Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

sportsmienka, umnica, krasavica flirt.gif Cia man taip kaiminka pries 10 minuciu sake.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,pirkau Dembavoje.Mama dar dviejų nori. ax.gif
Lyžuka,va tokias conicas pirkome.Ne taip parašiau.Man jos lėtai auga,nešiukšlina ir formos nereikia karpyti,tik pavasarį apdega.Reiktų vasarį-kovą užmesti užuolaidą nuo pietų pusės. ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Kaimietuke, dėkui 4u.gif

tai jau tikrai, Sapniuk, kad ir umnica , ir sporcmenka, ir t. t. biggrin.gif

Ingridėl, jos daugiametės? kažkaip maniau, kad tik vienmetės, nors gal ir tokių yr, chmmm
man nepavyko užsiaugint pačiai, nudvėsė dar namuos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos

buvom su drauge kavinukej, po pica suvalgem, moteriskai paplepejom, bet nepletkavojom biggrin.gif

Laukiu vyro, issimiegos ir atvaziuos.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 06, 13:38)
, moteriskai paplepejom, bet nepletkavojom biggrin.gif

Kaip gi tu šitaip ? Pamini prigimtines moterų teises. Jeigu jau su drauge kavą geriam, tai ir užsiimame šituo hobiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 04 06, 12:11)
Ingridėl, jos daugiametės? kažkaip maniau, kad tik vienmetės, nors gal ir tokių yr, chmmm
man nepavyko užsiaugint pačiai, nudvėsė dar namuos unsure.gif

Jurginėli,čia gi eglutės. ax.gif Sodyboje gal 10 metų jau auga?
Sutvarkė sūniukas visas pajamų deklaracijas ir išlėkė.IK pabuome šalia tavęs miškelyje.Dieve kaip iškirstas. bigsmile.gif bigsmile.gif Miške iš viso-vasara. wub.gif wub.gif Šuo pasilakstė,prisivežiau medžiagos,bandysiu velykinius vainikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingridut, ir mums parodysi 4u.gif
Perėjau per turgų, tai daugiausia našlaitės. Anksti dar.
Nusiplovėm abu kiemelius, katytė palakstė, viską sutikrino.
Ryt bandysiu adeniumus krapštyt. Ir kaip bus viskas su kambariniais šiemet. Tiesa, fuksijos neišgyveno, nesugebėjau išsaugoti, tiesiog sudžiuvo. O gaila, gražių turėjau.Nežinau dar ką kabinsiu į kabinamus vazonus prie durų, nėra minčių, o gal ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 06, 16:49)
Kaip gi tu šitaip ? Pamini prigimtines moterų teises. Jeigu jau su drauge kavą geriam, tai ir užsiimame šituo hobiu. biggrin.gif

tai pati stebiuosi biggrin.gif Trecios drauges nebuvo ir jos kauliuku nenarstem, kazkaip gal net nepadoriai gavosi biggrin.gif

atsimenu, Meri, tavo pakabintus vazonus.

na, kad fuksija nugalabyti, tai net sugebet reikia.....
Atsakyti
Meri, greičiausiai voratinklinė erkė surijo fuksiją ? Jas reikia gan šaltai laikyti, netoli nulio. Kai turėsi verandą, tada bandyk.
Ingrida, o ko aš tavęs nemačiau ? Visą dieną maliausi kieme.
Na, iki pietų pralėkiau gėlių turgų ir parduotuves. Iš maksės tai sulinkus kaip kupranugaris parsitempiau du krepšius. Jeigu jaunimas ar Mb apsilanko parduotuvėje, tai jų pirkiniai būna : kebabas, dešrelės, sūreliai ir agurkai. O iš ko valgyti gaminti ??? Apžiūrėjau Mokvežoje durpes. Reikės ryt sūnų kelti ryte ir nulėkti. Būčiau ėmus tris pokus rūgščios durpės, bet kaip gi pati įrioglinsiu į mašiniuką blink.gif Reikia persodinti azaliją ir dar vieną nugriebti, pamulčiuoti šilauoges ir iš po jų iškelti spanguoles. O tai kai reikia ravėti, ant pilvo gulėdama žoles rankioju pusdienį..
O gėlių turguje tai man reikia su spyna ant piniginės eiti. Paėmiau auksinio smaragdo tris augaliukus, krūminį bijūną ir našlaičių. Būčiau dar pirkusi gervuogę, nes jau du kartus talkininkai nušienavo. Ir vyšnios Pandy dar reikia. Bet kad pasistačiau mašiną prie Senukų įėjimo, tai kur betempsiu.
Vėl triušį dovanų gavau. Gal kišiu į šaldiklį, kokiam kitam sekmadieniui bus pietūs. Rytdienai jau ėriuko nugarokaulis atšildomas.
Atsakyti
IK,tai kad važiavome nuo pušaičių pusės,tavo dvarą tik iš tolo mačiau. mirksiukas.gif Lapę sutikome už tai. bigsmile.gif
Pirmais metais tik pati tempiau poką į mašiną.Dabar keli metai,išsirašau sąskaitą,nuvažiuoju į sandėlį,tada vyriukai su autokaru atveža ir pakrauna. mirksiukas.gif rolleyes.gif
Kodėl mano geltoni narciziukai žydi ant trumpų kotelių?Tokia rūšis ar ne taip pasodinau?Nei pamerkti nei ką.Ir tulpės žiūriu skleidžiasi ant trumpų. bigsmile.gif Įtariu per sekliai pasodinau? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kaupiuosi rašinėliui angliškai apie turgų.Jaučiu aparašysiu savąjį,kur prekiauju.Bent bandysiu. mirksiukas.gif
Kiek mes pagirų išgirdome iš mokytojos.Sakė net direktoriui savo pagyrė.Mes gi už dyką lankome.Sako žmonės moka didelius pinigus ir nelanko taip sąžiningai kaip mes.Ir namų darbus taip kruopščiai atliekame.Ką reiškia amžius gal? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 balandžio 2019 - 07:37
Labas rytas

Ingrida, as internetu mokausi, tik viena diena kazkaip neisijungiau, o siaip kasdien ax.gif Vyras yra, tai snd. kai isijungsiu ir kartosiu po 10 kartu....lieps ausines uzsidet biggrin.gif
Atsakyti