Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk,kaip mokytoja mūms sako savarankiškai labai sunku išmokti? bigsmile.gif Jos sūnus sakė danų kalbą mokėsi pusę metų,kiekvieną dieną nuo 8 iki 17 valandos,su visais mokytojais.Per pusę metų išmoko. blink.gif blink.gif Sakė kiekviena kalba yra sunki?
Jurginėli,kepei mozūrų pyragą?Vakar kepiau burnoje ištirpo,sudėjau vaikams.Šiandien kepsiu sau.Pilnas šaldiklis dar uogų.Apie uogienę nekalbu. blink.gif blink.gif Atrodo paprastas trupininis,bet šiek riebesnis.Man skanesnis,nei kepdavau.Dabar šaldiklį baigiu užgrūzinti sula. bigsmile.gif
Ką daryti su pomidorais?Namie netelpa.O tokie gražūs daigai.Į šiltnamį gaila pikuoti į dėžes,nu gi dar baisią savaitę žada? bigsmile.gif
Atsakyti
nelengva, Ingridel. Jei busiu gyva ir sveika, nuo rudenio eisiu mokytis gyvai.Po siai dienai nezinau kaip tariasi ang. butelys ir vanduo. Visos mokytojos skirtingai taria rolleyes.gif

Mano pomidorai grietines indeliuose ir sudeti i tokias neaukstas maximines dezes nuo vaisiu. Dirbau kazkada maximoj, tai ju kazkiek prisitempiau. Katinai ant tos palanges nebeturi kur uzlipt.

Reiks lipt rusin tu nelabu lubu sukt, na man tik plokstes laikyt. Geriau su sakem darzan eiciau....
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, su šia sumaišiau https://www.google.c...&...grc=_&vet=1

o sula dar bėga? antradienį žadu važiuot, mažu koks butelaitis ir pribėgtų, a ax.gif
man ja reik savo inkstus papenėt tongue.gif

pyrago nekepus, einu recepto ieškot, šitas http://www.vilkyskiu...u-surio-pyragas ?
jei ne, duokš receptą 4u.gif

sukišau žemėsna kanus. Vasarema, gal turi žaliais lapais?

ir dar užklausiu visažinių-ant gladijolių rudenį buvo daugybė vaikų. Gal anus nulaupyt ir atskirai dabar susisodint paauginimui? ir kaip giliai anuos pakast?

reik žemių rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 07, 09:42)
Sapniuk,kaip mokytoja mūms sako savarankiškai labai sunku išmokti? bigsmile.gif Jos sūnus sakė danų kalbą mokėsi pusę metų,kiekvieną dieną nuo 8 iki 17 valandos,su visais mokytojais.Per pusę metų išmoko. blink.gif  blink.gif Sakė kiekviena kalba yra sunki?
Jurginėli,kepei mozūrų pyragą?Vakar kepiau burnoje ištirpo,sudėjau vaikams.Šiandien kepsiu sau.Pilnas šaldiklis dar uogų.Apie uogienę nekalbu. blink.gif  blink.gif Atrodo paprastas trupininis,bet šiek riebesnis.Man skanesnis,nei kepdavau.Dabar šaldiklį baigiu užgrūzinti sula. bigsmile.gif
Ką daryti su pomidorais?Namie netelpa.O tokie gražūs daigai.Į šiltnamį gaila pikuoti į dėžes,nu gi dar baisią savaitę žada? bigsmile.gif

Laba,
Ingridėl, pasidalink tuo pyrago receptu. Ačiū.
Atsakyti
https://www.lrt.lt/m...irtuve-69-laida
Merginos įmetu visą laidą,Beatos virtuvė su Vytaru Radzevičiumi kepė.Viskas bus tiksliai.
Jurginėli,galvojau,kad žiūrėjai laidą? ax.gif
Sula iš beržų,bet jau sunkiai bėga.Klevų jau sustojo. bigsmile.gif
Aš visada kardelių vaikus jau kasant atskirai sumetu,paskui susodinu,kažkiek užauga. ax.gif
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dirbu už bitutes. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jo, svajoju turėti normalią verandą, gerai būtų bent pamatinius blokus sudėti šiemet. Tik nežinau kaip bus, vyrui su širdim rimtos problemos.
Nesužiūrėjau, vieną ąsotenį miltuotas skydamaris užpuolė, teko ekstra maudyti ir persodinti, dar aktara visas gėles vaišinti.
Adeniumai persodinti ir dar taip pasisekė, gavau jiems geros žemės. Kažkada ant durniaus FB vieno japono klausiau, tai patarė. O dar sakot blogai turėti daug draugų, gėlių kalba viena, ir iš pusės žodžio pagauna mintį ko klausiu biggrin.gif
Jau prie kioskės narcizai su pumpurais, ne visi išlindo, bet paskui priaugs. Taip pat trumpais kotais, gal kad sausoka. Kol kas nieko daugiau nesodinau.
Ai, pamenat kinrožę, kur nukankintą pirkau, jau su pumpurų užuomazgom, gal d. duos, pamatysiu kokios spalvos žiedai. Sunkiai man su ja sekasi, kaip Iš Kaimuko sako, čia ta buvusi prifarširuota chemijos.
Lauko kinrožės lyg ir visos peržiemojo, pasisekė, šilta žiema. Ne vietoje susodintos, bet kad žinoti kaip ir ką, dar porą metų turi paaugti.
Atsakyti
dėkui, Ingridėl 4u.gif
Atsakyti
Pusę dienos be interneto sėdėjau, paskui kitą pusę su buhaltere ties buhalterija rymojome.

Kardelių vaikus išrūšiuoju. Visai smulkius išmetu. Labai stambių kiek aplaupau, kad per luobą išlįstų. Jeigu luobelė kieta, galima kiek įskelti. Sodinu atskirai. Į griovelį vandens , papilu kaip sėklas. Per vasarą priauga beveik iki pusės normalių.

Man rodosi, narcizai dėl šilto oro šitaip. Ir pas mane žiedynai kalasi, o kotukų kaip ir nerasta.

Tikras Vilnijos mozūras kepamas iš daug džiovintų vaisių ir kelių saujų riešutų. Tai Velykų tradicinis kepinys. Mama dėdavo gal kilą razinų ir džiovintų obuoliukų. Seniau gi nebuvo tokios vaisių įvairovės. Gaudavosi toks apydrėgnis kaip meduolis. Aukštis - kaip blėkos, kur tokios maždaug 5 cm bortais būdavo. Ir būtinai glajus. Pusiau baltas, pusiau šokoladinis. Tokiais dryžiais suliedavo, pabarstydavo kapotais riešutais.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 07, 18:32)
Pusę dienos be interneto sėdėjau, paskui kitą pusę su buhaltere ties buhalterija rymojome.

Kardelių vaikus išrūšiuoju. Visai smulkius išmetu. Labai stambių kiek aplaupau, kad per luobą išlįstų. Jeigu luobelė kieta, galima kiek įskelti. Sodinu atskirai. Į griovelį vandens , papilu kaip sėklas. Per vasarą priauga beveik iki pusės normalių.

Man rodosi, narcizai dėl šilto oro šitaip. Ir pas mane žiedynai kalasi, o kotukų kaip ir nerasta.

Tikras Vilnijos mozūras kepamas iš daug džiovintų vaisių ir kelių saujų  riešutų. Tai Velykų tradicinis kepinys. Mama dėdavo gal kilą razinų ir džiovintų obuoliukų. Seniau gi nebuvo tokios vaisių įvairovės. Gaudavosi toks apydrėgnis kaip meduolis. Aukštis - kaip blėkos, kur tokios maždaug 5 cm bortais būdavo. Ir būtinai glajus. Pusiau baltas, pusiau šokoladinis. Tokiais dryžiais suliedavo, pabarstydavo kapotais riešutais.

Laba mergaitės.
Mano narciziukai normaliais kotukais, aukštis kaip visad.
Meri narcizai pasodinti ant šaligatvio plytelių. Ant šaligatvio, kur žemės nėra uš viso...... Kokius įsivaizduoji tokius turi. Meri, juk prašiau gerbti merginas ir nemeluot. Juk negera kai žmogus meluoja. Nesuvokiu kam to reikia. Tavo kioskas juk stovi ant šaligatvio. Tikrai nepriekabiauju, nenoriu išprovokuoti konflikto. Tiesiog norėčiau, kad gerbtume viena kitą. Ačiū už supratimą.
Ik, taviškiam gal drėgmės trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 balandžio 2019 - 18:57
IK gervuogių bučiau idejus, bet tik dabar perskaičiau smile.gif, o šiaip viskas turgaus maximos paštomate smile.gif, turetu ryt atsirasti, tradiciniu budu jau nebelauksiu reiso, nes aišku, kad neaišku kada bus smile.gif

Mano narcizai tik su pumpurais kolkas gal kokia velyvesne veisle pakliuvo, kotai nedideli, bet gal dar paaugs kažkiek smile.gif

jokiu vaiku neeauginu kažkaip kantrybes nera tuo klausimu, nusiperku iš lenku visa kasmet po pora nauju kardeliu veisliu atnaujinimui asortimento ir ramu mirksiukas.gif

sVEIKOS smile.gif

šiaip turetu darbuotojas pakrauti prekes jei iš sandelio bent aš taip isivaizduoju, nes pvz pas mus senukuose pora darbininku itempia tas durpes, tik paskui nepatogu jas man tasyt tai vengiu tokiu maišu pirkimo, nors eur tai apsimoka didesnis kiekis,,,savaitgali nusipirkau kažkokio super duper dirvos geribntojo už 8 eur maišas, į jo p0use net nebučiau žiurejus bet aišku sudeta su paprastomis durpemis už nekaltas kainas biggrin.gif, va taip ir durina žmones blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 balandžio 2019 - 07:00
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti