Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

bna jei jau tikrai tie -5 -7 ruošis buti temsiu radiatoriu elektrini , o visa kita gaila aišku betgi visko nepridangstysi
Atsakyti
Tai ką Vilnius gauna lietaus?Pas mus nei lašo. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau raudoną viendienę, kažkokią karalienę ... lia lia, neįsiminiau bigsmile.gif jau prekiauja daugiametėmis stoties turguje tokia moteriškutė, ji su savo augaliukais ir mugėse prekiauja, tai kiek pas ją visokių įdomybių, bet kainos jau vos ne dvigubos kaip pernai.
Liniuk, ir aš noriu šluotelinės hortenzijos vanile fraich ar pnš vadinasi. Mačiau gyvai, grožių grožis. Ir ji gal taip nesiplečia į šonus.
Negązdinkit su šalčiais, gėles vėl namo susinešiau, net išsigandusį savo pomidorą, ko jam ten šalti. lai tupi namie pakabintas.
Psio, varom skiepyti panelytę, jei bus geras testas, suprantama.
Atsakyti
koks dar testas? blink.gif veterinarai jau net taip uzsidirbineja? Kiek skiepijau savo katinus, ne vienoj klinikoj jokiu testu nedare. Na pas jus ten Kaune gal kiti vejai pucia, nes drauges mopse vis ten apsilanko, pas veterinarus, tai draugyte sako: vizitas ir puse algos palieku.

Apklosciau siltnamy augaliukus kuo tik turejau: agro, plevele, cecholais net miegmaisiu. Uzdegiau dvi zvakes, gal uzteks ir nenusals.
Atsakyti
Jau po skiepų. Vos išlaikiau kokia stipri. Testas ar nėra viruso nešiotoja, ėmė kraują iš venos, penkiolika eurų. Už viską palikau keturiasdešimt. Skiepas tik metams veiksmingas. Paskui kartojimas. Tik nuo kačių živ trims metams galioja. Baimės akys didelės, o tai kainuoja. Jei ji mirtų, neištverčiau.
Atsakyti
Uždangsčiau vynuoges su agro , ir su skudurais. Dar gėles po vazonais kibirais sukišau. Kas jau liko, tai liko. Per dideli plotai uždengti. Šiltnamyje pomidorai po keturguba agro, arbūzai melionai po pledu. Gal kaip nors ištemps. Kopūstų daigai šiltnamyje liko nedengti, tegul pratinasi. O ir lauke ne visiems agro užteko. MB atsisakė važiuoti, o man dar šią savaitę negalima vairuoti.
Sausa , kaip ir jokio lietaus. 3 mm taip ir liko, tiksliau bus jau išgaravę.

Meri, na tas kacius tau aršiau už vaiką. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mažoji,nepasitarus nupirko draugei mėlyną hortenziją,įkurtuvių proga.Ar ji galės augti vazone?Juk hortenziją reikia išsodinti į žemę?Gal jau tos naujos veislės auga vazone?Nieko nebe suprantu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 gegužės 2019 - 06:25
Labas

ryte

atsikelus puoliau prie duru ziuret ar buvo salna, o ten net sniego radau. I siltnamy dar neisiu ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Prieš porą metų buvau gavusi mėlyną hortenziją. Persodinau į molinį vazoną į hortenzijoms skirtą žemę, nusipirkau hortenzijoms skirtų skystų trąšų. Pirmais metais buvo mėlyna, kitais metais labai gausiai žydėjo rožiniais žiedais, o trečiais metais atsisveikino su manimi dviem gražiais žiedais. Išdžiuvo, tikriausiai dėl to, kad būdavo nepalaistyta, kai išvažiuodavom.
Šiltnamyje nakvojo tepalinis radiatorius ir agro, tikiuosi augalai atlaikė. 4 ryto buvau išėjusi, automobilio langai buvo padengti leduku, 6 val ryto buvo 2 laipsniai šilumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 04 gegužės 2019 - 08:23
Lietaus ketvirtadienį tik pakrapnojo, kaip ir nieko. Nors šalnos nebuvo, bet buvau uždangsčius gerai. Pomidorai tai gerokai paaugę nuo pasodinimo, nors żemė prastoka naujoj vietoj. Na bet su laiku pasigerinsiu.
Atsakyti
Dėl hortenzijų. Merginos, tik nereikia susireikšminti . Visos kambarinės gėlės kažkokiame pasaulio kampelyje auga laisvos. O mes galvojame - va, lauke neišgyvens. Arba : vazone neišgyvens.
Didžialapė hortenzija mūsų platumose iš esmės yra vazoninis augalas. Aišku, jai smagiau lauke dirvoje augti. Galimi trys auginimo būdai :
žiemoti lauke, labai kruopščiai dengiant, statant vos ne šiltnamiuką tam krūmui.
žiemai išsikasti ir parsinešti į rūsį.
auginti vazone, vasarai išnešant į terasą,. balkoną.

Spalva priklauso nuo dirvos rūgštingumo. Šarminėse dirvose paprastai spalva būna rausvų tonų. Jeigu dirvą gerai parūgštinti, dar pridėti ko nors iš aliuminio druskų , pvz alūno, spalva bus mėlyna. Dabar yra veislių, kurios jau nelabai reaguoja į dirvos rūgštingumą ir išlieka tokios pačios spalvos.

Šalna buvo. Įtariu, iki kokių -3. Apie antrą nakties dar kėliausi žiūrėti, mano meteorologinės stotelės pultelis rodė -1,7 . It tai 2 m aukštyje, palei žemę šalčiau būna. Apšalo magnolijoas žiedai , kelios gėlikės palei gyvatvorę. O sode be jokios žalos, šiltnamyje taip pat. Mano kopūstai lauko daigynuose irgi gyvi.
Atsakyti
Cha velniamedžio viršūnės nulinkę nuo šalnos ir avietės remontantinės šiek tiek gavo. ax.gif Daugiau viskas okey. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti