buvo didelės uogos. ax.gif
Nuo šiandien dviems mėnesiams pradedu toliau mokytis anglų ,jau už savo pinigus,sūnus sponsoriauja.Tik neįsivaizduoju,kada reiks namų darbus daryti? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti