Po kiek našlaites pas jus? PAsmus mazos vazoneliuose po 0,7 ct, o smulkiaziedes po 3 eur o jei jau mixas didelis krumas padaryta visi 6 eur tai sodinau po viena smulkiažiedi ir kelis tuos vienetinius
Labas rytas.
Neturiu kanų, Jurginėli. Augindavau dideliais kiekiais, bet mums problema ta, kad kaime neturime vietos kanams ir jurginams žiemą laikyti. Tampom į daugiabučio rūsį. Jurginų turiu daug, o kanų atsisakiau.
Pas mus visada viskas būna vėliau, nei kitur, sunki žemė, arti gruntiniai vandenys, tačiau narcizai jau pradeda žydėti. Turiu tokių senovinių nereiklių geltonų, jie jau sukrovė žiedus kaip reikiant,matosi, kad geltonos spalvos, bet dar nežyti. Visokie pirktiniai dar tik žalioja. Žydi keli našlaičių krūmeliai, sese pernai iš sėklų užaugino, žydi daugybė mėlynų žiedelių kelių rūšių, krokai nužydėjo, tik balti žydi ir geltoni dar yra, bet jau nedekoratyvūs. Dar žydi keli Betaluxai, čia jau bute, įstiklintam balkone trijų-penkių litrų vazonuose. Šeštadien įkišau į žemę 30 bulvių - padaiginto Solisto.
Beveik pasigyriau, o šiaip nieko nespėju, visur betvarkė, braškės neravėtos.
Neturiu kanų, Jurginėli. Augindavau dideliais kiekiais, bet mums problema ta, kad kaime neturime vietos kanams ir jurginams žiemą laikyti. Tampom į daugiabučio rūsį. Jurginų turiu daug, o kanų atsisakiau.
Pas mus visada viskas būna vėliau, nei kitur, sunki žemė, arti gruntiniai vandenys, tačiau narcizai jau pradeda žydėti. Turiu tokių senovinių nereiklių geltonų, jie jau sukrovė žiedus kaip reikiant,matosi, kad geltonos spalvos, bet dar nežyti. Visokie pirktiniai dar tik žalioja. Žydi keli našlaičių krūmeliai, sese pernai iš sėklų užaugino, žydi daugybė mėlynų žiedelių kelių rūšių, krokai nužydėjo, tik balti žydi ir geltoni dar yra, bet jau nedekoratyvūs. Dar žydi keli Betaluxai, čia jau bute, įstiklintam balkone trijų-penkių litrų vazonuose. Šeštadien įkišau į žemę 30 bulvių - padaiginto Solisto.
Beveik pasigyriau, o šiaip nieko nespėju, visur betvarkė, braškės neravėtos.
Braškiu atsisakiau pernai, dukra nevalgo, o man pačiai ir turgelyje galima nusipirkti kelis kg, plius šaldymui iš lenku užveža sezono metu geromis kainomis, pernai ar ne po 1,6 kg buvo tik aiškiu reikejo visa dežutę pirktis...tau va braškiu vietą labai sekmnigai užėmė rožes ... beje tik dabar perskaičiau kad labai jau netinka brėaškes sodinti po pomidoru kas buvo pas mus vietoje šiltnamio , gal delto ir nenoerjo vesti jos
Vasernama darbštuole
Vasernama darbštuole
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 08, 11:47)
Pas mane 16 kinrožių.
Pagal šitą feiką, santuoka turėjo būti žlugusi, vyras išprotėjęs, dukra prostitutė , o sūnus kalėjimo kamštis.
Man pati gražiausia gėlė kinrožė.
Augalai negali blogai įtakoti kieno nors gyvenimo. Žmonės patys viską susigadina ir tada ieško kaltų. Kaip patogu : kažkas kitas kaltas dėl visų bėdų.
O straipsnio autoriams reikėtų suvaikščioti pas psichiatrą. Gal dar ne vėlu.
IK šita aš puikiai žinau, ales gi pagasdinti kilo noras
kai gausi siuntinuka pranešk
čia lygiai tas pats kaip negalima kapo tvarkyti po laidotuviu be 4 savaičiu, lyg jau ka nors tam numirusiam padarysi ar jis ten sedi tuose sudžiuvusiuose kvietkuose
aidarė viena mona prisisminiau tipo nuo kapu nieko negalima nešti namo, tai jei jau aš nunešiau gelems pamerkti gražią vaza tai ka man ja paskui išmest?
kai gausi siuntinuka pranešk
čia lygiai tas pats kaip negalima kapo tvarkyti po laidotuviu be 4 savaičiu, lyg jau ka nors tam numirusiam padarysi ar jis ten sedi tuose sudžiuvusiuose kvietkuose
aidarė viena mona prisisminiau tipo nuo kapu nieko negalima nešti namo, tai jei jau aš nunešiau gelems pamerkti gražią vaza tai ka man ja paskui išmest?
Labas
as prietaru prisilaikau
as prietaru prisilaikau
Ir aš prietarais netikiu Mano katė visa juoda ir dar trylikta dieną gimus, na ir kas, lai kiti jos bijo
Tamsėja dangus virš Nemuno, gal koks lašas ir mūsų kaimukui klius, gerai būtų. Aišku tik be jokių ten šlapdribų
Prie stoties po pusę euro vazonėlis našlaičių, bent praeitą savaitę buvo, kaip šią, nežinau. man jos gražu, kol nėra kitų gėlių.
Pavargau kaip šuva, nors ir ne perdaugiausia buvo žmonių, gal nuo manotonijos. Visi smulkūs pirkimai.
Rūbai krenta, kaip nervina.
Tamsėja dangus virš Nemuno, gal koks lašas ir mūsų kaimukui klius, gerai būtų. Aišku tik be jokių ten šlapdribų
Prie stoties po pusę euro vazonėlis našlaičių, bent praeitą savaitę buvo, kaip šią, nežinau. man jos gražu, kol nėra kitų gėlių.
Pavargau kaip šuva, nors ir ne perdaugiausia buvo žmonių, gal nuo manotonijos. Visi smulkūs pirkimai.
Rūbai krenta, kaip nervina.
O aš vazonėlius kapuose gėles pasodinusi susirenku.
Našlaites pirkau šeštadienį po 0,6 euriko.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 08, 20:34)
O aš vazonėlius kapuose gėles pasodinusi susirenku.
aš jau dabar nerenku tu vazoneliu, nes tiek esu prikaupusi, kad dar senuosius ne pro šal prametyt butų , dabar ne tie laikai kai perkant augaliuka bobutes turguje vazona išimdavo sau
Sveikos
brr kaip atšalo
Labas rytas.