Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

IK, supratau pro kur tu vaziavai.

Lyzuka, bobuliukas truputi gavo verba.

Snd. planuose kieme darbuotis. Kazkuria diena avietes senas islauziau, tai nedaug liko geru, kaip cia taip. Labai noreciau poros geltonu, gal reiks iki turgelio nulekt, bet sekme abejoju.
Atsakyti
IK paprotink apie arbūzų skiepyjimą?Tikiu,kad padeda ne daug? bigsmile.gif bigsmile.gif Pirmą kartą fb išgirdau.
Man su geltonomis avietėmis nesiseka,jau gal n kartų bandžiau,neužsikabina jos pas mane. ax.gif
Atsakyti
Man rudeninių veisliu geriausia avietes, nors gal skaniau tos vasarines, miškines, bet kad jos labai jau megsta sukirmyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mušeikos jūs. Propaguojate artimų žmonių plakimus. Jeigu neduok die dar vaikai, tai reikėtų šakalienių komisijas jums šaukti. tongue.gif

Lyžuka, sodinsiu gal pusę gėlių. Su šlanga niekada nestoviu. Yra į žemę įsmeigiami purkštukai, tokie reguliuojamo užgriebio pločio. Nustatau, kokiu pločiu, įjungiu ir pamirštu porai valandų. Atlieja atsakančiai. Paskui perkeliu, vėl pamirštu.

Ingrida, matau tik vieną teigiamą arbūzų skiepijimo pusę : stipresnės ir mažiau užmirkimui jautrios šaknys. Auginant pramoniniuose šiltnamiuose, kur kiekvienas kilogramas aukso vertės - taip. O auginant sau, jeigu žemės pakanka ir užuovėja - na velniams tas vargas. Užauga ir taip. Užmirkimo problemą galima išspręsti supylus žemės kauburėlius ir sodinant ant jų.

Kaip pastebėjau , niekur nėra tiek kritinės kvailių masės, kaip feisbuke. Jeigu kas sugalvoja kokią nesąmonę, mikliai apkrečia kitus. Tada jau niekas neklauso sveiko proto balso. Aikčioja, spaudžia patiktukus ir kaip avinai daro dalykus, kurių jiems šiaip nereikėtų. Įsivaizduok, viena madam tikėjo, kad augalai auga tik naktį , kai juos "traukia" mėnulis. Didumą feisbukinių reikėtų privaloma tvarka sugrąžinti pasikartoti pagrindinio mokymo kursą.
Atsakyti
kad purkštukais išdykauti reikia savo vandeni tureti, nes dabar miesto gaila, o šulinio pasmus ir taip vasara vos mašinoms nuplauti ir šiltnamiui pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja, mūsų vanduo "miestelio" . Tik už nuotekas nemokame, nes savo valymo įrenginiai. Vasarą nemenkai prisukame, man daigynus nuolat laistyti reikia.
Atsakyti
namusu rajonas pirmaujantis pagal savizudybiu skaiciu. Pabuvo truputi ramu ir vel, 1999m. gimimo jaunuolis, saunus, draugiskas, kariunas. Kaimynes anuko draugas, anukas sake, kad visa nakti uzmigt negalejo. Kaip gaila tevu, tai negaliu....

Augmenija iskraustyta i siltnami, tuneliuko remus sukaisiojau, agro nunesiau, vakare uzdengsiu ir zvake uzdegsiu, kad jiems baisu nebutu....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 15, 16:16)
namusu rajonas pirmaujantis pagal savizudybiu skaiciu. Pabuvo truputi ramu ir vel, 1999m. gimimo jaunuolis, saunus, draugiskas, kariunas. Kaimynes anuko draugas, anukas sake, kad visa nakti uzmigt negalejo. Kaip gaila tevu, tai negaliu....

Augmenija iskraustyta i siltnami, tuneliuko remus sukaisiojau, agro nunesiau, vakare uzdengsiu ir zvake uzdegsiu, kad jiems baisu nebutu....

unsure.gif nera ka net ir parašyt tokiu klausimu, paliko artimuosius su amžinu kaltes jausmu unsure.gif

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 16, 08:38)
unsure.gif  nera ka net ir parašyt tokiu klausimu, paliko artimuosius su amžinu kaltes jausmu  unsure.gif

Sveikos

tu teisi.

Ruosiuosi i sporta, po to dar reiks i maxima uzbegt.

Labas
Atsakyti
Niu ką, merginos, šiluma ateina, tik kaip sausa, gerai palytų, gamta sužaliuotų.
Nežinau kokiu būdu, bet sugebėjau lūpų puslelinę pasigauti, visos lūpos sutinę, šašuotos, skausmingos, prisitepiau dantų pasta, lb nemalonu ir atsitik tu man prieš šventes ax.gif
Šiaip tai nieko gero anei blogo, darbas, namai ir atvirkščiai.
Biski palieju kiemą, na, bet saikingai, vanduo brangus, plius nuotekas skaičiuoja.
Atsakyti
Meri, greit prisipažink, su kuo bučiavaisi prieš vėją ? garantuotai, ne su savu. Ir ilgai, jeigu visos lūpos nušašo.
Man praeitą savaitę buvo, spėjo sugyti.

Saugykloje plėšikavo, buvo nubaustas mirties bausme.

vartotojo įkelta nuotrauka

Nuotrauka baisiai prasta , pusiau patamsyje. Bet toookio dydžio paco nebuvau gyvenime regėjusi. rolleyes.gif
Atsakyti