Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Po kiek našlaites pas jus? PAsmus mazos vazoneliuose po 0,7 ct, o smulkiaziedes po 3 eur o jei jau mixas didelis krumas padaryta visi 6 eur smile.gif tai sodinau po viena smulkiažiedi ir kelis tuos vienetinius smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Neturiu kanų, Jurginėli. Augindavau dideliais kiekiais, bet mums problema ta, kad kaime neturime vietos kanams ir jurginams žiemą laikyti. Tampom į daugiabučio rūsį. Jurginų turiu daug, o kanų atsisakiau.
Pas mus visada viskas būna vėliau, nei kitur, sunki žemė, arti gruntiniai vandenys, tačiau narcizai jau pradeda žydėti. Turiu tokių senovinių nereiklių geltonų, jie jau sukrovė žiedus kaip reikiant,matosi, kad geltonos spalvos, bet dar nežyti. Visokie pirktiniai dar tik žalioja. Žydi keli našlaičių krūmeliai, sese pernai iš sėklų užaugino, žydi daugybė mėlynų žiedelių kelių rūšių, krokai nužydėjo, tik balti žydi ir geltoni dar yra, bet jau nedekoratyvūs. Dar žydi keli Betaluxai, čia jau bute, įstiklintam balkone trijų-penkių litrų vazonuose. Šeštadien įkišau į žemę 30 bulvių - padaiginto Solisto.
Beveik pasigyriau, o šiaip nieko nespėju, visur betvarkė, braškės neravėtos.
Atsakyti
Braškiu atsisakiau pernai, dukra nevalgo, o man pačiai ir turgelyje galima nusipirkti kelis kg, plius šaldymui iš lenku užveža sezono metu geromis kainomis, pernai ar ne po 1,6 kg buvo tik aiškiu reikejo visa dežutę pirktis...tau va braškiu vietą labai sekmnigai užėmė rožes biggrin.gif... beje tik dabar perskaičiau kad labai jau netinka brėaškes sodinti po pomidoru kas buvo pas mus vietoje šiltnamio mirksiukas.gif , gal delto ir nenoerjo vesti jos smile.gif

Vasernama darbštuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 balandžio 2019 - 09:46
Merri, ar ne tu kinrožėmis žavies biggrin.gif

https://zmones.co.uk...M_UBB9uzbA1u44A
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 08, 11:47)
Merri, ar ne tu kinrožėmis žavies biggrin.gif

https://zmones.co.uk...M_UBB9uzbA1u44A

Pas mane 16 kinrožių.
Pagal šitą feiką, santuoka turėjo būti žlugusi, vyras išprotėjęs, dukra prostitutė , o sūnus kalėjimo kamštis.
Man pati gražiausia gėlė kinrožė.
Augalai negali blogai įtakoti kieno nors gyvenimo. Žmonės patys viską susigadina ir tada ieško kaltų. Kaip patogu : kažkas kitas kaltas dėl visų bėdų.
O straipsnio autoriams reikėtų suvaikščioti pas psichiatrą. Gal dar ne vėlu.
Atsakyti
IK šita aš puikiai žinau, ales gi pagasdinti kilo noras biggrin.gif

kai gausi siuntinuka pranešk smile.gif

čia lygiai tas pats kaip negalima kapo tvarkyti po laidotuviu be 4 savaičiu, lyg jau ka nors tam numirusiam padarysi ar jis ten sedi tuose sudžiuvusiuose kvietkuose biggrin.gif

aidarė viena mona prisisminiau tipo nuo kapu nieko negalima nešti namo, tai jei jau aš nunešiau gelems pamerkti gražią vaza tai ka man ja paskui išmest? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 balandžio 2019 - 13:00
Labas

as prietaru prisilaikau ax.gif
Atsakyti
Ir aš prietarais netikiu ax.gif Mano katė visa juoda ir dar trylikta dieną gimus, na ir kas, lai kiti jos bijo biggrin.gif
Tamsėja dangus virš Nemuno, gal koks lašas ir mūsų kaimukui klius, gerai būtų. Aišku tik be jokių ten šlapdribų ax.gif
Prie stoties po pusę euro vazonėlis našlaičių, bent praeitą savaitę buvo, kaip šią, nežinau. man jos gražu, kol nėra kitų gėlių.
Pavargau kaip šuva, nors ir ne perdaugiausia buvo žmonių, gal nuo manotonijos. Visi smulkūs pirkimai.
Rūbai krenta, kaip nervina.
Atsakyti
https://m.facebook.c...amp;__tn__=EH-R

Pirmieji žiedai wub.gif
Atsakyti
O aš vazonėlius kapuose gėles pasodinusi susirenku.
Našlaites pirkau šeštadienį po 0,6 euriko.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 08, 20:34)
O aš vazonėlius kapuose gėles pasodinusi susirenku.
Našlaites pirkau šeštadienį po 0,6 euriko.

aš jau dabar nerenku tu vazoneliu, nes tiek esu prikaupusi, kad dar senuosius ne pro šal prametyt butų mirksiukas.gif , dabar ne tie laikai kai perkant augaliuka bobutes turguje vazona išimdavo sau biggrin.gif

Sveikos smile.gif

brr kaip atšalo smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 balandžio 2019 - 06:52