Ingrida, sau į gėlynus, dar brolienei nuvešiu. Dumplainius pabandysiu paauginti pardavimui, šiemet bus "razvedka boem". Sodinau tą uoginį, nusipirkau iš Maksės pakuotę, paragavau, sėklas išėmiau. Žiūrėsiu, ar mano ne prastesni.
Ak, kad man taip nuo sodinimo kristų kg
Luety, aš reto tingumo boba. Man mieliausias darbas - su knyga ant sofutės. Bet kartais užeina kažkokie darboholizmo priepuoliai. Ir dar norisi daryti viską plačiu mastu. Šiemet išknisau ir praplatinau kelis gėlynus. Bet tik kai MB nematė, nes barasi. Veja yra jo tvarinys ir man ten nevalia kištis.
O vasarą man būna per karšta, tai gėlynai virsta velnynais.
Ik,aš uoginius tik vakar pasėjau.O kad matytum kokie gražūs daigai mano dumplainių tų didesnių. Laukiu laukiu atšilimo,tada kaip duosiuosi pikavimo,gėlės sausiukai visi kad sudygę. Aš prisidauginau petunijų iš mokvežos,nusipirkųsi kelis daigiukus.Dabar jau žydi visas balkonas,ale ir kvepia šiek tiek.
Aptingau galvojau motinos dienai pasidaryti vazonų,puokščių,paprekiauti.Paskui pagalvojau,gyvename vieną kartą.Vaikai neatvažiuos,mažius Amerikoje bus,mažajai bakalauras,dičkis -UK.aI PAVAŽIUOSIME SU MB Į JO GIMTINĘ,ANT ANYTOS KAPO.jAU KIEK METŲ NEVAŽIAVAU.
Jaučiu mano antarm šiltnamiui vogs vėl plėvelę.Šiandien atvažiuojame durys atviros,buvau prišaudžiųsi plėvelę,nuplėšta.Ar šuva pradėjo loti,ar kas sutrukdė?Na įjunko kažkas?Arba galvojo,kad kažko prisodintą pakabinamuose vazonuose.Prikabinėjau pilną šiltnamį,kad išsitiesintų .Jaučiu kentės mano pomidorų daigai irgi?
Aptingau galvojau motinos dienai pasidaryti vazonų,puokščių,paprekiauti.Paskui pagalvojau,gyvename vieną kartą.Vaikai neatvažiuos,mažius Amerikoje bus,mažajai bakalauras,dičkis -UK.aI PAVAŽIUOSIME SU MB Į JO GIMTINĘ,ANT ANYTOS KAPO.jAU KIEK METŲ NEVAŽIAVAU.
Jaučiu mano antarm šiltnamiui vogs vėl plėvelę.Šiandien atvažiuojame durys atviros,buvau prišaudžiųsi plėvelę,nuplėšta.Ar šuva pradėjo loti,ar kas sutrukdė?Na įjunko kažkas?Arba galvojo,kad kažko prisodintą pakabinamuose vazonuose.Prikabinėjau pilną šiltnamį,kad išsitiesintų .Jaučiu kentės mano pomidorų daigai irgi?
Labas
siaip is prigimties zmogus tingus sutverimas
apie darbus, siltnamius, o verbas jau susiriset Verbu sekmadieniui? Bandysiu ryt 9 val. misioms spet. Kalbinau kaimyne, tai ana pageidautu vienuoliktai, arba visai gali ryt nebepageidaut. Teks vienai pedint. Bet prisimenu, kaip pernai po sekmadienio sirgau dvi savaites. Pas mus tokio saltumo baznycia, kad ojojoi....
siaip is prigimties zmogus tingus sutverimas
apie darbus, siltnamius, o verbas jau susiriset Verbu sekmadieniui? Bandysiu ryt 9 val. misioms spet. Kalbinau kaimyne, tai ana pageidautu vienuoliktai, arba visai gali ryt nebepageidaut. Teks vienai pedint. Bet prisimenu, kaip pernai po sekmadienio sirgau dvi savaites. Pas mus tokio saltumo baznycia, kad ojojoi....
Tik garsiai pasvajojau, jau ir turiu mėlyną streptokarpą, ir ne tik jį, bet ir dižialapį baltažiedį. Paprastučiai hibridiniai, bet man vistiek gražuoliai, tik kad augtų.
Gėda pelėda, bet jau neatmenu kiek metų nebuvau bažnyčioj. Vaikystėje labai vertė, kasdien eit turėjau, nieks neklausė ar noriu.
Šios dienos Kauno dienoje minimas a.a. kunigas Mikutavičius. Pas jį tai eičiau... Sveiku protu nesuvokiama tokia baigtis. Turiu jo poezijos knygelę Poterių upė. Ką apie jį berašytų, jis man visada išliks šviesuoliu.
Gėda pelėda, bet jau neatmenu kiek metų nebuvau bažnyčioj. Vaikystėje labai vertė, kasdien eit turėjau, nieks neklausė ar noriu.
Šios dienos Kauno dienoje minimas a.a. kunigas Mikutavičius. Pas jį tai eičiau... Sveiku protu nesuvokiama tokia baigtis. Turiu jo poezijos knygelę Poterių upė. Ką apie jį berašytų, jis man visada išliks šviesuoliu.
Ingrida, nusipirkite vieną kartą stebėjimo kamerą. Kartu su automatiniu šviesos įjungėju. Ir būtinai užrašą, kad stebima. Kiek gi galima kentėti. O gal ir nustebsite, koks pažįstamas lankosi.
Nesiruošiu jokių verbų, nes neinu į bažnyčią. Man Velykos - tai giminių lankymo šventė. Nudažau keturis ar šešis kiaušinius dovanoms, išsikepu kelis pyragus ir pirmyn į trasą. O namo irgi grįžtame su kiaušiniais. Aš tai jų nevalgau, fuuu
Nesiruošiu jokių verbų, nes neinu į bažnyčią. Man Velykos - tai giminių lankymo šventė. Nudažau keturis ar šešis kiaušinius dovanoms, išsikepu kelis pyragus ir pirmyn į trasą. O namo irgi grįžtame su kiaušiniais. Aš tai jų nevalgau, fuuu
Labas rytas.
Na vistiek su gražia švente. Jau varpai nuskambėjo.
Labas
ruosiuosi, iskisat visos nuogas kojas, nes gryzus su verba padus nuplaksiu. Visoms.
ruosiuosi, iskisat visos nuogas kojas, nes gryzus su verba padus nuplaksiu. Visoms.
Matau, kad nuskambėjo. Buvau žemdirbių turguje, tai per bobutes išvažiuoti neįmanoma. Kaip tik pasipylė iš katedros, užkišo man gatvę,
Priviriau cepelinų, priskalbiau rūbų. Paliejau augalynus per visus kambarius.
Reikia gal eiti į lauką pasikapstyti. Pas mus vėjas baisulinis.
Priviriau cepelinų, priskalbiau rūbų. Paliejau augalynus per visus kambarius.
Reikia gal eiti į lauką pasikapstyti. Pas mus vėjas baisulinis.
tai sakai, bobules is Katedros i zemdirbiu turgu ejo Tai ten visur sviesaforai, negi bobutes tiek isnaglejusios, kad sviesaforo spalvu nebeziurejo.
Pradariau siltnami, o ten pirtis, palikau duris atviras. Nusipirkau zvakiu ideklu, bus pomidorams siltnamy saugot nuo salnu.Nesodinu dar, nesigazdinkit. Cia ateiciai....
Pradariau siltnami, o ten pirtis, palikau duris atviras. Nusipirkau zvakiu ideklu, bus pomidorams siltnamy saugot nuo salnu.Nesodinu dar, nesigazdinkit. Cia ateiciai....
Sapniukai, taigi man į savo pusę nuo Daukantinės išsukant jokio šviesoforo nėra. Iki Tilvyčio gatvės užgrūsta mašinomis, o man dar reikia žiūrėti, kas nuo centro atlėkia.
Bože bože, kaip nusibodo naktinės šalnos. Nakčiai užsandarinu šiltnamį, uždangstau lauke gėliukus, palieju. Kol viską apeinu.
Bože bože, kaip nusibodo naktinės šalnos. Nakčiai užsandarinu šiltnamį, uždangstau lauke gėliukus, palieju. Kol viską apeinu.
Labas rytas.
Tikrai gamta tyčiojasi iš mūsų.
Sveikos
Tai Sapniuk ar ka nors verba apdaužei ?
Pas mus kaip tik stengdavosi iš ankstyvo ryto pirmas atsikeles visus verba pašventi ir sakydavo ne aš plaku verba plaka, nuo šios dienos Velykos
IK na ir kiekiai pas tave vienmečiu, gi paskui jas susodinus je9i sausa liet reikia ar tu čia kokia super duper laistymo sistema turi pasidarius, kad nereiktu su šlanga rankose stovet?
kokios šaltos dienos
Tai Sapniuk ar ka nors verba apdaužei ?
Pas mus kaip tik stengdavosi iš ankstyvo ryto pirmas atsikeles visus verba pašventi ir sakydavo ne aš plaku verba plaka, nuo šios dienos Velykos
IK na ir kiekiai pas tave vienmečiu, gi paskui jas susodinus je9i sausa liet reikia ar tu čia kokia super duper laistymo sistema turi pasidarius, kad nereiktu su šlanga rankose stovet?
kokios šaltos dienos