Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 18, 13:23)
Liniux, o taviškis nedaro vėjo sukučių? Ar ten sapnų gaudyklės nežinau kaip tiksliai jie vadinas  mirksiukas.gif

Nedaro, patys dovanų gavom iš Bangelės, tai ir nebereik biggrin.gif Šiaip dabar jau mums darbymetis, kiti darbai. Lovytę buvo pažadėjęs, teko padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Labuka
Kad tam turteliui tik 2 mėnesiukai,kur jau ten dažnai palakstys,dar pasą tvarko,vaikinas lietuvis,nekibo jai tie užsieniečiai
Lepotaaaa 4 dienos laisvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 18 balandžio 2019 - 19:42
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Už namo mokyklos stogas nuo šalnos baltas.
Per naktį išrūgo gira. ax.gif Jaučiu reiks perpilti į didesnį puodą,nes gali gautis jau ir alus. bigsmile.gif bigsmile.gif Man kaip ir cukraus trūksta,mb sako pakanka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 balandžio 2019 - 06:12
IK va tokį parazitą turiu tarp braškių.praizgo braškių šaknis,turiu kelmą iškasti,nudraskyti ir vėl pasodinti. bigsmile.gif
Išbandžiau najs formytes,aš patenkinta,tokie vieno kasnio sausainiukai velykų tema drugeliai kiškiai,viščiukai,kiaušiniai.
0 čia supakuoti iškeliaus šiandien. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 18, 20:22)
Nu bliam, žvelgiant į tą amžiną gražtą, ne tik mintys gali išlakstyti, bet ir suvisam protas išvažiuoti. blink.gif

Keičiamės, Lyžukiuk. Aš tau darbelius, tu man kaimyną, šampaną it zefyrus. wub.gif
Kas per neteisybė. Pas mane kaimynai užeina tik traktoriaus pasiskolinti. Jokių zefyrų  unsure.gif

IK zefyrai mano buvo, deja kaimynai su zefyrais nevaikšto biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida kam neši tokias dovanelės?
Atsakyti
Į darbo biržą,buvusiai floristikos mokytojai,draugei ir pažystamai,kur padėjo parduoti turguje sulą.Reikia atsidėkoti. ax.gif Čia tik šiandien. :mirksiukas:Tai dar plius du vainikai velykiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 balandžio 2019 - 07:21
Labas

gerai mums su kaimynais, jokiu atsidekojimu, jokiu piniginiu reikalu. Snd. su kaiminka atsigerem kavos, kaip kiekviena miela diena, vakar ledu jai parnesiau, kaimynas snd. karpi begalviu padare, nes as tai jau ne tokiu darbu. Pas mus viskas paprasciau, nei paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, šliaužiantysis vėdrynas pas tave. Ir iš braškių niekuo neišimsi. Tik roundapu. jeigu nedaug, su vatos tamponu pabandyk pabaksnoti į viduriukus.

Skanūs sausainiukai jaučiu. wub.gif O kam darbo biržos bobelkoms , tai jau nesuprantu. Juk darbo tai tau normalaus nesuranda.
Atsakyti
Nuliūdinai IK.O tiek jo daug.............. bigsmile.gif bigsmile.gif
DB ,džiaugiuosi,kad be reikalo niekur nesiuntinėja,o duoda nemokamus anglų kursus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Jaučiuosi didvyrė, padariau 4 stiklainius krienų, savo ir sesės šeimoms. Tarkavau rankomis, rankos sveikos liko. Sausa, labai sausa, viskam reikia lietaus. Lyg ir šilta, bet pas mane šiltnamiuose dar nei ridikėlių, nei normaliai salotų, nei špinatų. Tik svogūnų laiškai normaliai užaugo.
Atsakyti
Aina sau, Vasarema.Tai jau išverkei visas ašaras.
Man tai būtų per didelis didvyriškumas. Galima sumalti su mėsmale, ant galo užmovus polietileno maišelį. Tik tokie grubesni būna.

O aš per dieną įjungus purkštukus laistau viską iš eilės. O vakarais maluosi, geniu kalninių pušelių gyvatvorę. Kelis metus nejudinta, pilna sausų šakų, visokių ne vietoje išaugusių stiebų. O jau dega - kaip parakas. Sukraunu krūvelę su sausais spygliais ir stoviu su laistytuvu. Gaisrininką vaidinu.
Atsakyti