Sapniuk,mojavau mojavau pro Kupiškį važiuodama. Tokią kelionę aptūrėjome.
Važiavome į Rokiškį ,pakeliui sugalvojome aplankyti mb sesers sklypą Žaliosios girioje,nes ir ji pati važiavo. Pačioje girios širdyje.O kaip kertami miškai ,tada netikėtai davažiavome Vabalninką,pro jį Anatašavą,kur aš jaunystėje dirbau ir Kupiškį pasiekėme.Ekskursijoje moteris gyrė Kupiškio marios kaip sutvarkytos,kiek augalų prisodinta saloje.Na ir važiavome apžiūrėti. Kupiškis tikrai,kad tvarkomas. O jau tada ir Rokiškį pasiekėme.
IK,na tu ir greita.
Atkrito mano bernužėlis,važaiavo pas budintį gydytoją,pasakė kad vakar šeimos gydytoja išrašė ne tokius antibiotikus,bekalbant su manimi paskambino iš poliklinikos,jau važiuojant namo,kad grįžtų dar vaistų išrašė,va čia atsakingai dirba.Sakiau bėk iš tokios šeimos gydytojos. O rytoj skrydis,nežinau kaip jis ištvers 12 valandų?
Ingrida, ačiū už gerus norus. Tik tavo skanumynų uždrausta valgyti.
Berniokas pasveiks. Tik svarbu, kad antibiotikų patikroje neatimtų.
Berniokas pasveiks. Tik svarbu, kad antibiotikų patikroje neatimtų.
Labas rytas.
Sveikos
tai išsimeldėte lietaus? O aš purkštuku užsipirkau laistymui visokiu
Matau čia ir sirgusiu ir pasveikusių jau yra :)Tai sveikatos ir kad ligos negrįžtų
tai išsimeldėte lietaus? O aš purkštuku užsipirkau laistymui visokiu
Matau čia ir sirgusiu ir pasveikusių jau yra :)Tai sveikatos ir kad ligos negrįžtų
beje ar šiemet kuri siuntetes iš daugiametes.lt, balandžio 3 nusiunčiau užsakyma iki šiol nieko... o rašo, kad per 14 kd išsiunčia
Peržegnojau tas daugiametes.lt. Vieną kartą siunčiausi, pusės norų neįdėjo. Dar iš tų kai kurie augalai tokie pavargę. Kitą kartą aplamai nesiteikė į užsakymą reaguoti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 05 02, 09:33)
Peržegnojau tas daugiametes.lt. Vieną kartą siunčiausi, pusės norų neįdėjo. Dar iš tų kai kurie augalai tokie pavargę. Kitą kartą aplamai nesiteikė į užsakymą reaguoti.
na aš jau pora kartų rašiau jiems el. paštu o šiandien ryte iš vis griežtai... norejau to rozane ir tokiu katžoliu, bet čia bus mano paskutinis užsakymas manau, dar pavasarį hortenzijas siunčiaus iš tokio parko.lt, labai panašu, kad čia ta pati chebra, bet atsiunte labai greit, vienos neturejo, tai tuoj parašė kas ir kaip, o pernai saulaines iš daugiamačiu siunčiaus tai ko neturejo kitu privare...
Tai arklius kažkas augina kad to meslo per akis?Pas mus jau bet kokio mešlo gaut deficitas
O aš atradau, kur galima internetu nusipirkti arklių mėšlo komposto, žodžiu super! Pasidalinu: http://komposta.lt/produktai/
Ingrida, as visada sakiau, kad Kupiskis grazus ir gerai tvarkomas. Siuo metu jis pertvarkomas taip, kad apkasaii israusti vos ne pusej miesto. Bet sutvarkys ir bus dar graziau O marios tai grozis ir geris, saloj nesuskaiciuojami kiekiai ir rusys augalu, o kokie saulelydziai.
Jei vaziavai pagrindine gatve ir matei musu remontuojama miesto aikste, tai as gvenu kitoj pusej aikstes.
Labas
Jei vaziavai pagrindine gatve ir matei musu remontuojama miesto aikste, tai as gvenu kitoj pusej aikstes.
Labas
labas
Kaimietukei sveikatos
Ingridos bernužėliui taip pat man trejų išoperavo anginą, nes baisiai pūlingos būdavo ir niekaip rodos nerado. Bet jau suaugus tikrinaus, sakė ataugo, tačiau dabar taip baisiai nebebūna. Dičkiui kelis kart buvo su l.aukšta temperatūra, paslikas gulėjo kol antibiotikus kelis išbandė. Vaikų daktarė l.gera buvo, labai vaikus prižiūrėjo.
pargryžau iš savo sacharų šeštadienį į kitas važiuosiu bulbas pasodint reikia
šiandien sodyboj gerą valandą gražiai nulijo, bet kad atlytų reik bent kelių dienų gražaus lietaus.
Pas mus jau tris rytus geros šalnos buvo, serbentų gaila, nes toks gražus žydėjimas.
ir pasiguosiu..... lygioj vietoj tėškiaus, nosį prasiskėliau, po akim du fanarai šviečia...... diedas žvengia, kad nuo vietinių faktiškai nesiskiriu, prie parduotuvės nueisiu ir inpils man gramulką iš gailesčio, už savą priims, ach....
Kaimietukei sveikatos
Ingridos bernužėliui taip pat man trejų išoperavo anginą, nes baisiai pūlingos būdavo ir niekaip rodos nerado. Bet jau suaugus tikrinaus, sakė ataugo, tačiau dabar taip baisiai nebebūna. Dičkiui kelis kart buvo su l.aukšta temperatūra, paslikas gulėjo kol antibiotikus kelis išbandė. Vaikų daktarė l.gera buvo, labai vaikus prižiūrėjo.
pargryžau iš savo sacharų šeštadienį į kitas važiuosiu bulbas pasodint reikia
šiandien sodyboj gerą valandą gražiai nulijo, bet kad atlytų reik bent kelių dienų gražaus lietaus.
Pas mus jau tris rytus geros šalnos buvo, serbentų gaila, nes toks gražus žydėjimas.
ir pasiguosiu..... lygioj vietoj tėškiaus, nosį prasiskėliau, po akim du fanarai šviečia...... diedas žvengia, kad nuo vietinių faktiškai nesiskiriu, prie parduotuvės nueisiu ir inpils man gramulką iš gailesčio, už savą priims, ach....
Gal čia per visa Lietuva eina kokia tvarkymosi manija, aš jau net nebenoriu per mus miesto centrą važiuoti visur iškasineta, eismas viena puse kai kur , eiles prie tu papildomu šviesaforu bile kokios, o kur gatve neiškasineta tai ten šaligatviai išrausta ir viskas vienu metu, pliusdar nuo pernai brokai kai kur taisomi, nes tai to tai ano nepadare ir vel lupa visa gatves dangą iki nulio
Jurginėli, sukurk kokią super duper istoriją, iš kur pas tave fanarai. Ir visiems pasakok.
Sakuk, kad nusikaltėlius gaudei.
Sakuk, kad nusikaltėlius gaudei.