Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na nieko sau dydis blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK gerai maitinote. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 balandžio 2019 - 06:39
oho pavalgęs neblogai biggrin.gif, tai manau ne vienas ten jų gyvena rojaus gyvenima biggrin.gif

Sveikos ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar vieną nunešiau senukams.
Pas mus šią žiemą buvo atsiradųsi žiurkė prie vištų.Padėjo nuodai.O kai laikėme triušius,būdavo ateinis ryte,guli šalia triušiukų ir šildosi.Nesįsižiūrėjus neatskirsi nuo triušiukų. bigsmile.gif bigsmile.gif Br siaubas.Jaunystėje kai gyvenau miesto centre,šalia būdavo makulatūros supirktuvė,vienu metu ten veždavo kaulus iš mėsos kombinato.Tai kai reikdavo eiti į lauko tualetą,tik su pagaliu,išdaužai sienas tada eini į tuliką. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Labas

nuo Kaimietukes nuotraukos vos neatpyliau rytines kavos blink.gif Cia kazkoks ziurkius mutantas. As kaimiete, bet tokiu gabaritu ziurkiu nesu macius. Tvarte sienom lipdavo, lauko tulike maciau sedincia ant balkio, tik uodega nukarta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida turi skonio jausmą wub.gif kas ne kiekvienam duota yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 17, 06:59)
oho pavalgęs neblogai biggrin.gif, tai manau ne vienas ten jų gyvena rojaus gyvenima biggrin.gif

Sveikos  ax.gif

Būtent, kad tas vienintelis ir buvo kažkaip įsigavęs. Prieš gal dvi savaites MB remontavo įsivaręs traktorių, šilta buvo, tai vis vartus pakėlęs namo pareidavo. Manau, tada ir įsmuko. O šiaip jeigu per metus 2-3 peles randame tuose nameliuose prilipusias, tai jau daug. Turime sutartį su firma, kuri užsiima kenkėjų kontrole. Kas mėnesį atvaro, sumėto nuodus, patikrina namelius. Nieko nebūdavo metų metais. Šitas gal iš triušių fermos užklydo. Gal už 300 m yra . Man tik keista, kad žiurkė nugaišo nuo pelių nuodų. Jos gi labai atsargios.

Sapniukai, nesigąsdink. Jau kiek aš jų mačiusi, kai agronome dirbau. Tabūnais po sandėlius eidavo. Įjungi norijas ir mauni kiek kojos įkerta, nes patraiškytos ir užpulti gali. blink.gif

Ingrida, šitas vainikas liuks. jau su cielais kiaušiniais. wub.gif

Pagaliau pavasaris. Ruošiame bulvių sėklą, varinėju po sandėlį su autokaru. Sūnelis išvažiavo trąšų, MB sodina.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 17, 13:42)
Man tik keista, kad žiurkė nugaišo nuo pelių nuodų. Jos gi labai atsargios.

širdis antsvorio neatlaikė biggrin.gif

bet kaip sausa visur ir lietaus nepraneša
Atsakyti
Labos,

pacas kaip reikia,kailis geras,kepure iseina. bigsmile.gif bigsmile.gif
O man Ingridos vainike norisi spalvu,kiausinius padazyt kazkokiom pastelinem spalvos,nes dabar susilieja su plunksnom.pavasario truputi,Velyku dziaugsmo norisi,nu bet mintis nuostabi.Kiek zmoniu gi tiek nuomoniu.
Atsilo ir cia,bet saule uzdaryta kazkur.Ryte pasirode ir dingo,o taIp norisi jos.
Langai isvalyti,uzuolaidos isskalbtos,pakabintos,einu gyvates isvaikyt is virtuves.Geros dienos.
Atsakyti
Ačiū mergikės. 4u.gif 4u.gif
Net pykina nuo nuovargio.Antra diena guliu braškėse.IK ir pas mane pieva,o dar įsigyjau tokią piktžolę,lapai panašūs į braškės,tik mažesni.O eina su ūsais,o šaknų ilgumas. bigsmile.gif Na rytoj gal baigsiu vieną pievą,dar laukia tokia pat. bigsmile.gif Norėjau jau naikinti,pradėjau kasti,lietuviškas godumas pagailo,prastenes braškes metu lauk,geresnes palieku,tarpuose susodinsiu arbūzus,melionus. ax.gif
Grįžome tai dar prikepiau bliūdą sausainių,reiktų rytoj supakuoti,bet žiūriu reikia papaišyti.Matysiu kaip ryte atrodys? ax.gif Reiktų pasėti dar agurkų,bet gal rytoj?Reikia mažajai pabaugti megztuką,kol suiims miegas. ax.gif Ramios nakties visoms. 4u.gif
Atsakyti
Buvom šiandien Kretingos žiemos sode, dar iki Palangos kelioms valandoms. Tai ruošiasi visa Basanavičiaus gatvė savaitgaliuj, dažosi, šluojasi, lauks švenčiančių biggrin.gif O jau šilta, o jūros gražumas- susiliejusi su dangum.
Atsakyti
Ingrida, gal šliaužiančioji tramažolė ? Ar vėdrynas?

https://www.google.l...f=1555526792330

https://www.google.l...C...280&bih=623

Eik miegoti, dar šimto darbų neplanavusi.
Aš irgi kol sutemo daviausi po gėlyną. Prikritę pušų spyglių ir kankorėžių. Kol išgrėbsčiau, išrinkau.Dar pušų šakos ant gėlių gulasi, sausų šakelių pilna. Teko genėti. Išvežiau 5 ar daugiau karučių, ir dar antra tiek liko. Rankos nuo sekatoriaus jau nesusigniaužia, apdraskytos. Gerai kad dukrė padovanojusi gero kremo.
Atsakyti