Sveikutes,
pasirodau,kad dar gyva kol kas.Sianakt gryzau is France,dabojau savite laiko anuke,jiems atostogos po velykines,treciadienis ten buvo nedarbo diena-darbo zmoniu solidarumo diena,tradicija gili revoliucingoj Prancuzijoj,eidami i svecius nesa puokstytes,kuriose yra pakalnuciu komponentas.Tai treciadieni aplankem labai grazia pili,buvom scveciuose pas zento tevus,kazkiek pailsejau nuo namu,nuo rutinos.
Anuke didele 4m,tai nebuvo sunku.
Gryzau,mano sparagines ant palanges i dangu jau lipa,lango nematyt,o cia taip salta.Nors vakar ir Prancuzijoj labai salta,jau toks vejas,leitus,susalau,kaip ledas buvau,dantis ant danties nesuejo,kai laukiau taxi i klelta,kad nuvezt.Taxistas juokesi,ijunge siluma,kad apsilciau.Ko gero uzpuls kokia sloga,jei ne daugiau.Salnu cia nera,sakau,gal tas sparagines bogint i lauka,bet jos nepripratintos prie lauko,kazin kaip gyvens?Gal vezt i siltnami,jis adaras naktimis virsus duru,gal uzsigrudins,tada tik kist i lauka.
IK,sveikatos po operacijos,turbut dieta prirasyta?O man reik bado dietos.Prancuzijoj mirkau vyne,ten joks valgis be jo neapsieina.
Ingrida,kaip vaikis?O mano mama man isgyde angina su rupuze.Buvau gal 14-15m,liepe gert po sauksta konjaku uzpiltos rupuzes,tai neturiu anginos nuo to laiko,o sirgdavau labai daznai.As savo maziems vaikams,kai tik eme sirgt anginomis,tepiau tonziles su rupuziukes uzpilu ir vaikai nebeturi anginu problemu.Operuot nera gerai,ypac berniukams sako,o kaip istiesu,nezinau.Organas duotas ir atlieka kazkokia funkcija,be jo kazkas nevyksta gi,manau.
Siemet man kelioniu metai,uz poros savaiciu i Ispanija skrendam.Nebenoriu keliaut,jau susenau,namai mieliausi,sodas puikiausios atostogos,o visa kita tik siaip sau,bet,kai gryzti,labai smagu namie.