Na nieko sau dydis
Labas rytas.
IK gerai maitinote.
IK gerai maitinote.
oho pavalgęs neblogai , tai manau ne vienas ten jų gyvena rojaus gyvenima
Sveikos
Sveikos
Dar vieną nunešiau senukams.
Pas mus šią žiemą buvo atsiradųsi žiurkė prie vištų.Padėjo nuodai.O kai laikėme triušius,būdavo ateinis ryte,guli šalia triušiukų ir šildosi.Nesįsižiūrėjus neatskirsi nuo triušiukų. Br siaubas.Jaunystėje kai gyvenau miesto centre,šalia būdavo makulatūros supirktuvė,vienu metu ten veždavo kaulus iš mėsos kombinato.Tai kai reikdavo eiti į lauko tualetą,tik su pagaliu,išdaužai sienas tada eini į tuliką.
Labas
nuo Kaimietukes nuotraukos vos neatpyliau rytines kavos Cia kazkoks ziurkius mutantas. As kaimiete, bet tokiu gabaritu ziurkiu nesu macius. Tvarte sienom lipdavo, lauko tulike maciau sedincia ant balkio, tik uodega nukarta buvo
nuo Kaimietukes nuotraukos vos neatpyliau rytines kavos Cia kazkoks ziurkius mutantas. As kaimiete, bet tokiu gabaritu ziurkiu nesu macius. Tvarte sienom lipdavo, lauko tulike maciau sedincia ant balkio, tik uodega nukarta buvo
Ingrida turi skonio jausmą kas ne kiekvienam duota yra
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 17, 06:59)
Būtent, kad tas vienintelis ir buvo kažkaip įsigavęs. Prieš gal dvi savaites MB remontavo įsivaręs traktorių, šilta buvo, tai vis vartus pakėlęs namo pareidavo. Manau, tada ir įsmuko. O šiaip jeigu per metus 2-3 peles randame tuose nameliuose prilipusias, tai jau daug. Turime sutartį su firma, kuri užsiima kenkėjų kontrole. Kas mėnesį atvaro, sumėto nuodus, patikrina namelius. Nieko nebūdavo metų metais. Šitas gal iš triušių fermos užklydo. Gal už 300 m yra . Man tik keista, kad žiurkė nugaišo nuo pelių nuodų. Jos gi labai atsargios.
Sapniukai, nesigąsdink. Jau kiek aš jų mačiusi, kai agronome dirbau. Tabūnais po sandėlius eidavo. Įjungi norijas ir mauni kiek kojos įkerta, nes patraiškytos ir užpulti gali.
Ingrida, šitas vainikas liuks. jau su cielais kiaušiniais.
Pagaliau pavasaris. Ruošiame bulvių sėklą, varinėju po sandėlį su autokaru. Sūnelis išvažiavo trąšų, MB sodina.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 17, 13:42)
širdis antsvorio neatlaikė
bet kaip sausa visur ir lietaus nepraneša
Labos,
pacas kaip reikia,kailis geras,kepure iseina.
O man Ingridos vainike norisi spalvu,kiausinius padazyt kazkokiom pastelinem spalvos,nes dabar susilieja su plunksnom.pavasario truputi,Velyku dziaugsmo norisi,nu bet mintis nuostabi.Kiek zmoniu gi tiek nuomoniu.
Atsilo ir cia,bet saule uzdaryta kazkur.Ryte pasirode ir dingo,o taIp norisi jos.
Langai isvalyti,uzuolaidos isskalbtos,pakabintos,einu gyvates isvaikyt is virtuves.Geros dienos.
pacas kaip reikia,kailis geras,kepure iseina.
O man Ingridos vainike norisi spalvu,kiausinius padazyt kazkokiom pastelinem spalvos,nes dabar susilieja su plunksnom.pavasario truputi,Velyku dziaugsmo norisi,nu bet mintis nuostabi.Kiek zmoniu gi tiek nuomoniu.
Atsilo ir cia,bet saule uzdaryta kazkur.Ryte pasirode ir dingo,o taIp norisi jos.
Langai isvalyti,uzuolaidos isskalbtos,pakabintos,einu gyvates isvaikyt is virtuves.Geros dienos.
Ačiū mergikės.
Net pykina nuo nuovargio.Antra diena guliu braškėse.IK ir pas mane pieva,o dar įsigyjau tokią piktžolę,lapai panašūs į braškės,tik mažesni.O eina su ūsais,o šaknų ilgumas. Na rytoj gal baigsiu vieną pievą,dar laukia tokia pat. Norėjau jau naikinti,pradėjau kasti,lietuviškas godumas pagailo,prastenes braškes metu lauk,geresnes palieku,tarpuose susodinsiu arbūzus,melionus.
Grįžome tai dar prikepiau bliūdą sausainių,reiktų rytoj supakuoti,bet žiūriu reikia papaišyti.Matysiu kaip ryte atrodys? Reiktų pasėti dar agurkų,bet gal rytoj?Reikia mažajai pabaugti megztuką,kol suiims miegas. Ramios nakties visoms.
Net pykina nuo nuovargio.Antra diena guliu braškėse.IK ir pas mane pieva,o dar įsigyjau tokią piktžolę,lapai panašūs į braškės,tik mažesni.O eina su ūsais,o šaknų ilgumas. Na rytoj gal baigsiu vieną pievą,dar laukia tokia pat. Norėjau jau naikinti,pradėjau kasti,lietuviškas godumas pagailo,prastenes braškes metu lauk,geresnes palieku,tarpuose susodinsiu arbūzus,melionus.
Grįžome tai dar prikepiau bliūdą sausainių,reiktų rytoj supakuoti,bet žiūriu reikia papaišyti.Matysiu kaip ryte atrodys? Reiktų pasėti dar agurkų,bet gal rytoj?Reikia mažajai pabaugti megztuką,kol suiims miegas. Ramios nakties visoms.
Buvom šiandien Kretingos žiemos sode, dar iki Palangos kelioms valandoms. Tai ruošiasi visa Basanavičiaus gatvė savaitgaliuj, dažosi, šluojasi, lauks švenčiančių O jau šilta, o jūros gražumas- susiliejusi su dangum.
Ingrida, gal šliaužiančioji tramažolė ? Ar vėdrynas?
https://www.google.l...f=1555526792330
https://www.google.l...C...280&bih=623
Eik miegoti, dar šimto darbų neplanavusi.
Aš irgi kol sutemo daviausi po gėlyną. Prikritę pušų spyglių ir kankorėžių. Kol išgrėbsčiau, išrinkau.Dar pušų šakos ant gėlių gulasi, sausų šakelių pilna. Teko genėti. Išvežiau 5 ar daugiau karučių, ir dar antra tiek liko. Rankos nuo sekatoriaus jau nesusigniaužia, apdraskytos. Gerai kad dukrė padovanojusi gero kremo.
https://www.google.l...f=1555526792330
https://www.google.l...C...280&bih=623
Eik miegoti, dar šimto darbų neplanavusi.
Aš irgi kol sutemo daviausi po gėlyną. Prikritę pušų spyglių ir kankorėžių. Kol išgrėbsčiau, išrinkau.Dar pušų šakos ant gėlių gulasi, sausų šakelių pilna. Teko genėti. Išvežiau 5 ar daugiau karučių, ir dar antra tiek liko. Rankos nuo sekatoriaus jau nesusigniaužia, apdraskytos. Gerai kad dukrė padovanojusi gero kremo.