QUOTE(Merii @ 2019 04 08, 15:30)
Ir aš prietarais netikiu Mano katė visa juoda ir dar trylikta dieną gimus, na ir kas, lai kiti jos bijo
Tamsėja dangus virš Nemuno, gal koks lašas ir mūsų kaimukui klius, gerai būtų. Aišku tik be jokių ten šlapdribų
Prie stoties po pusę euro vazonėlis našlaičių, bent praeitą savaitę buvo, kaip šią, nežinau. man jos gražu, kol nėra kitų gėlių.
Pavargau kaip šuva, nors ir ne perdaugiausia buvo žmonių, gal nuo manotonijos. Visi smulkūs pirkimai.
Rūbai krenta, kaip nervina.
Tamsėja dangus virš Nemuno, gal koks lašas ir mūsų kaimukui klius, gerai būtų. Aišku tik be jokių ten šlapdribų
Prie stoties po pusę euro vazonėlis našlaičių, bent praeitą savaitę buvo, kaip šią, nežinau. man jos gražu, kol nėra kitų gėlių.
Pavargau kaip šuva, nors ir ne perdaugiausia buvo žmonių, gal nuo manotonijos. Visi smulkūs pirkimai.
Rūbai krenta, kaip nervina.
Laba ryta,
Merii,baltas pavydas,kaip tau taip pasiseke,turbut nieko nevalgai visai?
Pas mus lengvas grybu lietus,o jau norisi,kad gerai palytu,pagirdytu mano sodo zeme,noriu morkas set dar papildomai.Labai anksti pasejau kelias eilutes,graziai sudygo,bet bus mazai,noriu velesniam laikui daugiau.
Siaip cia jau zydi ir rododendrai ankstyvieji ir sekuros vysnios,mano darze ,kur zemej lysvej buvo like tulpiu svoguneliu,tie prazydo nuostabiai,o vazone,isimete kazkoks puvinys,sukilo grazioai visi lapai pradejo siltnamyje zydet,atsilo,isnesiau i lauka ir sukrito visi lapai,suvyto.Gal kad neuzgrudinti?Tiesiai is siltbnamio i laujka?Bet kita met i vazona nebesodinsiu,formuoju gelyna,ten ir sukisiu.