Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 03, 20:39)
Meri, na tas kacius tau aršiau už vaiką. biggrin.gif

tai ir sakau, vaikai užaugo, turi savo gyvenimus, o kas beliko senukams, tik katinai, šuniai. liūdna be gyvūnėlio. Ai dar vakar gavau porciją nagų, belaikant kol iš venos ėmė kraują, perrėžė nosį. taigis, abi kraujavom.
Jau kaip šiandien nebuvo prekybos, dar megzt nieko neturėjau, galvojau padvėsiu iš nuobodulio, nes viską perskaičius, ot, gyvenimas. jau tyngėti tyngėjau.
Rodė naujų siūlų, minkšti, begalo švelnūs, pastelinių spalvų, bet kad megztinių megzt nenoriu, nes nei nešiosiu nei ką, kas kad super duper.
Pasmus šalnos nebuvo, bent nemačiau. Vėsu, bet dar pakenčiamai.
Ai, tiesa, gal pusę valandos per Vytauto prospektą lėkė baikeriai. Net eismas buvo sustabdytas. O jau koks triukšmas. Žmonės mojavo, filmavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 04 gegužės 2019 - 18:41
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente Mamytės.
Eičiau kepti mamai pyrago,anksti gaila kaimynų jungti kombainą.Eisiu pikuoti arbūzų,melionų. ax.gif
Atsakyti
Su Motinos diena visas wub.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas.
Nesveikinsiu. Tegul vaikai sveikina. smile.gif
Dangus laimės pabėrė. Pagaliau lyja
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 05, 10:27)
Labas rytas.
Nesveikinsiu. Tegul vaikai sveikina. smile.gif
Dangus laimės pabėrė. Pagaliau lyja

kokia cia laime lietus. Geris ir grozis saule ir siluma wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

pasirodau,kad dar gyva kol kas.Sianakt gryzau is France,dabojau savite laiko anuke,jiems atostogos po velykines,treciadienis ten buvo nedarbo diena-darbo zmoniu solidarumo diena,tradicija gili revoliucingoj Prancuzijoj,eidami i svecius nesa puokstytes,kuriose yra pakalnuciu komponentas.Tai treciadieni aplankem labai grazia pili,buvom scveciuose pas zento tevus,kazkiek pailsejau nuo namu,nuo rutinos.
Anuke didele 4m,tai nebuvo sunku.
Gryzau,mano sparagines ant palanges i dangu jau lipa,lango nematyt,o cia taip salta.Nors vakar ir Prancuzijoj labai salta,jau toks vejas,leitus,susalau,kaip ledas buvau,dantis ant danties nesuejo,kai laukiau taxi i klelta,kad nuvezt.Taxistas juokesi,ijunge siluma,kad apsilciau.Ko gero uzpuls kokia sloga,jei ne daugiau.Salnu cia nera,sakau,gal tas sparagines bogint i lauka,bet jos nepripratintos prie lauko,kazin kaip gyvens?Gal vezt i siltnami,jis adaras naktimis virsus duru,gal uzsigrudins,tada tik kist i lauka.
IK,sveikatos po operacijos,turbut dieta prirasyta?O man reik bado dietos.Prancuzijoj mirkau vyne,ten joks valgis be jo neapsieina. bigsmile.gif bigsmile.gif
Ingrida,kaip vaikis?O mano mama man isgyde angina su rupuze.Buvau gal 14-15m,liepe gert po sauksta konjaku uzpiltos rupuzes,tai neturiu anginos nuo to laiko,o sirgdavau labai daznai.As savo maziems vaikams,kai tik eme sirgt anginomis,tepiau tonziles su rupuziukes uzpilu ir vaikai nebeturi anginu problemu.Operuot nera gerai,ypac berniukams sako,o kaip istiesu,nezinau.Organas duotas ir atlieka kazkokia funkcija,be jo kazkas nevyksta gi,manau.
Siemet man kelioniu metai,uz poros savaiciu i Ispanija skrendam.Nebenoriu keliaut,jau susenau,namai mieliausi,sodas puikiausios atostogos,o visa kita tik siaip sau,bet,kai gryzti,labai smagu namie.
Atsakyti
Ačiū Luety.Sakysiu apie tavo vaistus.Nors ar tikės?Persimetėme ryte kelius žodžius.Kaip tas imuninetas bus stiprus?sAKĖ PARĄ NEMIEGOJO,TEN PASIKEITĖ LAIKAS,O MATYT DAR turi RŪPEŠČIŲ?tIK MAN NESAKO.Ir leksotonilio nepasiėmė.Kažkada davėme kelias tebletes,labai gerai būtų dabar. ax.gif O kelionės,gėris.nors mūms irgi namie geriau.Vaikai šaukia,ko nekeliaujame,tai kad jau nebe tas amžius. bigsmile.gif Dičkis vakar rašė atvykite,bilietus nuperku pas juos,nu taip o kas pomidorus susodins? mirksiukas.gif
Šalta labai ,kapuose buvome tai surizikavau palikau vazoną su gėlėmis.O kas pirko iš manęs lobelijų,sakė nesodins dar į kapus,bijo nušalimo. ax.gif
Mano velniamedis nebe atsigaus matosi. bigsmile.gif Ir vynuogė įdomi tokia po šalnos. bigsmile.gif
Dar skubiai pyniau vainiką,tai rankas nušąlau. blink.gif blink.gif Nuvežiau į gėlių parduotuvę ant pietų,sausakimša žmonių,visi tik gėles perka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Luety. Dietinuosi po truputį.
Nu rupūžės trauktinės tai negerčiau nė už ką. blink.gif
Noriu į Prancūziją. Sėdėti kavinukėje kur nors Normandijoje ir siurbti Rose de Luar. wub.gif Kaip senai tas buvo...
Pagaliau aplėkiau miestą. Pripirkau žvakių, statysiu sode nakčiai. O ir namie jokių atsargų nebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 05, 12:16)
Ačiū, Luety. Dietinuosi po truputį.
Nu rupūžės trauktinės tai negerčiau nė už ką. blink.gif
Noriu į Prancūziją. Sėdėti kavinukėje kur nors Normandijoje ir siurbti Rose de Luar. wub.gif  Kaip senai tas buvo...
Pagaliau aplėkiau miestą. Pripirkau žvakių, statysiu sode nakčiai. O ir namie jokių atsargų nebebuvo.

As i Prancuzija galeciau vaziuot gyvent,ten jauciuosi nuostabiai,man tinka viskas ir patinka.Maistas daug geresnis nei UK pardese,bet brangesnis.
Normandijoj man salta,noreciau pieciau.
Dukra gyvena ketvirtoje zonoje nuo Paryziaus.
Rupuzes trauktine gerai gert su konjaku,nesimato spalvos pokyciu ir nera jokuio skonio kitokio,kaip konjakas.Idedi rupuze i stiklaini su vandenuku,ji ten pakakoja,nusiplauna kojas,tada pervarai i svaru stiklaini,apsidengi ji,kad nematytum rupuzioko,uzdengi marle,ir pili ant jos po arbatini sauksteli konjako su pertraukom,kad ji issvirkstu kuo daugiau nuodu.Kai ji jau nebejuda,supili likusi konjaka ir isitikinus,kad jni jau mirus,isimi ja is konjako ir palaidoji.Konjaka palaikai savaite laiko saldytune,po to geri.Gali skalaut gerkle ,gali tept.Padeda atopinem ir kt.egzemom gydyt.Girdejau,kad ir psoriaziui gerai,kai kas issigyde su ja.Mama man nesake,kad rupuziokas detas buvo,liepe gert,sake vaistai nuo anginos.Kitaip kazin ar buciau prarijus,jauna buvau labai opi viskam,jei valgant namines vistos kulsele rasdavau kraujagysle,ar kokia gyslele,puldavau ziaukciodama i tualeta,o dabar pasenejau,tai nemegstu tik kreveciu.O prancuzai jas dievina ir uosviai zento dare barbekiu su krevetem ir scalopais.Tuos dar nieko,bet jau krevetes,nu aciu,man gryni dzikai.Sorry,jei kas valgote bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Isveziau savo sparagines ir zukinijas i soda i siltnami,ispinceravau pomidoruu pasakes,ryt reikia varyt rist pomidoru,ankstyvieji jau tuoj guls ant sono,o ir agurkus reik rist,jau mazu agurkrliu turi du daigai,reiks pasiziuret kokios vaisles taip anksti.Radau siltnamy 4 braskes raudonas,smagui.Va cia tai kurortas man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 gegužės 2019 - 13:56
nu sakyc ziauroka rupuzes antpilelio paruosimo technologija. blink.gif
Atsakyti
Vėsu lauke, išlindau, maišą kompostinės žemės išdrabsčiau ir atgal su kate. Vyras klausia, gal pakurti židinį ax.gif
Gręžia, pagaliau stiklinę lentynėlę pritvirtins po spintele, o tai vis atsikalbinėjo.
Taip gražiai jūs apie Paryžių wub.gif , bet savo kaimuke geriausia. Niekur netraukia. Nori vien miego, daug miego ir tylumos, kurią galiu rasti tik čia, savo namuos. Gera aura smile.gif
Atsakyti
O kur tą rupūžę gauti??????? mirksiukas.gif Prie vandens ieškoti?Nieko nebijau bet varlių bijau,o čia dar rupūžė. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Jos man tokios karpuotos,fui. ax.gif Gyvačių tiek nebijau,nei kad varlė ant kojos užšoktų. blink.gif blink.gif
Atsakyti