Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 12, 07:57)
Ingrida dar yra ko tu nemokėtum biggrin.gif ?

Anglų kalbos.
Oi tik nesijuokite,rašiau rašinėlį angliškai,transleitas gaidį-išvertė,mokytoja taiso,sako čia reiškia vyrišką organą. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir pasitikėk žodynėliu. mirksiukas.gif Atrodo namie paskaitai -viskas aišku,pamokoje reikia skaityti,liežuvį paralyžuoja. bigsmile.gif bigsmile.gif Dičkis kviečia pas save,sako praktikos įgysi,kalbant. bigsmile.gif
Dukra buvo radųsi kelionę pigiai į Graikijos salą,šį trečiadienį,iki šeštadienio,skrydis-66,dviem naktis-88.Sako skriskite ,nu nemokame taip staigiai,čia ir dabar. bigsmile.gif
Oi dar kiek noriu išmokti. ax.gif Noriu išmokti žvakes gaminti,muilą.Kepti gražius tortus..............bites prižiūrėti.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 balandžio 2019 - 07:26
Ingrida , tu šaunuolė. Žmogus privalo turėti nors vieną svajonę. O dar geriau - kelios. Kai jos baigiasi - ateina stiptinoji. Pas mane irgi svajonių į lentynas pridėliota. Vienos nesunkiai išpildomos, kitos - vargiai. Bet juk tai svajonė.

Arbūzus moliūgus šiandien dėsiu į skudurėlius , vyniosiu aplink šiltą bambalį ir po antklode. Turėtų per kelias dienas sudygti. Tada jau sodinsiu į vazonėlius.

Šalna didelė buvo. Apšarmoję viskas. ijau eiti į iltnamį. Ten mano daigynai. Kažin, nepakenkė kopūstams ?
Atsakyti
Labukas.
Šalta ir pas mus. Narcizai žiedus nuleido, gal atsigaus? Į šiltnamį eisiu vėliau, dar nenoriu gadinti nuotaikos. Agurkus sukišau į vazonėlius antradienį, nedaiginau, nes beicuoti, ar kaip ten, dengti kažkuo. Sudėjau vonioje ir išvažiavau. Vakar paprašiau, kad sūnus pažiūrėtų... per vėlai paprašiau, visi sudygę, kai kurie jau 2-3 cm maišeliais uždengti. šiandien reikės atsėti tuos ilgakojus.
Atsakyti
Labas

narcizai tik nosis iskise po 5 cm. jokiu ziedu ne paduju. biggrin.gif Siaure pas mane. Pamerkiau kelis sniegius, eisiu melionu ieskot.

Na sakykit, ar kuri kada nors auginusi geltekles? Pas mane jos nuo pernai metu like, sudyge ir dar prisisejo. Kur jos naudojamos, koks skonis?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 12, 11:23)

Na sakykit, ar kuri kada nors auginusi geltekles? Pas mane jos nuo pernai metu like, sudyge ir dar prisisejo. Kur jos naudojamos, koks skonis?

kazkada auginau sode geltekle.man skanu su vistiena labai mb nepatiko nebe auginu.
Atsakyti
Gelteklė yra gėris. Labai smulkiai supjausčius ar šaldytų galima įmesti į sriubą, troškinį, kotletų masę.
Labai skanūs rauginti ar marinuoti agurkai su geltekle. Rauginti grybai su geltekle.
Pas mane išnyko. MB anksčiau turėjo tokius garažiukus, ten pati užsisėjusi buvo. Va ten tai neišnaikinama, nors visokiais trucais apipildavo. O maniškė darže popinta - lamot ir nusibaigia. blink.gif
Vasarema, gal dar nemesk tų sudygėlių. Taigi bandyk į saulę nešti.
Pasėjau irgi agurkų į skuduriukus. Melody ir Pindos. Tos tai tikros Pindos, tik keturios sėklos įdėtos. doh.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar labai gražios ir nebrangios našlaitės buvo moki-veži.Pirko visi dėžėmis.Na ir aš į tą skaičių. ax.gif Vynotekoje sviestas lenkiškas pigus ir rafaelo. mirksiukas.gif Čia Babilone nebe turėjo,susikambino su centru,važiavau per miestą pasiimti 10 pokelių,bus kepiniams. blink.gif Ikrams irgi akcija.Na va apšviečiau visas,dabar norite naudokitės,arba ne. ax.gif (Daugiau kaip pusę dėžutės neliko rafaelo,na negaliu,neturiu valios). ax.gif
Atsakyti
Ingrida, ninervui. Nepirksiu. jeigu ką skanaus nusiperku, tai suėdu. Ir viskas ant šonų. Jokių kepinių.
O nuo kada Vinotekoje sviestas ??? blink.gif
Atsakyti
IK nežinau nuo kada?Bet Bailone jau nebėra,Laisvės aikštėje vakar dar buvo. :ax:Tai jie prekiaudavo kažkiek po truputi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 balandžio 2019 - 08:00
Na vis tik gera ta agronomo specialybė. Šiandien už konsultaciją gavau silkių kibirą, praeitą savaitgalį triušį. wub.gif O kiek dar gėrybių esu per gyvenimą gavusi. Už tai vasarą vis kas nors įsuka į kiemą su javų ar bulvių lapais , prašosi nustatyti bėdą ar vaistų.
Žodžiu, badu nemirsiu. O dar kiek atsargų ant šonų. tongue.gif
Net rankas skauda nuo durpių maišymo. Šiandien pikavimų diena.
80 vnt fizalio
75 vnt petunijų
50 vnt kleomių
80 vnt zinijų
Dar kelios paletės visokių daugiamečių.
Prigis, reikės išsišluoti savo darbinį kambarį nuo durpių, išsiplauti, išsivalyti langus ir į kiemą išnešti stalą bei kėdes. Ai, dar liko kambarines gėles persodinti. O tai dabar jau reikia ieškoti, kur kojas statyti. Visur sėklos, daigai, augalai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 13, 10:21)
Na vis tik gera ta agronomo specialybė. Šiandien už konsultaciją gavau silkių kibirą, praeitą savaitgalį triušį.  wub.gif O kiek dar gėrybių esu per gyvenimą gavusi. Už tai vasarą vis kas nors įsuka į kiemą su javų ar bulvių lapais ,  prašosi nustatyti bėdą ar vaistų.
Žodžiu, badu nemirsiu. O dar kiek atsargų ant šonų.  tongue.gif
Net rankas skauda nuo durpių maišymo. Šiandien pikavimų diena.
80 vnt fizalio
75 vnt petunijų
50 vnt kleomių
80 vnt zinijų
Dar kelios paletės visokių daugiamečių.
Prigis, reikės išsišluoti savo darbinį kambarį nuo durpių, išsiplauti, išsivalyti langus ir į kiemą išnešti stalą bei kėdes. Ai, dar liko kambarines gėles persodinti. O tai dabar jau reikia ieškoti, kur kojas statyti. Visur sėklos, daigai, augalai.

Laba ryta,

reto darbstumo,energijos ir gerumo zmogus.Uz tai ir dovanos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nenustojat stebinti .Aas,kai pasiskaitau,totali tingine esu. unsure.gif
Atsakyti
IK pardavimui gėlių daigai?Tikrai tiek nesusisodinsi? bigsmile.gif
Čia mes vissos tau skolingos už patarimus. ax.gif ax.gif
Cha pakasiau pusdienį,šnai 2 kg.Kitą savaitę pradėsiu naikinti braškes,tai tikrai pakasiu žemelės. bigsmile.gif
Atsakyti