Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lady Dy @ 2017 02 10, 00:31)
Laba ir labanakt
Šventas dalykas gryžus iš darbo perskaityt ką parašėt ,nors ir pati neparašau,bet skaitau sąžiningai

va kad būtų šventas dalykas parašyt biggrin.gif, tai jau kurkas sažiningiau būtų tongue.gif

SVeikos

Ingrida ka geri ant miego? Gyvenime neesu tokiu tablečiu gerus unsure.gif
Atsakyti
Labas
Ingrida, priprasi prie tabletku, o tai negerai. As, jei neuzmiegu geriau nusikankinsiu ta nakti, bet kita nakti jau miegosiu kaip lokys. Man pries egzus budavo, nemiegu iki 5 val. paskui jau miegociau, bet neber kada.
Atsakyti
Labukas

NA MB naktim dirba,diena miega..TAi vasara,kai lauke sviesu ir jokios uzuolaidos tos saules nesulaiko,sunkiai miegas jam..TAi tada kokias valerijono tabletes pageria..Bet siaip nepiktnaudziauja...

O as galva padejau ir uzmigau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, pabandyk melatonino tabletes. Nuo jų nepriprantama. Buvau nupirkusi saviškiui, lyg ir padeda.
Man geriausi migdomieji - koks apysenis žurnalas apie augalus. Perskaitau kelias pastraipas, lyg ir viskas žinoma, nuobodoka, akys klapt, galva plest ant pagalvės ir jau seilė nutysus ant žurnalo. Net nepajuntu, kaip MB iš po galvos ištraukia. O va be žurnalo galiu ir gerą pusvalandį prasivartyti.
Atsakyti
Šiaip leksotonilį geriame,bet baigėsi laukiu vizito pas šeimos gydytoją.Jei daugiau nuo streso,bet ir migdo,nuiima įtampą.O dabar mb davė iš senų laikų Hypnogen,mažukiuką kaip mes vadiname.Bet jie tai siprūs,tai geriu ketvirtį arba pusę,labai mažiukė tabletė. ax.gif Negėrųsi būčiau bet jau antra naktis per daug būtų. ax.gif
Atsakyti
Man irgi lexotanilis geriausias, bet jis nemigdo. Gal kad įpratus.
Nu ką, dvi savaitės atostogų, Jokių dokumentų dėl atleidimo nedavė pasirašinėti, nors prieš savaitę aiškiai pasakė, kad esu atleidžiama iš darbo iškart po atostogų, nors ir tų atostogų nesiprašiau. Nesuprantu aš jų, ko siekia ir neatleido iškart, jei jau tokia bloga darbuotoja. Aš tai kantri, savo noru neisiu, tegul bando laimę, ne sulauks.
Atsakyti
Meri, pagal viską, tai po atostogų turi atidirbti dar paskutinę dieną. Bet raštiškai tai turėjo perspėti, ko gero , neatleis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 10, 21:09)
Bet raštiškai tai turėjo perspėti, ko gero , neatleis.

Man jau visviena. Nenoriu dirbti tokiame darbe, kur niekina. Mes ne vergai.
Dekui ATe uz teisines konsultacijas ir padrasinimus 4u.gif
Neima miegas, atsikeliau, priseriau Sirduka konservu, pati pavalgiau, sakau, gal miegas suims, kad desim i aki mudu abu. Nes ir tas nerimsta. Pilnatis...
Atsakyti
Jei nedimiega,eik i dangu paziuret mirksiukas.gif Siandien ur pilnatis kazkokua kitokua,ir kazkoks seselinis uztemimas ir dar kometa arti skrenda,kad plika akimi matoma mirksiukas.gif
As jau dairiaus,tik pas mus taip aptrauktas dangus,kad nueko nesimato..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus jau veikia pilnatis.Vakar vakare žmogų perėjoje partrenkė mirtinai,61-rių pasikorė. unsure.gif
Na ką parduotuves apvažiuosime ir reikia susikaupti į mišką,dar kirtime gal bus eglišakių? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
vaziuosim i masinu turgu. Prabudinejau kas pora val., tada ant kito sono ir vel miegu.
Gal ir mane pilnatis veikia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Lepotą. Tik parėjau po pusryčių. Varysiu į žaliosios arbatos vonią. Paskui parafinu palepinsiu rankeles, po to masažas, pirtis, baseinas Januškos koncertas......aš Druskininkuose. Va MB atnešė kavos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 vasario 2017 - 09:39