Sveikos
nepasigedot
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 29, 08:01)
Labas rytas
Dar kaip pasigedom
Tylu čia. Matyt, visos vandenį kibiruose į daržus neša .
QUOTE(vasarema @ 2019 04 29, 10:33)
Labas rytas
Dar kaip pasigedom
Dar kaip pasigedom
tai perlies tada irgi negerai bus
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 29, 07:01)
pasigedom, kur prasapus buvai?
As suvazinejau pas daktare, pridaviau tyrimus, pasiemiau siuntimus. Spaudimas kaip kosmonauto.
Su chol. rezultatais ryt taip linksma nebus, bet ne pirmas kartas....
Labas
Labas rytas.
Beveik be miego,o visa diena-ekskursija.
Dabar pasakokite kas susidūrėte su angina? Mažasis vakar grįžo iš Turkijos,pasirodo visą savaitę pragulėjo. Tik man nieko nesakė. Jau taip buvo blogai,kad į viešbutį kvietė gydytoją. Nbeb paklausiau,kiek kainavo.Norėjo,kad padarytų kraujo tyrimą,o tą dieną vaikų diena,šventė ir niekas jokių tyrimų nedaro.Tai nors antibiotikų išrašė 5 dienoms.Šiandien iš ryto pas mūsų gydytojus važiuoja,nes ketvirtadienį į Ameriką skrenda 8 dienoms,reikia išsigydyti.
Aš nesuprantu,mažas toks sveikas augo.Niekuo nesirgo.Dabar ištisai ligos virusinės.Ar su dviračiu važinėdamas prisikvėpavo,ar kad klimatas keičiasi kas mėnesį?Ar valgo nesamones?Aš šaukiu,kad išsioperuotų prieš išvykdami į Ameriką.Nes ten tai jau kainuotų. MB sakė iki 16 žiauriai sirgo pūline angina,išpjovė-pamiršo.Šiaip čia daugiau vaikų liga?
Labutis
Aš anginą išsioperavau būdama 22 metų. Nepasakyčiau, kad daug sirgdavau, bet, kažkaip, pradėjau širdį jausti, patarė anginą išsioperuoti. Kai išpjovė, sakė, kad buvo nematomas pūlinys, kuris galėjo kenkti širdžiai. Nežinau, ar labai gerai padariau, kad išsipjoviau, nes vietoje anginos, peršalus, užkimdavau. Net kelios 25-40 metų kolegės pastaraisiais metais išsioperavo.
Aš anginą išsioperavau būdama 22 metų. Nepasakyčiau, kad daug sirgdavau, bet, kažkaip, pradėjau širdį jausti, patarė anginą išsioperuoti. Kai išpjovė, sakė, kad buvo nematomas pūlinys, kuris galėjo kenkti širdžiai. Nežinau, ar labai gerai padariau, kad išsipjoviau, nes vietoje anginos, peršalus, užkimdavau. Net kelios 25-40 metų kolegės pastaraisiais metais išsioperavo.
Angina - tiesus kelias į širdies gadinimą. man vaikystėje nuolatinė buvo, dar ne pūlinga, bet dažna. Pakenkė širdį, paskui 6 metus rudenį pavasarį leido antibiotikus stabdydami širdies reumatą. O atrodo, ne reumatas buvo, o pakenktas mitralinis vožtuvas. Man gal 10 metų amžiaus išoperavo.
Ingrida, o taviškis visai susiės sveikatą su visais veganizmais. Beje, neužilgo pradės atmintis striginėti . Dirbant protinį darbą reikalingi būtent gyvuliniai riebalai , o ne įmantriausi aliejai.
Kažin, ar operuos pūlingame priepuolyje . Nebijo, kad bus komplikacijos ?
Aš jau po operacijos. Pribadė pilve skylių , akmenų gerą saują ištraukė. Bus lengviau vaikščioti.
Ingrida, o taviškis visai susiės sveikatą su visais veganizmais. Beje, neužilgo pradės atmintis striginėti . Dirbant protinį darbą reikalingi būtent gyvuliniai riebalai , o ne įmantriausi aliejai.
Kažin, ar operuos pūlingame priepuolyje . Nebijo, kad bus komplikacijos ?
Aš jau po operacijos. Pribadė pilve skylių , akmenų gerą saują ištraukė. Bus lengviau vaikščioti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 30, 15:45)
Tu čia iš ligoninės rašai?????
Sakyk kur guli,aplankysime?
Kokių komplikacijų,nuvažiavo ryte pas šeimos gydytoją,padarė kraujo tyrimą,sako nieko čia tau nėra.Matosi,kad buvo uždegimas. Įsakiau keisti šiemos gydytoją,sakė pas ją niekada nebūna žmonių,matosi dėl ko?
Nuostabi ekskursija,laikas pralėkė goveda.Prabangus Sodeliškių dvaras,su visu duonos keliu,muziejais,konferencija,gerais įspūdžiais.
Labas rytas.
Ingrida, kokios ligoninės. Pirmadienį nuvariau į Santaras, per pietus išpjaustė, vakare jau vaikščiojau. Vakar parvykau. Dar labai zylioti negaliu, bet šliaužioju po truputį.
Iš kaimuko, sveikatytės ir neskubėk gyventi, sveikatos nenupirksi, darbai nepabėgs
Aš jau po darbų, visai neblogai surinkau pinigėliių, vertėjo dirbt per šventę. Planavau tvarkytis, bet tyngėjau. Klausiausi radijos, dabar gerai, telefonui pajungiau garsiakalbį, gerai gaudo ir dar stereo. Čia ta kolonėlė, kur už cigarečių pardavimus dovanų gavau.
Ryt savaitės, turėtų būti pelninga diena, prisidės ir nuolatinių pildymai.
D., kaip akys limpa, bet dabar užmigus, ką naktį veikt? Ryt turiu būt ypač darbinga.
Aš jau po darbų, visai neblogai surinkau pinigėliių, vertėjo dirbt per šventę. Planavau tvarkytis, bet tyngėjau. Klausiausi radijos, dabar gerai, telefonui pajungiau garsiakalbį, gerai gaudo ir dar stereo. Čia ta kolonėlė, kur už cigarečių pardavimus dovanų gavau.
Ryt savaitės, turėtų būti pelninga diena, prisidės ir nuolatinių pildymai.
D., kaip akys limpa, bet dabar užmigus, ką naktį veikt? Ryt turiu būt ypač darbinga.
Labas
darbai turi tokia savybe - nepabegt Pradejau braskes ravet, ant agro net priauge visokiu nesamoniu, plesau.
Kaimietuke, sveikatytes tau. Butum Panevezio ligoninej gulejus, butu Ingrida tave skanumynais numaitinus.
darbai turi tokia savybe - nepabegt Pradejau braskes ravet, ant agro net priauge visokiu nesamoniu, plesau.
Kaimietuke, sveikatytes tau. Butum Panevezio ligoninej gulejus, butu Ingrida tave skanumynais numaitinus.