Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jau kookią raganę nutvėriau, trispalvė, vadinasi Clematis Taiga. O ėjau tik maišiuko žemių. Nu blyn, bus fantastiška biggrin.gif
Darbe tai pirkėjai kaip musmerių apsiėdę, vienas kitas, tik miegas pjovė visą dieną. Parėjau, tai kad miegočiau, kur tau.
Geriu šeivamedžio arbatą, sako cukrų mažina kraujyje, bet ar tikrai? Visai ir nieko, tik gaila neužuodžiu.
Atsakyti
Meri,šeivamedžio arbata numeris vienas,peršalus. mirksiukas.gif Cukrų mažina šilkmedžio lapų arbata.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na žinokite priaugau ir aš vėl per velykas. ax.gif
Npadarė mokamo specialaus tyrimio dėl podagro,peršvietus koją panašu į podagrą,bet nepasitvirtino.Už tai pradžią osteoporozės rado.Retėja kaulai,gydytoja klausia ar valgau pieniškus produktus praktiškai-ne.Reiks pamilti pieną.Už tai cholesterolis susitvarkė,cukrus paididėjęs,tai dar tyrimas laukia dėl cukraus su gliukoze. ax.gif Gerai tie tyrimai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

29 d.vaziuoju pas seimos daktare, tai ir siuntimu prirasys.

Vakar buvau pas dantiste, viena danti tvarke is abieju pusiu. Pagulde ton keden 13.30, gryzau namo trecia rolleyes.gif Net sportas pasibaige manes nesulaukes.
Atsakyti
Meri, aš šiandien užbėgau tik kumpio nusipirkti, o kažkaip mašinoje atsirado rododendras blink.gif
Atsakyti
o as, nebuciauperskaicius tavo zinutes pries eidama i maxima, nebuciau atkreipus demesio i vazonus. Prilaistytas rododendras jau kieme....
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 23, 21:24)
Meri,šeivamedžio arbata numeris vienas,peršalus. mirksiukas.gif Cukrų mažina šilkmedžio lapų arbata.

Vakar googlinau, biski ne į tema žolininkė pardavė, bet sueis nuo peršalimų. Bandysiu šilkmedžio lapų gaut.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 24, 12:00)
Meri, aš šiandien užbėgau tik kumpio nusipirkti, o kažkaip mašinoje atsirado rododendras  blink.gif

QUOTE(sapniukass @ 2019 04 24, 18:43)
o as, nebuciauperskaicius tavo zinutes pries eidama i maxima, nebuciau atkreipus demesio i vazonus. Prilaistytas rododendras jau kieme....

Oi, mergaitės, kiek metų svajoju rododendrą ir hortenziją užsiveist, žinotumėt kokios kančios jų nepirkt, gėda pelėda. Vienąkart vistiek palūšiu. sulaiko tas, kad reikia iš karto didelę duobę rūgščios dirvos paruošt.
Ėjau pasivaikščiot per pertraukėlę, tai ką jūs manot, gryžau kioskėn su pakabinamu vazonu ir svyrančiu pomidoru ir dar kažkokių sodinukų, lb gražūs raudoni žiedai, tik paskutiniu metu jau atmintis paveda, neatmenu pavadinimo, lyg iš m raidės.
Radau, MANDEVILA vadinasi smile.gif raudona bus. Su žiedais dešimt euriukų, o tokie nemaži sodinukai po du. Bandysiu laimę, jau senai į jas seilę varvinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 24 balandžio 2019 - 18:55
sveikos 4u.gif , pareinu namo, Jūsų išsiilgau ax.gif
su praėjusiomis Velykomis, su kitais Jūsų džiaugsmais 4u.gif

mes palaidojom anytą.... prieš tai reanimacijoj komoj išgulėjo.... tad tokie iškritę truputį unsure.gif ypač diedulis mano unsure.gif
Velykos liūdnos buvo...

sodyboj net nebuvau, tai neįsivaizduoju kas ten daros, nes nieks nedaryta, netvarkyta, bet yr kaip yr...
namuos palangės žaliuoja, padėjau daigint arbūzus Kaimietukės išreklamuotus, melionus.
O moliūgus daiginat ar tiesiai į indelius sėjat?

Atsakyti
Jurginėli, užjaučiu 4u.gif
Gerai, kad parėjai, jau buvom pasiilgusios.
Atsakyti
Jurginėli- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Meri,kas per svyrantis pomidoras?Dar tokio negirdėjau. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na ką baigiame šiandien anglų,labai gaila. ax.gif Padariau dovanėlę mokytojai ir pavaduotojai senelių namų,kuri viską pradėjo.Antradienį važiuojame į edukacinę ekskursiją į Biržus iš ten pat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu ryte, ogis nuskinti kioskės narcizai, kažkam labai prisireikė, taip sakant dvasios ubagui.
Pražydo tulpanai, violetiniai, gražūs, gerai būtų kad bent savaitę pastovėtų.
Kai pirkau, Žalioj stotelėje juokėsi pardavėjos, kad pavogs. D., jau tokia nykuma aplink, nori kiek pagyvinti aplinką ir... Negaila tų žiedų, bet pats faktas nuliūdino. Rudenį daugiau pasodinsiu, ot, tyčia biggrin.gif Čia buvo pabandymui.
Ingrida, iš kur man žinoti, kaip man sakė, taip ir parašiau biggrin.gif
Atsakyti